Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yep περασα χθες , πιο ευκολα κ απο την αναβολη

Σημερα πηγα τα χαρτια στο Ρουφ κ απλα περιμενω το χαρτι για την επτροπη

Ezpz

Φίλε αν είναι εύκολο και μπορείς πες τι τους είπες, τι σου είπαν και αν είχες χαρτιά γιατί τη Δευτέρα ετοιμάζομαι και εγώ για Ι5 μέσω στρατοπαίδου (χωρίς γνωμάτευση, μόνο αγωγή δυστυχώς) και κοντεύω να τρελαθώ από το άγχος.

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποιο άγχος ρε παιδιά...?? αν έχεις άγχος στο στρατό που είναι το 80% διακοπές, μετά τι θα έχεις? στρωμένες δουλειές και γονείς με γεμάτες τσέπες έχετε όλοι? η θα αυτοκτονήσετε μόλις βγείτε απο τον στρατό?

μπράβο σας που βρήκατε τρόπο να γλυτώσετε τον στρατό, ο καθένας μας θα το έκανε αν μπορούσε, αλλα αν ειναι να κλαίγεστε ας κλαίγεστε σε αυτους που σας πιστεύουν όχι εδω μέσα....

Δημοσ.

Φίλε αν είναι εύκολο και μπορείς πες τι τους είπες, τι σου είπαν και αν είχες χαρτιά γιατί τη Δευτέρα ετοιμάζομαι και εγώ για Ι5 μέσω στρατοπαίδου (χωρίς γνωμάτευση, μόνο αγωγή δυστυχώς) και κοντεύω να τρελαθώ από το άγχος.

Εχεις πμ για να μην ζαλιζουμε το thread

• Like 1
Δημοσ.

ποιο άγχος ρε παιδιά...?? αν έχεις άγχος στο στρατό που είναι το 80% διακοπές, μετά τι θα έχεις? στρωμένες δουλειές και γονείς με γεμάτες τσέπες έχετε όλοι? η θα αυτοκτονήσετε μόλις βγείτε απο τον στρατό?

μπράβο σας που βρήκατε τρόπο να γλυτώσετε τον στρατό, ο καθένας μας θα το έκανε αν μπορούσε, αλλα αν ειναι να κλαίγεστε ας κλαίγεστε σε αυτους που σας πιστεύουν όχι εδω μέσα....

Θα άφηνες δουλειά τέτοιες μέρες με 700ε/μήνα για αυτές τις "διακοπές"; Εγώ πάντως όχι.

Δημοσ.

Θα άφηνες δουλειά τέτοιες μέρες με 700ε/μήνα για αυτές τις "διακοπές"; Εγώ πάντως όχι.

όχι βέβαια, δεν θα άφηνα καμια δουλειά αν είχα ανάγκη, αλλα το ίδιο άγχος με εσένα θα έχουν τουλάχιστον οι περισσότεροι στο στρατόπεδο. και εγώ δήλωσα Κύπρο και με πήραν γιατι δεν είχα άνεση οικονομική να δίνω και λεφτά απο την τσέπη μου, σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσα να μην είχα πάει ποτε στρατό γιατι δεν κέρδισα το παραμικρό απο αυτόν, αλλά δεν θα το παίζω τρελός σε ένα forum (γιατί μίλησες και για γνωμάτευση κτλπ). Μεταξύ μας είμαστε.

Όσο για το άγχος της ιδέας του στρατού γενικότερα, στο στρατό κοιμόμασταν και λίγο. ας πιάσει κανείς καμια σοβαρή δουλειά που να του τρώει 8+ ώρες και να έχει και καμια υποχρέωση ακόμα (π.χ σχολή, ή ακόμα και δουλιές στο σπίτι), να δεί πως θα είναι με 5 ώρες ύπνο κάθε μέρα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπα, πόσες ώρες κοιμόσουν σερί το βράδυ στο στρατό για να σου φαίνονται λίγες οι 5;

Δημοσ.

Όπα, πόσες ώρες κοιμόσουν σερί το βράδυ στο στρατό για να σου φαίνονται λίγες οι 5;

Σερί μπορεί να μην ήταν, αλλά έβρισκες χρόνο και τα μεσημέρια συνήθως. Ασε που στο κέντρο τον ένα μήνα το μόνο που έκανες ήταν να κοιμάσαι. Και όταν είχες έξοδο έλιωνες στον ύπνο κανονικότατα αν ήθελες. Εγώ κατέληξα σε πολύ καλή μονάδα (ο θεός να την κάνει μονάδα), αλλα πέρασα απο 5 στρατόπεδα σε όλη την θητεία και έχω μια σφαιρική άποψη του τι συμβαίνει σε μερικά απο αυτά. Και είναι λιγότερο κουραστικό απο το να τρώς 1+ ώρα την μέρα σε κίνηση στο δρόμο + 8-9-10 ώρες δουλειά, + διάφορες υποχρεώσεις του καθενός

Δημοσ.

Ξερω οτι ποσως σε ενδιαφερει αλλα δεν σε πιστευω ιδιαιτερος οτι εχεις δουλεια,Οχι για κατι που ειπες εσυ η επειδη σε ξερω αλλα επειδη εχω καταλλαβει οτι ειναι η πρωτη δικαιολογια που ολοι λενε για να μην χρειαστει να "απολογηθουν" για τους πραγματικους λογους που δεν πανε (βαριουνται,φοβουνται,εχουν γκομενα κ ανησυχουν για το κερατο κτλ κτλ)

• Super Moderators
Δημοσ.

Σερί μπορεί να μην ήταν, αλλά έβρισκες χρόνο και τα μεσημέρια συνήθως. Ασε που στο κέντρο τον ένα μήνα το μόνο που έκανες ήταν να κοιμάσαι. Και όταν είχες έξοδο έλιωνες στον ύπνο κανονικότατα αν ήθελες. Εγώ κατέληξα σε πολύ καλή μονάδα (ο θεός να την κάνει μονάδα), αλλα πέρασα απο 5 στρατόπεδα σε όλη την θητεία και έχω μια σφαιρική άποψη του τι συμβαίνει σε μερικά απο αυτά. Και είναι λιγότερο κουραστικό απο το να τρώς 1+ ώρα την μέρα σε κίνηση στο δρόμο + 8-9-10 ώρες δουλειά, + διάφορες υποχρεώσεις του καθενός

Βραδινος σερί ύπνος είναι κλάσης ανώτερος από όλους...

• Like 2
Δημοσ.

από τότε που σταμάτησε να αναγράφεται το γιώτα στο απολυτήριο, ο αριθμός των Ι5 έχει αυξηθεί κατακόρυφα...αναβολές για πλάκα πλέον

εμείς είχαμε Ι4 κανονικότατο που απλά είχε τάχα πόνο στην μέση για να γλυτώσει τα κρύα όπως είπε από τις σκοπιές...μόνο θαλαμοφυλίκια έκανε στα ζεστα το χρυσό μου

• Like 1
Δημοσ.

ΣΚ3 ο παλιός λέμε! 00:00-06:00 στο κρεβάτι του :P :P :P :P :P

μετά έχασες τα καλά, όπως πεζοπόρο 03:00-06:00 τα ξημερώματα, δηλαδή ξεκινούσε η μέρα σου από τις 3 παρά

αν μετά είχες και άλλη μέσα, δεν έβλεπες μπροστά σου, μου χει τύχει αυτό, πόστο να κουτουλάω, και στη συνέχεια 15-18 στη 3 να κάνω υπερπροσάθεια να σταθώ όρθιος (ούτε κουβέντα να κάνω και γύρες γύρω από τη διαχείριση) 

από τις 18 μέχρι τις 22:30 έριξα μάλλον το πιο βαθύ ύπνο της ζωής μου, σε ούτε 10" ροχάλιζα από ότι μου είπαν και ευτυχώς μετά έστρωσα με το 12-06 

Δημοσ.

ποιο άγχος ρε παιδιά...?? αν έχεις άγχος στο στρατό που είναι το 80% διακοπές, μετά τι θα έχεις? 

Περίεργες διακοπές πάτε κάποιοι.

• Like 3
Δημοσ.

μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; βυσματικές μεταθέσεις/αποσπάσεις υποψιαζομαι...

Δημοσ.

μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; βυσματικές μεταθέσεις/αποσπάσεις υποψιαζομαι...

ε καλά αυτό μπορεί να γίνει 

βάλε πχ ένα κέντρο, ένα ειδικότητα, ένα σπεν  αν δε κανει το στρδο σου, μια μονάδα και μια διάθεση σε άλλη μονάδα (τύπου κααυ ή σε κάνα υποστρατόπεδο καμιάς ταξιαρχίας), τσουπ να σου τα 5

εγώ πέρασα από 4 στρδα,  στο εννιάμηνο σε 3  νομούς 

Δημοσ.

όχι κανένα βύσμα. μάλιστα είχα βάλει βύσμα για να την κόψω την κύπρο σε κάποια φάση γιατι φοβήθηκα οτι δεν θα μπορώ να γυρίσω για εξεταστικές, και όντως δεν μπόρεσα να ερθω στην εξεταστική του σεπτεμβρίου και την έχασα. δυστυχώς δεν μπορώ να το εξηγήσω παραπάνω. κάποιοι εδω μέσα ξέρουν που ήμουν και τι έκανα. όταν λέω 5 εννοώ:

• Κέντρο(Αυλώνα) (1 μήνα)
  • Στην κύπρο εκανα ΣΠΕΝ σε μια μονάδα (3 βδομάδες)
  • ΕΚΕ σε άλλη μονάδα (3 βδομάδες)
  • μετά πηγα χωρίς βύσμα στην μονάδα που ήμουν τους 5 μήνες στην κύπρο
  • μετά σε μονάδα στην αθηνα. (1 μήνα)

Περίεργες διακοπές πάτε κάποιοι.

τι να σου πώ, ακόμα και τώρα το καλοκαίρι κάποιοι στην κύπρο κάνουν την θητεία τους και μέρα παρα μέρα είναι σε beach bar και σε παραλίες στην αγ.νάπα. και στην Ελλάδα υπάρχουν τέτοιες μονάδες αρκεί να πέσεις σε καλές καταστάσεις. Εχεις ιδέα τι θητεία κάνουν μερικοί σε Χαιδάρι και ΓΕΣ? καλύτερη και απο αυτη που έκανα εγώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...