Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που στο 75% των περιπτώσεων είναι για τον πούτσο!

Δεν φταιει το φαγητο αλλα οι στρατιωτες μαγειρες. Εχω φαει καταπληκτικο φαγητο στο στρατο, αλλα επειδη ειχαμε καταπληκτικο μαγειρα στη μοδαδα που ηταν μαγειρας/σεφ και πριν το στρατο. Εχω φαει και χαλια φαγητο παλι εξαιτιας φανταρων που μπηκαν ειδικοτητα μαγειρα τυχαια.

Επισης στο κενρο οπου ειναι ΠΑΡΑ πολλοι οι φανταροι, ειναι λογικο να μην φτιαχνουν αριστα ποιοτικα φαγητο. Το μονο που θελουν ειναι να φτιαξουν πολυ φαγητο γρηγορα απο τις 9 μεχρι τις 1-2 που ειναι το μεσημεριανο. 

Ο ορος "χαλια φαγητο στο στρατο" εφευρεθηκε μαλλον για το SWAN που λενε..

Ζαμπον κονσερβας ψημενο στο φουρνο. Προσωπικα μου αρεσε :P

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όσοι ειναι επαγγελματίες μάγειρες τους πάνε στις λέσχες για να μαγειρευουν για τους μονιμάδες, τους άσχετους τους αφήνουν στο στρατοπεδο να μαγειρευουν για τους φαντάρους.

Δημοσ.

όσοι ειναι επαγγελματίες μάγειρες τους πάνε στις λέσχες για να μαγειρευουν για τους μονιμάδες, τους άσχετους τους αφήνουν στο στρατοπεδο να μαγειρευουν για τους φαντάρους.

Ετσι ειναι και συ σαν διοικητής ή ταξιαρχος το ιδιο θα εκανες!

Ουτε καν βασικα, θα στο έκαναν αλλοι με πιο κατω βαθμο απο σενα...Ταγματάρχες υπεύθυνοι λέσχης κτλπ.

Δημοσ.

Ναι είδα και σε εμάς που είχαμε 4 μονιμάδες μάγειρες.... Μόνο 1 ήξερε αλλα βαριόταν να ασχοληθεί.

Δημοσ.

Ετσι ειναι και συ σαν διοικητής ή ταξιαρχος το ιδιο θα εκανες!

Ουτε καν βασικα, θα στο έκαναν αλλοι με πιο κατω βαθμο απο σενα...Ταγματάρχες υπεύθυνοι λέσχης κτλπ.

ναι, αμα ήμουν ταξιαρχος δεν θα ένοιωθα τίποτα.

Ναι είδα και σε εμάς που είχαμε 4 μονιμάδες μάγειρες.... Μόνο 1 ήξερε αλλα βαριόταν να ασχοληθεί.

εποπ μαγειρες δεν τους λες επαγγελματίες...

Δημοσ.

O ένας ειδικά 23 χρονών, ποιο άχρηστο άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί. Το είχαμε ταράξει οι στρατιώτες στην φάπα και δεν έλεγε τίποτα. Εμένα κιόλας με φοβόταν γτ ήμουν στο γραφείο του αρχιλοχία :P Ένας άλλος χιώτης ο μεγαλύτερος τεμπέλης του κόσμου, έβαζε τους άλλους εστιάτορες να κόβουν τα λαχανικά και να κάνουν την δουλειά του και αυτός κοιμόταν σε μια καρέκλα όλη την ώρα. Με είχε πάει 2 φορές στον Λοχαγό μου γιατί όποτε πήγαινε να με χώσει του την έλεγα και δεν έκανα καμία δουλειά που δεν ήταν στις αρμοδιότητές μου. Αποτέλεσμα να μου κλάσει και τις 2 φορές τα @@ και την 2η να φάει τρελό σκατό απο τον επόπτη εστιατορίων. Δεν μου μίλησε ποτέ μετά απο αυτό. Δεκανείς της *ούτσας και οι 2. Α ο χιώτης με είχε απειλήσει οτι δεν θα μου έδινε καμία τιμητική κιόλας χαχαχαχαχα (πήρα 60 μέρες άδεια απολύσεως και στα χαρτιά ήμουν με 30 μέρες άδεια, χώρια τις άλλες.... 142 μέρες άδεια συνολικά :P)

Δημοσ.

Στο στρατο ενα πραγμα εχει αξια το τσαμπα φαγητο.

δεν είναι τσάμπα, είναι μέρος της "αμοιβής" σου 

Δημοσ.

Ζαμπον κονσερβας ψημενο στο φουρνο. Προσωπικα μου αρεσε :P

Ούτε τα σκυλιά δε το τρώνε αυτό! :P

Στους 10 μήνες η επαφή μου με το swan ήταν μια και μόνο πιρουνιά στις αρχές και από τότε χωρίσαν οι δρόμοι μας.

• Like 1
Δημοσ.

O ένας ειδικά 23 χρονών, ποιο άχρηστο άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί. Το είχαμε ταράξει οι στρατιώτες στην φάπα και δεν έλεγε τίποτα. Εμένα κιόλας με φοβόταν γτ ήμουν στο γραφείο του αρχιλοχία   :P Ένας άλλος χιώτης ο μεγαλύτερος τεμπέλης του κόσμου, έβαζε τους άλλους εστιάτορες να κόβουν τα λαχανικά και να κάνουν την δουλειά του και αυτός κοιμόταν σε μια καρέκλα όλη την ώρα. Με είχε πάει 2 φορές στον Λοχαγό μου γιατί όποτε πήγαινε να με χώσει του την έλεγα και δεν έκανα καμία δουλειά που δεν ήταν στις αρμοδιότητές μου. Αποτέλεσμα να μου κλάσει και τις 2 φορές τα @@ και την 2η να φάει τρελό σκατό απο τον επόπτη εστιατορίων. Δεν μου μίλησε ποτέ μετά απο αυτό. Δεκανείς της *ούτσας και οι 2. Α ο χιώτης με είχε απειλήσει οτι δεν θα μου έδινε καμία τιμητική κιόλας χαχαχαχαχα ( πήρα 60 μέρες άδεια απολύσεως και στα χαρτιά ήμουν με 30 μέρες άδεια, χώρια τις άλλες.... 142 μέρες άδεια συνολικά :P)

Να υποθέσω πήγες φαντάρος το '90 έτσι; Όσο για τα bold, μου θύμισες τον φαντάρο σειρά που ήταν ο γαμιάς της γειτονιάς, έβγαζε 20, ήταν γενικά ο καλύτερος σε όλα... και στα ψέματα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Αν έδιναν κανονικό σβαν θα ήταν καλά, αλλά δίνουν κάτι σα σβαν

Φιλέτο γκοτζίλα που τρωγόταν μόνο τηγανιτό,με τις απαραίτητες στρώσεις δόσεις αλατιού/πιπεριού/ρίγανης;

Δημοσ.

Φιλέτο γκοτζίλα που τρωγόταν μόνο τηγανιτό,με τις απαραίτητες στρώσεις δόσεις αλατιού/πιπεριού/ρίγανης;

έχω κάνει "μπολονέζ" και σάλτσα ντομάτα με γκοτζίλα περασμένο τον τρίφτη άπειρες φορές, και να σου οι δεύτερες μερίδες :P

Δημοσ.

To ζβαν είναι λάντσιον μητ, το γκοτζίλα του στρατού είναι και καλά κορνμπιφ.  Τρομάρα του.  Πραγματικά χάλια.  Αν πράγματι γινόταν πόλεμος και ήμουν νηστικός σε χαράκωμα καμια εβδομάδα, μια χαρά, και τις αρβύλες μου θα έτρωγα, αλλά πριν γίνει κάτι τέτοιο, όχι φίλε μου.  Το πεπτικό μου σύστημα έχει και μια αξιοπρέπεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...