Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και θα σε προτιμούσα μια Τρίπολη, καλό πήξιμο θα φας και Μεσολόγγα!!! Έβαλαν στην προηγούμενη ΕΣΣΟ και υπηρεσία Φύλακας Τουαλέτας, δεν θα σε χαλάσει καθόλου!!!!

χαχαχα

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στον δικο μας λοχο τουλαχιστον την χεστρα την καθαριζε οι δυο θαλαμοφύλακες στις βαρδιες απο 8 μεχρι 8 + τις πρωινές και απογευματινες καθαριοτητες. καθε 2 ώρες λάμπανε. χαιρόσουνα να χεζεις.

φυλακα τουαλέτας που γραφτηκε καπου είναι ραδιο αρβυλα.

συνολικα εκανα 5 θαλαμοφύλακας και απο δυο ωρες εστιατορια.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν θα το έλεγα, στην Κόρινθο έβαζαν και σε μας να κρατάνε "σκοπιά" για να υποχρεώνουν τους μλκες να τραβάνε καζανάκια και να μην τα κάνουν πουτάνα...

Δημοσ.

Και στο Πεύκο στην ΕΣΣΟ μου είχαν βάλει υπηρεσία τουαλετοφύλακα, αφού είχε βουλώσει το σύμπαν και είχαν βγει όλα τα σκατόνερα πάνω, ξυριζόμασταν το πρωί με τα άρβυλα, τα οποία κολυμπούσαν σε αυτή την ομορφιά.

Δημοσ.

στον δικο μας λοχο τουλαχιστον την χεστρα την καθαριζε οι δυο θαλαμοφύλακες στις βαρδιες απο 8 μεχρι 8 + τις πρωινές και απογευματινες καθαριοτητες. καθε 2 ώρες λάμπανε. χαιρόσουνα να χεζεις.

φυλακα τουαλέτας που γραφτηκε καπου είναι ραδιο αρβυλα.

συνολικα εκανα 5 θαλαμοφύλακας και απο δυο ωρες εστιατορια.

Καλά εντάξει εννοείται αυτό που ειπώθηκε είναι μούφα, γενικά αν είναι κάποιος να πάρει συμβουλές για τον στρατό απ' το Ινσόμνια τότε δεν θα μπεί ποτέ.

Δημοσ.

review για το μεσολογγι (μπήκα σεπτεμβρη).

στελεχη: γενικα δεν εχεις προβλημα αν δεν εισαι ζωο. ενας λοχος είναι γενικα πιο μπροστα απ τους αλλους. δλδ χωρις σεντονια sleeping bag, καθαριοτητες ολη την ωρα, κρεβατια στρωμενα πενα, τήρηση ωραρίου (αλλιως έχει πρηξαρχιδιασμα) γενικα απαιτουν περισσοτερη πειθαρχία. είδα άλλους λοχους ναναι στα παπαρια τους όλα. το αν ειναι καλο η κακο αυτο ειναι στον καθενα. το ποιος λοχος είναι θα το καταλάβετε μονοι σας αν σας τύχει :P καψώνια 0.

εγκαταστασεις: τα κτήρια είναι παλιά, αλλα δεν είναι τοσο τραγικά οκ. επίσης παρτε πολύμπριζο κοντα οπωσδήποτε. καλυτερα απαυτα με καλώδιο θα βολεψει καλυτερα. μεγαλο + για μενα οτι χρεωσαν στον καθενα κουταλοπίρουνο την 2-3 μερα, αν και μπορεις να φερεις και απ το σπιτι σου.

φαγητο: σε γενικές γραμμές καλο. λίγες ήτανε οι μέρες που θα μπορουσες να πεις οτι ητανε λιγο, προφανως 2-3 μέρες δεν τρωγότανε (λυσσα στο αλατι, αψητο κτλ). αρκετες φορες μπορουσες να φας και 2η φορα. πρωινο, προγευμα (σαντουιτσ με λουκανικο, σταφιδοψωμο, κρουασαν αναλογα τη μερα), μεσημεριανο, βραδινο.

εκπαιδευση: λίγα πραγματα, μη μπειτε και φανταστείτε ουαου τι θα κανουμε, βασικά πραγματα, 4 φορες πεδίο βολής, 2 μερα 2 νύχτα, μια φορα βολή. 3 μέτρα ερμπινγκ σύνολο, 3 πρωινα τρέξιμο γυμναστική,

εμενα οταν μπήκα δε με ψαξανε καν. :P

όποιος θελει τιποτα αλλο ρωταει.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστούμε andreapaog, έτσι κι αλλιώς όλα τα κέντρα λίγο-πολύ τα ίδια είναι.

Δεν έχουν όλοι βύσμα να κάνουν ζωάρα.

Του είπες αν είναι σίγουρος αν θέλει να πάει στρατό. Ενώ θα έπρεπε να ήξερες οτι τα πτυχία κατα την κατάταξη, "ακυρώνονται" αυτόματα για όλους ακόμα και αν έχουν παραδώσει το καλύτερο πτυχίο απ' το καλύτερο πανεπιστήμιο. Δεν θα μπορούσε ο ίδιος να κάνει κάτι παραπάνω δηλαδή. Και ναι, και εκεί ακόμα στον τομέα της ειδικότητας το "πτυχίο" σου είναι πάντα το βύσμα σου.

Δημοσ.

Καλημέρες παιδιά,

Μπήκα χτες στο stratologia.gr και είδα οτι παρουσιάζομαι Νοέμβρη στο ΚΕΕΜ Σπάρτης και ειδικά αναφέρει : Έχετε επιλεγεί Εφοδιασμου Μεταφορών !

Τι είναι αυτο ρε παιδές ; Απο αναζητηση που εκανα χτες ολη μερα είδα οτι απο σπαρτη βγαινουν μάγειρες , σιτιστες, αρτοποιοί κλπ ..

Εγω είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ του Πολυτεχνείου , πώς με στείλανε εκει ; Τι σόι ειδικότητα μπορώ να πάρω απο εκει σχετική με το αντικείμενο μου ;

Να σας πω την αλήθεια περίμενα να δω κανένα Ερευνας και Πληροφορικής και ψιλοφρίκαρα.. γιατί όλοι μου οι γνωστοί εκει πήγαν σε παλαιότερες εσσο

Όποιος ξέρει να μου πει και γενικά τι παίζει στη Σπάρτη θα ήμουν ευγνώμων .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Λολ..

Επίσης, απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει ειδικότητα του μάγειρα.

Φυσικά και υπάρχει ειδικότητα μάγειρας και χαρτί/πιστοποίηση ξεχωριστό παίρνεις και εδώ που θα λέμε είναι η μόνη χρήσιμη ειδικότητα στις μέρες μας και η μόνη που πραγματικά έχει νόημα και εφαρμογή στο στρατό.

Όλες οι άλλες είναι στο 99% των περιπτώσεων απλοί τίτλοι

Δημοσ.

Εγω είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ του Πολυτεχνείου , πώς με στείλανε εκει ; Τι σόι ειδικότητα μπορώ να πάρω απο εκει σχετική με το αντικείμενο μου ;

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Για ΚΕΠΒ Θήβα ξέρει κανένας τίποτα;

ΖΩΑΡΑ σε σημείο που θα βαρεθείς τη ζωή σου από την απραξία. Εγκαταστάσεις αν είσαι 3η-4η μοίρα είναι πολύ καλές. Η 3η έχει και αίθουσα υπολογιστών, δεν ξέρω αν λειτουργεί τώρα αλλά τον περσινό Σεπτέμβρη που ήμουν εγώ λειτουργούσε. Οι άλλες 2 μοίρες είναι πολύ κακές, κοτέτσια σε σχέση με τις 3 και 4. Από φαγητό μια έτσι μια αλλιώς τα πράγματα τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα. Από εκπαίδευση σχεδόν τίποτα. Μόνο αναφορές 4 φορές τη μέρα ελάχιστο.

Δημοσ.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...