chrisxkar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 μια χαρά δίνουν άδειες απολύσεως... ανάλογα που είσαι βέβαια και τι ανάγκες έχει η μονάδα. εγώ πήρα τουλάχιστον 10 μέρες επιπλέον. τώρα πως την ονομάζουν δεν ξέρω, αλλά δεν με ένοιαζε κιόλας όταν ήρθε η ώρα εγω ρε φιλε δεν πηρα ουτε μια και οχι μονο αυτο αλλα πολλοι απο την σειρα μου χασανε και τα ταπ τους επειδη οταν ηρθε η ωρα της μεταθεσης τους επικοινωνησαν με την μοναδα και τους ειπαν οτι επειδη ειχαν ελλειψη σε ατομα να μην παρουν τα ταπ τους τωρα και οτι θα τους τα δωσουν σαν τιμητικη με την απολυση και χασανε ετσι αλλοι 4 μερες ,αλλοι 5
qsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Τα ταπ αν δε στα δώσει η μονάδα σου (που πολύ κακώς δε στα έδωσε) μπορεί να σου τα δώσει η επόμενη αν θέλει μέσα σε ένα μήνα αφού πήρες μετάθεση, αλλιώς τα χάνεις. Το τι γίνεται στη πράξη είναι άλλο θέμα
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 τα ταπ ειναι υποχρεωτική άδεια, δεν χάνονται
qsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 καλά άμα σε στείλουν μετάθεση και δε τα βάλουν ούτε και στο φάκελό σου σου λέω εγώ αν χάνονται ή όχι αν δε τα χεις πάρει από τη μονάδα σου στη παραμεθώριο μη το θεωρείς και πολύ δεδομένο ότι θα τα πάρεις σπίτι σου εννοείται ότι μερικοί το σέβονται και σου δίνουν τις άδειες, αλλά δε γίνεται πάντα και εδώ που τα λέμε την άδεια σου υποτίθεται ότι τη παίρνεις στην ώρα σου, δεν είναι και τόσο λογικό ο ένας διοικητής να μη τη δώσει για να του βγουν ωραία οι υπηρεσίες και να τα φορτώσει στον επόμενο που στη μονάδα του μπορεί να είναι επίσης ζόρικα τα πράγματα ή και πιο ζόρικα από θέμα κόσμου. όσοι πάνε με ταπ σπίτι τους συνήθως έχουν πέσει θύματα των προηγούμενων μονάδων τους για τον α ή β λόγο, αυτοί έχουν κάνει τη μαλακία
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 λες στους χαβαλέδες να πάρουν ένα τηλ στην προηγούμενη μονάδα ή τηλεφωνείς εσύ και τους λες να στειλουν fax στην νεα. Αν σε γράψουν, που ειναι πολύ πιθανό, βρίσκεις ενα βύσμα και την παίρνεις με το έτσι θέλω
qsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Και άμα βρεις χοντρό βύσμα σε καλεί ο διοικητής σου στο γραφείο του και από κει που δεν ήθελε να σε βλέπει σου λέει: Ε άμα θες κάτι να έρχεσαι να το ζητάς από εμάς, εμείς είμαστε η μονάδα σου, η οικογένεια μας και σε αγαπάμε σαν παιδί μας 6
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, που έρχονται από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, ο πατέρας του αδικοχαμένου οπλίτη, είναι αποφασισμένος να κινήσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη τραγωδία. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής του, ήταν η προκλητική απόφαση του κράτους, να αποζημιώσει με… 13.000 ευρώ την οικογένεια, για το θάνατο του παιδιού της. «Τόσο άξιζε το παιδί μου;» επαναλάμβανε ειρωνικά ο Κώστας Ανδρικόπουλος, αξιωματικός της ΕΛΑΣ, στο άκουσμα της συγκεκριμένης ανακοίνωσης. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=340947&catid=6 13.000€ η αποζημίωση για τον νεκρό στρατιώτη, 8€ το μήνα όσο υπηρετούσε. Ξεφτιλισμένο κράτος... 2
Ghost_Rider Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Pablo_Hasan, on 18 Oct 2014 - 12:42 AM, said: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=340947&catid=6 13.000€ η αποζημίωση για τον νεκρό στρατιώτη, 8€ το μήνα όσο υπηρετούσε. Ξεφτιλισμένο κράτος...Ρε Ρε Τι Να Τα Κανουν Και Όλα Τα Πλουτη Του Κοσμου Οι Ανθρωποι???Χαθηκε Ο Αγαπημενος Τους Ανθρωπος Δε Μπορουν Να Το Διανοηθουν Σε Αυτό Το Milko-Μπουκαλο Που Εχουν Για Κεφαλι??
Sellers Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ρε Τι Να Τα Κανουν Και Όλα Τα Πλουτη Του Κοσμου Οι Ανθρωποι???Χαθηκε Ο Αγαπημενος Τους Ανθρωπος Δε Μπορουν Να Το Διανοηθουν Σε Αυτό Το Milko-Μπουκαλο Που Εχουν Για Κεφαλι?? Δεν μιλάμε για τους ανθρώπους που χασαν το παιδί τους. Μιλάμε γενικότερα, ότι ζούμε σε ένα κράτος που η αποζημίωση για θάνατο είναι 13.000. Περίπου το 1/6 απο ένα εφάπαξ. 2
Tenshi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Παίζει να βγεί κάποιος αστεράτος και να πεί οτι και πολλά τους έδωσαν.Ικανούς τους έχω...
aris1986 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Παίζει να βγεί κάποιος αστεράτος και να πεί οτι και πολλά τους έδωσαν.Ικανούς τους έχω... Σιγα μην βγει... Ποιος τρελος θα το εκανε, αφου μετα δεν θα τον αφηναν ησυχο τα καναλια κι η κοινη γνώμη.
black_rabBiT Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Οκ, μπείτε με την επόμενη ΕΣΣΟ τώρα. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Σιγα μην βγει... Ποιος τρελος θα το εκανε, αφου μετα δεν θα τον αφηναν ησυχο τα καναλια κι η κοινη γνώμη. χεστηκαν για την κοινη γνώμη, 3 μέρες μετά τον θάνατο των πεζοναυτών γλεντοκοπούσαν στην λαεδ Όσοι έτυχε να περάσουν έξω από την ΛΑΕΔ χθες το βράδυ εντυπωσιάστηκαν από τον κόσμο που βρισκόταν εκεί. Κι έμειναν μ΄ ανοιχτό το στόμα όταν άκουσαν μουσική να παίζει μέσα από την ΛΑΕΔ! Το ρεπερτόριο από τάνγκο…μέχρι χασαποσέρβικο. Η απορία και η έκπληξη είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν είχε περάσει ούτε 24ωρο από την λήξη του επίσημου τριήμερου πένθους στις ΕΔ για τον θάνατο των τριών πεζοναυτών μας! http://www.onalert.gr/stories/tragoudia-kai-xoroi-stin-laed
Porg Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πληροφορίες θέλουν κάτι φαντάρια να ακούνε μουσική μία μόλις μετά και έναν λοχαγό να συνουσιάζεται με τη γυναίκα του πάλι κατά τη διάρκεια του πένθους. Απίστευτο πραγματικά Στη Βόρεια Κορέα ακόμη θα κλαίγανε πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις