Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι κουβερτες στην μοναδα μας δεν ειχαν πλυθει ποτε γιατι μας ειχαν πει οτι με εντολη απαγορευεται να τις πλυνουν επειδη χαλανε οποτε καθαριζονται μονο απο το τιναγμα που γινεται μια στο τοσο...εννοειται οτι σηκωνεται συνεφο σκονης και ακαραιων

• Like 1
Δημοσ.

Στη δική μου μονάδα πλεναμε κουβέρτες αβερτα για άλλες μονάδες οι οποίες μάλλον θα πήγαιναν κυρίως σε αποθήκες γιατί οι περισσότεροι σπάνια βλέπαμε καθαρές.

Σε όλη την αττική πάντως υπάρχει μόνο ένα πλυντήριο για όλα τα στρατόπεδα, οπότε καταλαβαίνετε..

Το ότι χαλάνε από το πλύσιμο είναι μια μαλακία και μισή δεν παθαίνουν απολύτως τίποτα, εγώ προσωπικά έχω πλύνει 100αδες

Δημοσ.

η δική μου κουβερτα έγραφε ΕΣ 1953, μια άλλη απο δίπλα έγραφε ΕΣ 1947. Ντάξει, καλα κάνουν και δεν τις πλένουν, δεν έχουν κάνει αποσβεση ακομα. Αρκει να ειναι τεντα στρωμένες στα κρεβάτια, αυτο ειναι πιο σημαντικο...

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, είχαμε φέρει κάτι κουβέρτες την άνοιξη του 2012.

θα ήμουν σίγουρα στο στρατόπεδο εκείνη τη στιγμή , στα πλυντήρια δεν ήταν στάνταρ (μπορεί να είχα πάρει και μόνιμο πόστο τότε οπότε να είχα κρυφτεί στη τρύπα μου, αλλά αγγαρεία πλυντήρια ήταν η καλυτερή μου, καφές τσιγαριά , πολιτικό προσωπικό και δουλεύαμε με το πάσο μας ) 

εξω απο τα πλυντήρια πάντως είχα λιώσει στη σκοπιά :lol: η καλύτερη ένοπλη υπηρεσία ever 

• Like 1
Δημοσ.

θα ήμουν σίγουρα στο στρατόπεδο εκείνη τη στιγμή , στα πλυντήρια δεν ήταν στάνταρ (μπορεί να είχα πάρει και μόνιμο πόστο τότε οπότε να είχα κρυφτεί στη τρύπα μου, αλλά αγγαρεία πλυντήρια ήταν η καλυτερή μου, καφές τσιγαριά , πολιτικό προσωπικό και δουλεύαμε με το πάσο μας ) 

εξω απο τα πλυντήρια πάντως είχα λιώσει στη σκοπιά :lol: η καλύτερη ένοπλη υπηρεσία ever 

ΣΚ 54 B)

• Like 1
Δημοσ.

ΣΚ 3 ΔΧΣΗ 54 αν τα θυμάμαι σωστά :P

Μόλις τη πήρα μονοτερμα άρχισα να κοιμάμαι σαν άνθρωπος

Θυμάσαι άριστα!  Και υπηρεσία και ύπνος από τους λίγους (+1 για μονότερμα)   :-D

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά, έκοψα λοιπόν και γω σήμερα την αναβολή μου. Για Μάρτιο μου είπαν αν και βάλαμε και αίτημα για Γενάρη αν και δεν ξέρω τι πιθανότητες υπάρχουν να με πάρουν Γενάρη .

Σε ερώτηση που έκανα στον αξιωματικό για το αν δικαιούμαι 6μηνη θητεία λόγω αναπηρίας πατέρα-θανάτου μητέρας μου απάντησε(αυτό που μου είχαν πει και άλλοι πως απαντάνε σε αυτη την ερώτηση) "αυτά θα τα δείς μετά την κατάταξη" . Ευτυχώς είχα στείλει mail στο ΓΕΣ και μου είχαν απαντήσει(σύμφωνα με το mail) πως δικαιούμαι και ποια δικαιολογητικά χρειάζονται προκειμένου να τα συγκεντρώσω γιατί μετά θα έτρεχα η τελοσπάντων θα έχανα χρόνο.

Δημοσ.

και γω υποτιθεται θα εκανα 6μηνη λογω θανατου πατερα και αναπηριας μητερας αλλα πηρα τα 3... 

τελικα την εβγαλα με 8μηνη

Δημοσ.

Ωχ τέτοια λέγε μου. Για ποιον λόγο;Έκριναν ότι η μητέρα σου δεν ήταν ανίκανη εργασίας η απλά σε γράψαν κανονικά και δεν σου μείωσαν την θητεία;

Δημοσ.

το πρωτο που ειπες.

ποσοστο αναπηριας πανω απο 69% με χαρτι που γραφει ανικανη για εργασια!

οι στρατιωτικοι γιατροι ομως της ειπαν οτι μπορει να εργαστει!

αντε βγαλε ακρη.... 

δε το εψαξα παραπανω, το πηρα αποφαση για τους 2 μηνες παραπανω και εκανα την θητεια μου

μακαρι να κανεις 6μηνο ακομη και καθολου. τζαμπα χρονο θα χασεις

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...