NickTG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι πρόβλημα που διαπιστώνεται αυτό? Ο γιατρός μπορεί να καταλάβει αν λες ψέματα ή αν έχεις όντως πρόβλημα? Όπως λέει και ο Qsis ανάλογα το πρόβλημα ναι. Και πάλι όμως. Εσύ θα έπαιρνες την ευθύνη για τον καθένα?
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Όπως λέει και ο Qsis ανάλογα το πρόβλημα ναι. Και πάλι όμως. Εσύ θα έπαιρνες την ευθύνη για τον καθένα? όχι καλύτερα να τους έβλεπε γιατρός, γι'αυτό ρωτάω αν ο γιατρός μπορεί να διαπιστώσει αν όντως υπάρχει πρόβλημα.
qsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Νίκο αυτά με τις ευθύνες γίνονται στο κέντρο, άπαξ και κλειδώσει το Ι σου πάει τελείωσε (όπως διαπίστωσες κι εσύ) Στη συνέχεια μέχρι να πάθεις κάτι κάνεις δε νοιάζεται για το well being σου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και όταν πάθεις το κρύβουν κάτω από το χαλί (όπως επίσης διαπιστωσες εσύ) Γενικά παίζει ανευθυνότητα, οπότε για μένα εκ των υστέρων καλά κάνουν όσοι κλαίγονται και κάνουν φασαρία στην υγεία του μαλάκα
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο το ξερω, αλλα απο μικρα πραγματα τελικα παρατηρεις το κοσμο. Εκανε τοσο τσαμπουκα, εντωμεταξυ ο ανθυπολοχαγος ειχε βγει μολις απο την Ευελπίδων και δεν ηξερε ακριβως τι παιζει με τα βυσματα πολιτων και ψιλοαλλαξε πορεια νευριασμενος. Και καλα χεστον αυτον, ο αλλος τι κανει τοσο σαματα, βαλε τα αρβυλα και συνιθησε τα, τα ποδια σου δεν ειναι απο χρυσαφι εσενα και των αλλων απο σκ@τα... Αμα ομως του λεγε καμια playmate να τα φορεσει και να βγει για καφε μαζι της, να δεις για ποτε θα τα ειχε φορεσει. Τετοιους ανθρωπους βλεπεις παντου και εξω η φαση ειναι οτι πιστευουν οτι εχουν και δικαιο σε πολλα: συζητησεις, οδηγικη συμπεριφορα κ.α Δεν παιζει φάση οσο βυσμα και να ειχε αυτος. Αντιμίλησε σε αξιωματικο απο την ευελπιδων και τον απειλησε κιολας? θα ειχε μεγαλο θέμα ο στρατιώτης. Και στη τελική αμα τον έπαιρνε το βύσμα τηλέφωνο να του ελεγε τι ακριβως κάνει ο τυπος εκει μέσα και θα γινοταν και το βυσμα ρόμπα που υποστηριζει έναν και αυτος τον εκθέτει. Λιγο φιδοιστορια μου φαινεται στην ειπε κανεις ή την ειδες με τα μάτια σου?
NickTG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν παιζει φάση οσο βυσμα και να ειχε αυτος. Αντιμίλησε σε αξιωματικο απο την ευελπιδων και τον απειλησε κιολας? θα ειχε μεγαλο θέμα ο στρατιώτης. 2
aris1986 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν παιζει φάση οσο βυσμα και να ειχε αυτος. Αντιμίλησε σε αξιωματικο απο την ευελπιδων και τον απειλησε κιολας? θα ειχε μεγαλο θέμα ο στρατιώτης. Και στη τελική αμα τον έπαιρνε το βύσμα τηλέφωνο να του ελεγε τι ακριβως κάνει ο τυπος εκει μέσα και θα γινοταν και το βυσμα ρόμπα που υποστηριζει έναν και αυτος τον εκθέτει. Λιγο φιδοιστορια μου φαινεται στην ειπε κανεις ή την ειδες με τα μάτια σου? Ναι στο εστιατοριο ημουν απ εξω. Φιδοιστορια δεν ειναι γιατι απλα φοβηθηκε αν το κωλοπαιδο ειχε οντως βυσμα. Εδω περναν τηλ στις μοναδες να μην κανουν υπηρεσιες καποιοι στρατιωτες και σε πειραξαν τα αρβυλα;
NickTG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Νίκο αυτά με τις ευθύνες γίνονται στο κέντρο, άπαξ και κλειδώσει το Ι σου πάει τελείωσε (όπως διαπίστωσες κι εσύ) Στη συνέχεια μέχρι να πάθεις κάτι κάνεις δε νοιάζεται για το well being σου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και όταν πάθεις το κρύβουν κάτω από το χαλί (όπως επίσης διαπιστωσες εσύ) Γενικά παίζει ανευθυνότητα, οπότε για μένα εκ των υστέρων καλά κάνουν όσοι κλαίγονται και κάνουν φασαρία στην υγεία του μαλάκα Καλά ναι. Κουβέντα να γίνεται που λέμε.
qsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 όχι καλύτερα να τους έβλεπε γιατρός, γι'αυτό ρωτάω αν ο γιατρός μπορεί να διαπιστώσει αν όντως υπάρχει πρόβλημα.Άμα πας να του περιγράψεις κάποιο πρόβλημα που δε διαπιστώνεται εύκολα με μια απλή εξέταση π.χ.πόνος μέσης, θα σου πουν οκ έλα να σου κάνω παυσίπονη ένεση (και βγαίνει η τεράστια σύριγγα) Εκεί οι περισσότεροι που παίζουν Θέατρο φεύγουν τρέχοντας Γενικά πρέπει να ξέρεις πολύ καλά για τι μιλάς αν λες ψέματα έτσι ώστε να πείσεις Αυτό όμως δε σημαίνει ότι συγκινούνται όλοι ή ότι αντιμετωπίζουν τη κατάσταση όπως πρέπει. Εγώ από τη προσωπική μου εμπειρία με γιατρούς στο στρατό έχω κάκιστη γνώμη και ήταν η μόνη περίπτωση στη ζωή μου που ένιωσα ότι είμαι και αντιμετωπίζομαι ως ζώο. Μακριά τους λοιπόν.. Όταν μάλιστα προσφέρθηκαν να μου κάνουν και δωρεάν επέμβαση για θέμα που έχω και εμφάνισα εκεί βασικά, προτίμησα απλά να συνεχίσω να το έχω παρά να τους εμπιστευτώ 1
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι στο εστιατοριο ημουν απ εξω. Φιδοιστορια δεν ειναι γιατι απλα φοβηθηκε αν το κωλοπαιδο ειχε οντως βυσμα. Εδω περναν τηλ στις μοναδες να μην κανουν υπηρεσιες καποιοι στρατιωτες και σε πειραξαν τα αρβυλα; Και αμα ειχε βυσμα ρε συ αρη και τι εγινε? ας μιλουσε με το βυσμα ο ιδιος και ας του ελεγε τι παιζεται με αυτον εκει μέσα.
Pa0ki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως απο αυτο που έχω κανει ως τωρα εσυ δεν έχεις κάνει ουτε το μισο επομενως εσυ ειδικα δεν μπορεις να μου πεις τιποτα. Ασε να έρθει να μου την πει κανένας Αμερικανος στρατιωτικος που οντως έχει εμπλακει σε πολεμικες επιχειρησεις Τι έχεις κάνει? Μη μείνω με την απορία, κρίμα είναι
Star_Light Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μη μείνω με την απορία, κρίμα είναι Δεν θέλω να επεκταθώ περισσοτερο εδω μέσα φιλε μου.
NickTG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί να μας διαβάζουν και τίποτα πράκτορες!
aris1986 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Και αμα ειχε βυσμα ρε συ αρη και τι εγινε? ας μιλουσε με το βυσμα ο ιδιος και ας του ελεγε τι παιζεται με αυτον εκει μέσα. Εγω παντως ακουσα: μην μου φωναζεις εμενα; θα πω το ονομα σου και θα παρει τηλ πολιτικος, θες να τ'ακουσεις απο αυτον;;; Και φωναζε αλλα ετρεμε και η φωνη του γιατι ως γιωτας φαινοτν οτι δεν ειχε ξαναφωναξει ποτε περα απο την μανα του που δεν του εστρωσε το κρεββατι ή του εκαψε τα σουτζουκακια. Μετα ρωτησα εγω φυσικα και εμαθα οτι τον πονανε τα ποδια αλλα δεν του εδιναν χαρτι για ελευθερος αρβυλων και επειδη τον επιασε ενας εξω απο τα εστιατορια και τον ρωτησε που ειναι το χαρτι σου, αντεδρασε ετσι...
NickTG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Και φωναζε αλλα ετρεμε και η φωνη του γιατι ως γιωτας φαινοτν οτι δεν ειχε ξαναφωναξει ποτε περα απο την μανα του που δεν του εστρωσε το κρεββατι ή του εκαψε τα σουτζουκακια. Ενώ όλοι οι μάχιμοι της φώναζαν και όταν δεν τους έδινε χαρτζιλίκι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις