qsis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μας έχει χαλαρά... Εμείς 11 εκατομμύρια αντιμιλιταριστες και ειρηνιστες. Έχουμε να πολεμήσουμε από Κύπρο εποχή αλλά και εκεί μαντάρα τα είχαμε κάνει. Πέρα από κάτι στρατοκαυλους οι υπόλοιποι εξωτερικό θα φύγουν. Για ποια χώρα να πολεμήσει κάποιος; της πείνας; καλύτερα Τούρκος με ψηλά το ιθικο. αν δηλαδή ήσουν φάνταρο και σου έλεγαν να πολεμήσεις, εσύ θα τους έλεγες: μισό εγώ την κάνω, πάω εξωτερικό, κόφτε το λαιμό σας ;
tritonas00 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 αν δηλαδή ήσουν φάνταρο και σου έλεγαν να πολεμήσεις, εσύ θα τους έλεγες: μισό εγώ την κάνω, πάω εξωτερικό, κόφτε το λαιμό σας ; χαλαρα ομως... κόφτε το λαιμό σας Τι μου θυμησες τωρα... 1 μερα ειχαμε για να απολυθουμε και ερχεται ενας επιλοχιας (ο ορισμος του στρατοκαυλου-χωρις εγκεφαλο) και φωναζει να ειστε ολοι σε επιφυλακη γιατι ειχαν πλημμυρες (εβρος) και του απανταει ενας που μολις ειχε γυρισει απο αδεια, εγω απολυομαι αυριο κοφτε το λαιμο σας... και φυσικα δεν μιλησε ο επιλοχιας, τον κοιταξε λιγο καπως, αλλα δεν ειπε τιποτα. priceless 4
qsis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Ναι μόνο που στο πόλεμο ισχύουν αλλά ήθη και έθιμα Δε θα κάτσουν να το συζητήσουν, όπως δεν κάνουν σε κανένα πόλεμο
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Στο μεταξυ, η Τουρκια αυξανει τις προκλησεις.... γρηγορα να κανουμε τιποτα αναφορες και φρουρες να τρομαξουν οι παλιοτουρκοι... 3
tritonas00 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 γρηγορα να κανουμε τιποτα αναφορες και φρουρες να τρομαξουν οι παλιοτουρκοι... και μαγειρια... 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 θυμάμαι το "σε ένα σουρεαλιστικό κόσμο σε πόλεμο με Τουρκία θα τους χαλάμε τα κρεβάτια και θα πετάμε γόπες στα στρατόπεδά τους"... 4
aris1986 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Πάμε να παραγγειλουμε το κορανι. Θα το χρειαστούμε ειδικά όσοι είμαστε αθεοι . Δεν μας χωνευουν καθόλου. Όπως λέει και ο Αμπεντ "άνθρωπο χωρίς θρησκεία είναι άτιμο άνθρωπο δεν έχει νόμους και κανόνες," ξεσηκώθεί και ο φίλος μου ο Μουσταφα και ο Μαχμουτ αυτοί επειδή δεν τους φτιάχνουν τζαμί. Χεστηκαν για τα πετρελαια καλά κάνουν αφού δεν θα πάρουν φράγκο και το ξέρουν...
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ναι, μας ζηλέυουν που ειμαστε μεγιστοτεραστιοι και τα πετρελαια που έχουμε αβερτα...
aris1986 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ναι, μας ζηλέυουν που ειμαστε μεγιστοτεραστιοι και τα πετρελαια που έχουμε αβερτα... Tοτε το κανουν για πλακα!
aris1986 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ε ναι, μας έχουν πάρει χαμπάρι... Μεγιστοτεραστιοι δεν ειμαστε, αλλα τους την σπαει να καρπονωμαστε πετρελαια επειδη ο Αλλάχ τα εβαλε σε εκεινο το σημειο που πιανει Κυπρο και Ισραηλ. Καλυφθηκες;
chill Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μπορει να ναι και μεθοδευμένη η ένταση, καθότι εξυπηρετεί μια χαρά τις ηγεσίες και των δυο χωρών. Δεν μπορώ να εκλέξω γλάστρα της δημοκρατίας; Φοβάμαι ότι αι "κομμουνισταί" θα μου πάρουν την καρεκλιτσα κ θα γυρίσω στην πιτσαρία; Ας πουλήσω λιγο ΠΑΤΡΙΝΤΑ ΕΛΛΑΝΤΑ Λέω εγώ τώρα..... 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 μην μας βγουν σαν την αμφιπολη και τα περιφημα πετρελαια Μεγιστοτεραστιοι δεν ειμαστε, αλλα τους την σπαει να καρπονωμαστε πετρελαια επειδη ο Αλλάχ τα εβαλε σε εκεινο το σημειο που πιανει Κυπρο και Ισραηλ. Καλυφθηκες;
michael92 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 μην μας βγουν σαν την αμφιπολη και τα περιφημα πετρελαια Λες να τα είχαν βγάλει οι ΕΛ και να μην μας άφησαν τίποτα; Κατάρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις