Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο ενα ματι εχω μυωπια 7 και στο αλλο 8, λιγη αχρωματοψια και στα 2. Μαζι με ασθμα νομιζω ειμαι μια χαρα. Εννοειτε οτι θα παω χαρτια απο γιατρους ρε

Στον παλιοτερο πινακα ΣΙ, και ως προς τους οφθαλμους ειδικα,

με αυτα θα μπορουσες να χτυπησεις Ι4 = αοπλια, τωρα τιποτε....!

Το ασθμα μπορει να σου δωσει απο Ι2-Ι5. Αν εξαιρεσουμε το φανερο Ι5,

τα Ι2-Ι4 προκυπτουν-ειναι: στην δικη τους ευχερεια αποδοσης-ορισμου :mellow:

Αντιλαμβανεσαι οτι, σε ενα κακο σεναριο -> εαν θελουν να εχουν τους περισσοτερους ενοπλους,

μπορει να φυγεις απ' το κεντρο απλως με Ι2-Ι3 & τρεχα-γυρευε στη μοναδα μετα να το αλλαξεις...

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Πήγα σε ιδιώτη ψυχίατρο και μετά από μερικές ερωτήσεις που μου έκανε και του απάντησα διαπίστωσε πως όντως έχω κατάθλιψη μέτριας βαρύτητας. Το τονίζω, πριν του πω κάτι για στρατό κτλ. Μου έδωσε ένα χαρτί με κόκκινη λωρίδα που αναγράφει επάνω "Συνταγή του Ν. 3459/06 (Πίνακας Γ Σ & Δ) " και από κάτω λέει κατάθλιψη και τη αγωγή που μου έγραψε που είναι σύμφωνα με το άλλο χαρτί, τη συνταγή (γιατί τα δικά του γράμματα δεν τα καταλαβαίνω)
1) Escitalopram Oxalate
2) Clobazam
3) Alprazolam
Είναι δυνατόν να εχω κατάθλιψη και να μην το ξέρω; Τέλος πάντων, με αυτά γίνεται δουλειά στο στρατό; Απ'ότι είδα στο ΦΕΚ η κατάθλιψη είναι λόγος απαλλαγής Ι5.

Δημοσ.

Υπερβολικά είναι;

Δεν ξέρω τι φάρμακα είναι αλλά από τη στιγμή που λες ότι δεν έχεις κατάθλιψη γιατί να πάρεις φάρμακα? Ακόμα κι αν έχεις εξάντλησε τις πιθανότητες να μην πάρεις και να την καταπολεμήσεις με άλλους τρόπους

Δημοσ.

Τον αλλο τον βλεπω ικανο να αρχιζει τα ψυχοφαρμακα για να μην παει στρατο!

Ημαρτον!

Που να αντιμετωπισεις καμια πραγματικη δυσκολια στη ζωη σου φιλαρακι αν αγχωνεσαι τοσο για στρατο.

Δεν θα σε φανε εκει μεσα χαλαρωσε. Θα κανεις καμια σκοπια, καμια αγγαρεια, θα ακουσεις κανενα ''ψαρωτικο'' απο καραβαναδες (τα οποια ειναι για γελια παρεπιπτοντως του στυλ τι με κοιτας με γουσταρεις?). 

ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.

^Το είπα και γω να το σκεφτεί να πάει και να το δει σαν μια εμπειρία αλλά νομίζω ότι έχει αποφασίσει να μην πάει. Σεβαστό, αλλά όχι να αρχίσει και τα φάρμακα χωρίς λόγο!

Δημοσ.

Ρε παιδιά ηρεμήστε! Δν τα αρχίζω, απλά θα πω ότι τα παιρνω και δν βλέπω διαφορά! Αν μου κανουν νουμερα θα τους πω 'κρατηστε με και η ευθυνη δικη σας,μεχρι αυριο πιθανων να εχω φουνταρει'! Να χαραμήσω 9 μήνες εκει μεσα, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Δεν θα μου χρησημεύσει σε κατι.

Δημοσ.

Περα απο το γεγονος οτι ειμαι υπερ της εμπειριας του σρατου (ακομα και να ειχα βυσμα που θα μου ελεγε μπορω να μην πας στρατο θα πηγαινα) εσενα προσωπικα απο οτι εχεις γραψει μεχρι τωρα πιστευω θα σου χρησιμευε κιολας να ξεπερασεις καποιες φοβιες, αγχος κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Απορια

Στο χαρτι που σου εγραψε για να πας στην επιτροπη , εβαλε την κανονικη ημερομηνια?

ποιο χαρτι; Μονο τη συνταγή έγραψε και μου εδωσε ενα χαρτι οτι παιρνω φαρμ. Αγωγη για καταθλιψη
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...