Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίες συμβουλές δίνεις και εσύ, η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Αν θες να μου υποδείξεις που ακριβώς έδωσα συμβουλές...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα χουν κανει σκατα με τις αναβολες και τους νομους, το καλυτερο απολα ειναι να διακοπει η αναβολη αμεσως μετα τις σπουδες για να μην υπαρχει προβλημα. εγω διεκοψα αναβολη μετα απο 1 ετος αφου τελειωσα την σχολη και δεν μου ειπαν τιποτα. σε φιλο μου που δουλευε και αφησε την αναβολη για 2 ετη μετα το τελος των σπουδων εφαγε προσθετη θητεια. προστιμο υπαρχει αν θες να εξαγορασεις την προσθετη θητεια η αν εισαι ανυποτακτος οποτε τρως 6000 χιλιαδες γιουρια

Δημοσ.

τελευταια φορα που πηγα σε στρατολογικο γραφειο ηταν καλοκαιρι 2013 και δεν τα ειδα και τοσο χαλαρα τα πραγματα.

Χαίρω πολύ χαιρόπουλος... Σε στρατολογικό γραφείο πας τι ακριβώς περίμενες να σου πουν ότι αν θες δεν  υπηρετείς; Αυτοί είναι καθαρά γραφειοκράτες και ψαρωτικοί...

Επίσης ισχύει αυτό που γράφτηκε για το πτυχίο. Αν λήξει η αναβολή σου ζητάνε όταν παρουσιαστείς είτε πτυχίο είτε βεβαίωση σπουδών και δεν υπαρχει κανένα "πρόστιμο". Αν δεν πας πτυχίο ή σε έχουν διαγράψει  απ τη σχολή υπαρχει θέμα...

Δημοσ.

Χαίρω πολύ χαιρόπουλος... Σε στρατολογικό γραφείο πας τι ακριβώς περίμενες να σου πουν ότι αν θες δεν  υπηρετείς; Αυτοί είναι καθαρά γραφειοκράτες και ψαρωτικοί...

Επίσης ισχύει αυτό που γράφτηκε για το πτυχίο. Αν λήξει η αναβολή σου ζητάνε όταν παρουσιαστείς είτε πτυχίο είτε βεβαίωση σπουδών και δεν υπαρχει κανένα "πρόστιμο". Αν δεν πας πτυχίο ή σε έχουν διαγράψει  απ τη σχολή υπαρχει θέμα...

εγω πτυχιο τους πηγα παρολα αυτα εφαγα καμπανα, δεν ειναι θεμα ψαροματος ειναι τι κανουν αυτοι και εμενα απο το τηλεφωνο μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα και στο ρουφ που πηγα φαααπ. 

Δημοσ.

εγω πτυχιο τους πηγα παρολα αυτα εφαγα καμπανα, δεν ειναι θεμα ψαροματος ειναι τι κανουν αυτοι και εμενα απο το τηλεφωνο μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα και στο ρουφ που πηγα φαααπ. 

Πρέπει να βρούμε την νομοθεσία που διέπει και αναφέρει τις αναβολές, δεν μπορεί ο καθένας στην στρατολογία να κάνει οτι θέλει. Στο δικό μου χαρτί της αναβολής πάντως γράφουν επάνω οτι διακόπτεπται οποιαδήποτε στιγμή πριν την λήξη της, διαφορετικά θα έπρεπε να έλεγε οτι διακόπτεται αμέσως μετά το τέλος της φοίτησης στην σχολή.

Δημοσ.

Δλδ τους πηγες πτυχιο και τι καμπανα σου εριξαν ακριβως;;;

κακη χρηση αναβολης μου ειπαν οτι επρεπε μολις περασα και το τελευταιο μαθημα να παρω προσορινη βεβαιωση και να κοψω την αναβολη.

Δημοσ.

Στην Κύπρο δεν πάνε όλοι υποχρεωτικά στα 18? Αφού έχουμε υποχρεωτική θητεία μήπως αυτό το σύστημα θα ήταν καλύτερο? Για να μη σε κόβει από δουλειές κλπ

Δημοσ.

Στην Κύπρο δεν πάνε όλοι υποχρεωτικά στα 18? Αφού έχουμε υποχρεωτική θητεία μήπως αυτό το σύστημα θα ήταν καλύτερο? Για να μη σε κόβει από δουλειές κλπ

ναι και τους δινουν και οπλο που το παιρνουν σπιτι γυρναει μετα ο κερατας φανταρος απο αδεια και βρισκει την γκομενα του να @#@$ και την καθαριζει :P true strory

Δημοσ.

οχι ρε αφου εγω το 2011 φεβρουαριο  πηρα πτυχιο αφησα το μαιο να ληξει η αναβολη και ιουνιο που πηγα μου εριξαν προστιμο

Kανονικά και να τελειώσεις τη σχολή μπορείς να κρατήσεις την αναβολή μέχρι να λήξει. Αυτό ίσχυε και πριν από το 11. Κι εγώ το το 12 έτσι έκανα. Τελείωσα τις σπουδές και έκοψα την αναβολή Ιούλιο του 13, δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Εσύ βέβαια λες πως Μάιο έληξε η αναβολή και πήγες Ιούνιο. Μήπως έπρεπε να πας το Μάιο; Ισως εκεί παίχτηκε η στραβή.

Δημοσ.

ναι και τους δινουν και οπλο που το παιρνουν σπιτι ...

Ναι , μην σου πω οτι τους δίνουν και τανκ κιόλας. :wacko:

Δημοσ.

Ναι , μην σου πω οτι τους δίνουν και τανκ κιόλας. :wacko:

σαν φοιτητης στην καβαλα ειχα πολλους κυπριους αυτοι μου τα ελεγαν.

Kανονικά και να τελειώσεις τη σχολή μπορείς να κρατήσεις την αναβολή μέχρι να λήξει. Αυτό ίσχυε και πριν από το 11. Κι εγώ το το 12 έτσι έκανα. Τελείωσα τις σπουδές και έκοψα την αναβολή Ιούλιο του 13, δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Εσύ βέβαια λες πως Μάιο έληξε η αναβολή και πήγες Ιούνιο. Μήπως έπρεπε να πας το Μάιο; Ισως εκεί παίχτηκε η στραβή.

δεν ξερω ρε παντως ρωτησα και μου ειπαν κιολας δεν χρειαζεται να την κοψεις και με το που εφαγα την καμπανα μου λεει αυτος στο γραφειο ποτε μην εμπιστευεσαι τι σου λενε τηλεφωνικα τι να πεις

Δημοσ.

οχι ρε αφου εγω το 2011 φεβρουαριο  πηρα πτυχιο αφησα το μαιο να ληξει η αναβολη και ιουνιο που πηγα μου εριξαν προστιμο

Πρόστιμο , λέγοντας ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...