Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΚΕΝ Άρτας πάντως ήταν πολύ καλά. Πιστεύω ότι είναι μακράν το καλύτερο κέντρο νεοσύλλεκτων.

Γ' ΕΣΣΟ είχε σειρά 80 άτομα μόνο. Σαν κολλέγιο ήμασταν.

Σήμερα ορκίστηκα   :)

Από ποιά άποψη καλύτερο?

Δημοσ.

Το ΚΕΔΒ πάντως είναι λιγάκι μάυρο!

ισχύει, εμάς μας είχαν πάρει την τράπουλα την ώρα που παίζαμε...

Δημοσ.

Σκεφτομασταν να αρχιζαμε ενα dnd αλλα τωρα να μας εβλεπε κανενα χουντικο απολιθωμα να ριχνουμε το d20 θα ελεγε πως παιζουμε μπαρμπουτι και θα βρισκαμε τον μπελα μας

Δημοσ.

Οπως μας λεγανε και εκει μεσα "ο στρατος ειναι το τελευταιο διαλλειμα πριν τα μεγαλα ζορια"

και πραγματι ετσι ητανε

οταν το πιο μεγαλο σου προβλημα ειναι αν θα εχεις πρωτο νουμερο η τεταρτο

που να διαβασεις 700+ σελιδες

αυτα που θυμαμαι εγω (305 σειρα)

στο κεντρο τετοιο χαβαλε ουτε σε πενταημερη δεν ειχε

πανικος καθε βραδυ στον θαλαμο κλπ

στην μοναδα πανε να σε ψαρωσουν οι "παλιοι"(το ιδιο που θα κανεις εσυ λιγους μηνες αργοτερα στους νεους)

οσο πιο κοντα ημουν στο σπιτι μου τοσο πιο χαλια ηταν οταν εισαι κοντα σκεφτεσαι ποτε θα παρεις εξοδο για να πας σπιτι σου

οταν πας στην πινεζα το ξερεις οτι θα ξαναπας σπιτι στην επομενη αδεια που θα ειναι το λιγοτερο σε ενα μηνα και βαλε

ημουν 45 λεπτα απο το σπιτι μου και δεν την παλευα πηγα στον εβρο και περνουσαμε ζωη και κοτα

ακομα και οι ασχημες στιγμες που περνας εκει (απαλεψιες κλπ) οταν τελειωσεις  θυμασαι μονο τα ευχαριστα

προτιμουσα χιλιες φορες να εχω σκοπια παρα θαλαμοφυλακας η καλυτερη υπηρεσια με διαφορα εχεις και ακομα ενα ατομο να τα λετε παιρνεις και το Mp3 ακους την μουσικουλα σου περναει η ωρα αντε να ρθει και καμια εφοδος να κανεις αναγνωριση

θαλαμοφυλακας τρεξε βρες που κοιμαται ο αλλος να τον ξυπνησεις που αν δεν σηκωθει θα την πληρωσεις και εσυ γραφε τα οπλα κλπ..μακρια!

• Like 2
Δημοσ.

στο κεντρο τετοιο χαβαλε ουτε σε πενταημερη δεν ειχε

πανικος καθε βραδυ στον θαλαμο κλπ

Ηλικία;

Απαγορεύονται τα χαρτιά στο στρατό. Και στη Θήβα αν θυμάμαι καλά πήραν.

Έχω την εντύπωση ότι ήταν σαρκαστικός.

• Like 1
Δημοσ.

Ah, δε θυμάμαι τι σύνθημα είχε ο τρίτος :Ρ

Οι εκπαιδευτές έλεγαν τίποτα; Κλασικά τρίωρες αναφορές με λάθη στις λίστες, ατελείωτες μεταβολές κι έτσι;

Δημοσ.

Ναι...3ος λόχος λέοντες! Οι εκπαιδευτές τι να πούνε; γαμώ τα παιδιά ήταν όλοι τους αλλά οι φαντάροι ήταν ΤΑ μπουρδέλα, δε σεβόντουσαν τίποτα και κανέναν + δεν υπήρχε ο φόβος της τιμωρίας επειδή δεν είχαμε ορκιστεί...εγώ απορώ πού έβρισκαν τη διάθεση για όλο αυτό το χαμό...πραγματικά απορώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...