Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτσε, εγώ δεν το βλέπω κακό, όσο δεν καταργείται η υποχρεωτική θητεία δηλαδή.

δε γίνεται να έχεις ένα στρατό με 18αρηδες , δεν είναι όλος ο στρατός ειδικές δυνάμεις

όντως θα έχουν πρόβλημα για άλλα πόστα που μπορεί να καλύψει ένας μεγαλύτερος (και πιο ώριμος) ή κάποιος που έχει κάποιες σπουδές, για αυτό και όπως λέει το άρθρο υπάρχουν αντιδράσεις εντός των ΕΔ 

Δημοσ.

Όσον αφορά την ακτινογραφία μια χαρά είναι να σε πάνε αυτοί. Κάνεις τη βολτούλα σου και αν δεν είσαι από εκείνα τα μέρη τα βλέπεις και λίγο. 

Εγώ πάλι είχα κάνει την άλλη ιστορία (καταλάθος), αλλα μπορεί να βολέψει κάποιον αν η γνώμη του είναι κάπου στην μέση(και πετύχει). Είχα βγάλει ακτινογραφία και όταν παρουσιάστηκα την ξέχασα σπίτι. Θα μου την φέρναν  αλλα επειδή φαινόταν μέσα ότι δεν έχω, με γράψαν στα άτομα για να πάνε. Τελικά μου την φέραν, αλλα φυσικά με την ανοργανοσία του στρατού δεν είχε ασχοληθεί κανείς μαζί της.

Έτσι όταν ήρθε η μέρα, πριν μπώ στο πούλμαν είπα στον γιατρό ότι έχω βγάλει, και ότι την έχω φέρει, και μου είπε οτι κανονικά απαγορεύεται να βγάλεις ξανά. Οπότε έκατσα μέσα και επειδή ήμουν αυλώνα και όλοι ήταν στην κοσμάρα τους, είχα αράξει όλη μέρα στον θάλαμο. Όταν επιστρέψαν οι άλλοι πάντως ήταν πτώματα απο την κούραση.

Δημοσ.

Έτσι όπως το θέτεις, δεκτόν εν μέρει. Και λέω εν μέρει, επειδή δε νομίζω πως υπάρχουν τόσο σοβαρά πόστα για έναν στρατιώτη ώστε να μην μπορεί να ανταπεξέλθει λόγω του μικρού της ηλικίας του.

Δημοσ.

Έτσι όπως το θέτεις, δεκτόν εν μέρει. Και λέω εν μέρει, επειδή δε νομίζω πως υπάρχουν τόσο σοβαρά πόστα για έναν στρατιώτη ώστε να μην μπορεί να ανταπεξέλθει λόγω του μικρού της ηλικίας του.

Εγώ ξέρω ένα σίγουρο. Οδηγός. Επειδή κρατάω κάποιες επαφές με την μονάδα που ήμουν, πάνε κάτι 18άρηδες και τρακάρουν τα αμάξια όλη την ώρα. και μερικοί απο αυτούς μεταφέρουν και πολύ κόσμο.

edit: και ήμουν και Κύπρο που οδηγάς ανάποδα :P

Δημοσ.
Ενα βημα πιο κοντα προς την καταρριψη του στρατου. Ηταν που ηταν αμα μπουν και γυναικες (προαιρετικα) το καθε τσολι δλδ, με "συνταξιμο" χρονο στα κεντρα κτλπ θα πανε για γαμπρους απο λοχαγους και πανω (και κανενα σεξακι με ανθυπολοχαγο) και γινουν οργια μεσα στα γραφεια.

Οσο για 18 χρονων στρατευση, καλα κανουν πρωτα στρατο μετα σπουδες δουλεια ή ανεργια που ειναι και της μοδας.

Δημοσ.

γνωστο παραμυθάκι, κάθε λίγο και λιγάκι βγάζουν την ίδια φήμη ότι θα αυξηθει η θητεία και τρέχουν διαφοροι ευκολοπιστοι για να προλάβουν.

κλασσικά ψευτες και ανηθικα αποβράσματα...

• Like 7
  • Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι, πρέπει να το έχουμε ξαναδεί τουλάχιστον 2-3 φορές τα τελευταία χρόνια...

• Like 3
Δημοσ.

γνωστο παραμυθάκι, κάθε λίγο και λιγάκι βγάζουν την ίδια φήμη ότι θα αυξηθει η θητεία και τρέχουν διαφοροι ευκολοπιστοι για να προλάβουν.

Το κακό με τις φήμες είναι ότι φέρνουν στασιμότητα στο ήδη υπάρχων μπουρδέλο. Αν δεν λέγαν αυτές τις μ*****ς θα υπήρχε ελπίδα για αλλαγή.

Δημοσ.

για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους, απλά θέλουν να μπορούν να σου φορτώσουν και πιο σοβαρές δουλειές για να ξύνονται περισσότερο αυτοί που τις έχουν

έτσι κερδίζουν και αυτοί και εσύ αν σου κάτσει τέτοια περίπτωση, κανονικά όλα τα σοβαρά πόστα έχουν ήδη τα στελέχη που υποτίθεται ότι χρειάζονται, απλά ακόμα και εκεί προτιμούν να χώσουν τα φάνταρα 

κλασικότερο όλων είναι το παράδειγμα του επιλοχά, αλλά υπάρχουν και κάτι άλλα ψαγμένα ανάλογα τη περίπτωση 

επίσης υπάρχει και το θέμα των γιατρών που πάντα είναι απαραίτητοι ή ακόμα και μηχανικών (σε μας τους τσιμπούσαν σε όρχους) ή και άλλες περιπτώσεις που δε μου ρχονται τώρα

το θέμα είναι ότι όπως είναι ο στρατός τώρα θέλει μεν και τους πιτσιρικάδες που είναι μες στην κ@@λα και την ενέργεια και δε σηκώνουν και πολύ κεφάλι (βέβαια καμιά φορά παραείναι ανώριμοι) για να τρέχουν πάνω κάτω, αλλά θέλει και πιο σοβαρά υποτίθεται άτομα για να λειτουργούν καλά τα απλά και καθημερινά πράγματα.

επειδή έτσι είναι η κατάσταση επί τόσες 10ετίες, έτσι έχουν προσαρμοστεί και αυτοί, ακόμα και από την εποχή των πατεράδων μας δηλαδή ο πιο μεγάλος και πιο μορφωμένος έβγαζε άλλες δουλειές και πάντα έψαχναν τέτοιους να τους χρησιμοποιήσουν.

σε αυτό το τομέα μάλιστα (αν και ίσως είναι ο μόνος σε ο,τι αφορά το στρατό) τα πράγματα ίσως είναι πιο αξιοκρατικά και από τη πραγματική ζωή όπου βλέπεις κουβάδες να μεγαλουργούν και να καβατζώνονται σε καλές θέσεις.

Δημοσ.

Κάτσε, εγώ δεν το βλέπω κακό, όσο δεν καταργείται η υποχρεωτική θητεία δηλαδή.

Εγώ προσωπικά το μετάνιωσα που δεν μπήκα στα 18, μακάρι να ήταν έτσι το σύστημα.

Δεν λέει πουθενά οτι θα αυξηθεί η θητεία, αλλά για υποχρεωτική στράτευση στα 18.

Δημοσ.

qsis, καταλαβαίνω τι λες.

Απ' την άλλη όμως, αναρωτιέμαι πώς είναι ο στρατός στην Κύπρο, που εκεί (για τους Κύπριους) είναι υποχρεωτική η στράτευση στα 18, εκτός κι αν κάνω λάθος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...