Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ που την έκοψα την Δευτέρα φίλε και έκανα αίτηση για Γενάρη πριν λίγο είδα οτι η αίτηση μου έγινε δεκτή και φεύγω Γενάρη "Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2015 Α΄ ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης." E φενεται ησουν τυχερος μιας και την εκοψες πανω στην αλλαγη του μηνα. Εγώ που την έκοψα την Δευτέρα φίλε και έκανα αίτηση για Γενάρη πριν λίγο είδα οτι η αίτηση μου έγινε δεκτή και φεύγω Γενάρη "Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2015 Α΄ ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης." Πιστευω οτι τελη Γεναρη θα μπεις λογικα απο τις 20 του μηνα και μετα.Εγω σκεψου την ειχα κοψει απο τον Σεπτεμβριο και παρολα αυτα μπηκα 22 Γεναρη.
chrisxkar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 σε εμας απλα κουβαλουσε τη τελαμονα υ.γ υπάρχει κανείς που να υπηρέτησε στο Μ. Δέρειο? αλλο γελειο αυτο με την τελαμονα.αμα κανει καποιος ντου (λεμε τωρα) μεχρι να σκισεις την τελαμονα με την ξιφολοχγη η οποια δεν κοβει ουτε βουτυρο θα βλεπεις τα ραδικια αναποδα.Για ασφαλεια μας λεγανε λες και αμα καποιος ειναι καθυστερημενος και θελει να παιζει με την γεμιστηρα δεν μπορει να παιζει στην σκοπια που ειναι κουμπωμενη στο οπλο
panos2171 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ένας άλλος λόγος είναι να μη χρειάζεται να γίνεται συνεχώς καταμέτρηση φυσιγγίων σε τρεις γεμιστήρες, αλλά όντως υπάρχουν κάτι τελαμώνες που ούτε με σουγιά τις κόβεις. Εμείς είχαμε με φερμουάρ μολυβοσφραγισμένες, πολύ πιο πρακτικό από το να είναι ραμμένες.
Panagiotis32 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Για να μπω μετά το Πάσχα, πότε λέτε να την κόψω την αναβολή? κανα 2μηνο πριν είναι καλά?
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Πριν το Πασχα ειναι η σειρα Μαρτιου,αρα υπολογισε
Panagiotis32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Πριν το Πασχα ειναι η σειρα Μαρτιου,αρα υπολογισε Δηλαδή να περιμένω να φύγει ο Μάρτιος για να μπω στην επόμενη? και πότε είναι η επόμενη? ανα μήνα πάει ή 2μηνο?
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ναι μετα παει Μαιο ή Ιουνιο η επομενη.Αν θες να μπεις πριν το Πασχα πηγαινε να διακοψεις την αναβολη το Γεναρη.
Panagiotis32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ναι μετα παει Μαιο ή Ιουνιο η επομενη.Αν θες να μπεις πριν το Πασχα πηγαινε να διακοψεις την αναβολη το Γεναρη. αμέσως μετά το Πασχα θελω να μπω (οσο γινεται αμεσως δλδ )
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αν θες μετα το Πασχα(για καποιο λογο κολλησα και νομιζα οτι ηθελες να μπεις πριν)τοτε λογικα πας και την κοβεις τον Μαρτιο φανταζομαι.Αρχες Μαρτιου. 1
nikos-thess Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ρε μαγκες να ρωτησω... σε βυσματικα στρατοπεδα της Αθηνας, γινονται ΣΠΕΝ; Και αν ναι που και ποτε;
qsis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ρε μαγκες να ρωτησω... σε βυσματικα στρατοπεδα της Αθηνας, γινονται ΣΠΕΝ; Και αν ναι που και ποτε;Ναι, στην εποχή μου πήγαιναν Τρίπολη και Κόρινθο, εγώ είχα ηδη κανει εκεί που ήμουν 1
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ένας φίλος που παρουσιάστηκε Μεσολόγγι και ήρθε με βύσμα στο Χαϊδάρι, μου είπε ότι θα πάει για ΣΠΕΝ αλλού, δε θυμάμαι πού τώρα όμως :/
Tilemaxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Αφασία στη ΜΦΑΤ Χαϊδαρίου... Ο άλλος με παπί Crypton X και κόβει βόλτες απο λόχους στα υπόλοιπα κτήρια. Πολλά άτομα και μοιράζονται καλά οι υπηρεσίες. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάτσει ούτε μια μέρα μέσα απο Παρασκευή αλλά λογικά θα φάμε εμπλοκή λόγω γκρούπ εορτών...
NickTG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Εμπλοκή λέει στη ΜΦΑΤ Χαϊδαρίου! Γελάνε και οι πέτρες μαζί με τα μπετά! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις