Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως οι καλύτερες μέρες για να είσαι μέσα, είναι το Σαββατοκύριακο που λείπουν σχεδόν όλα τα στελέχη και το πρόγραμμα είναι πιο χαλαρό.

• Like 2
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

καθημερινές περνάς πύλη 6:30 και Σ/Κ 7:30.

damn αυτό το 7:30 τα ΣΚ ενώ η υπηρεσία αρχίζει στις 10:00 το βρίσκω τελείως παράλογο...

ευτυχώς στην 651 ΑΒΥΠ υπήρχε μια λογική...

• Like 1
Δημοσ.

Πολεμικό Μουσείο είναι 3 φορές την εβδομάδα μέσα και Σ/Κ off, μην το αναφέρεις καν γιατί παίζει μπάλα μόνο του σε άλλη κατηγορία.

3 μέσα λέει το πολεμικό μουσείο....χαχαχα.

Οι υπόλοιποι ψάρακες στο Χαιδάρι στα λένε αυτά; Στο πολεμικό μουσείο στη χειρότερη κάνεις 2 υπηρεσίες τη βδομάδα... Μιλάμε σε περίπτωση "εμπλοκής" τ'ωρα. 

3-10 εισαι σε νορμάλ συνθήκες. Σ/Κ, αργίες έξω, υπηρεσιακά για πλάκα... Γενικά αν πάει κάποιος εκεί απολύθηκε ουσιαστικά.

Δημοσ.

Μαλακία να είσαι μέσα Σ/Κ αλλά ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Θα προτιμούσα να είμαι 4 μέσα και να βγαίνω Π/Σ/Κ παρά το σπαστό που ισχύει γενικά. Αλλά οτι και παράπονα και να κάνουμε για μονάδα μέσα στην Αθήνα θα είμαστε το λιγότερο αχάριστοι, ο

3 μέσα λέει το πολεμικό μουσείο....χαχαχα.

Οι υπόλοιποι ψάρακες στο Χαιδάρι στα λένε αυτά; Στο πολεμικό μουσείο στη χειρότερη κάνεις 2 υπηρεσίες τη βδομάδα... Μιλάμε σε περίπτωση "εμπλοκής" τ'ωρα. 

3-10 εισαι σε νορμάλ συνθήκες. Σ/Κ, αργίες έξω, υπηρεσιακά για πλάκα... Γενικά αν πάει κάποιος εκεί απολύθηκε ουσιαστικά.

Χαίρω πολύ. Εκεί πόσοι να πηγαίνουν απο κάθε ΕΣΣΟ ρε σύ; Εκεί θέλει απο Αντιστράτηγο και πάνω ή Υπουργό πολύμπριζο. Αυτό και κάτι ΥΠΕΕΘΑ/Μετοχικά Ταμεία κτλ. είναι τα premium vizmaten.

Δημοσ.

Μαλακία να είσαι μέσα Σ/Κ αλλά ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Θα προτιμούσα να είμαι 4 μέσα και να βγαίνω Π/Σ/Κ παρά το σπαστό που ισχύει γενικά. Αλλά οτι και παράπονα και να κάνουμε για μονάδα μέσα στην Αθήνα θα είμαστε το λιγότερο αχάριστοι, ο

Χαίρω πολύ. Εκεί πόσοι να πηγαίνουν απο κάθε ΕΣΣΟ ρε σύ; Εκεί θέλει απο Αντιστράτηγο και πάνω ή Υπουργό πολύμπριζο. Αυτό και κάτι ΥΠΕΕΘΑ/Μετοχικά Ταμεία κτλ. είναι τα premium vizmaten.

Ε ναι απλά το πολεμικό μουσείο,  γυσ, μυσ, ταχυδρομείο στρατού και κάτι τέτοια είναι απλά αέρας. Δεν κάνεις κάν θητεία εκεί μέσα...

Για το πρώτο συμφωνώ. Χρειάζεται Έβρος σε ορισμένους για να δουν τι σημαίνει στρατός.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι απλά το πολεμικό μουσείο,  γυσ, μυσ, ταχυδρομείο στρατού και κάτι τέτοια είναι απλά αέρας. Δεν κάνεις κάν θητεία εκεί μέσα...

Για το πρώτο συμφωνώ. Χρειάζεται Έβρος σε ορισμένους για να δουν τι σημαίνει στρατός.

Eβρος  -15 και παγωνε το υγρο που ειχα μεσα στα ματια μου! :-D

Δημοσ.

damn αυτό το 7:30 τα ΣΚ ενώ η υπηρεσία αρχίζει στις 10:00 το βρίσκω τελείως παράλογο...

ευτυχώς στην 651 ΑΒΥΠ υπήρχε μια λογική...

Μαλακία είναι αλλά τι να πούν στο ΓΕΣ που τους πάει 6:00 πύλη καθημερινές και 7 Σ/Κ...

• Super Moderators
Δημοσ.

το ξέρω, φιλαράκι έμπαινε Σ/Κ στις 7 και καθόταν 3 ώρες μέχρι να πάρει εξοδόχαρτο ώστε να φύγει στις 10:00, το θέατρο του παραλόγου...

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά εγώ για ΓΕΣ δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα συγκριτικά πάντα με άλλα βυσματοστρατόπεδα του λεκανοπεδίου...

Ένας φίλος μου είχε πάει εκεί και έπρεπε σε καθημερινή βάση να είναι προβλεπόμενος, γυαλισμένος, ξυρισμένος και να παρουσιάζεται/χαιρετάει σωστά σε οτιδήποτε πέρναγε με αστέρι από μπροστά του. Επίσης τα στελέχη ήταν αρκετά μαλάκες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων απ ότι μου έλεγε.

Ίσως ήταν το πόστο που τον είχαν αλλά δεν μπορούσε να κάνει μαλακίες.

Στα παραπάνω που αναφέρθηκαν για παράδειγμα οι υπηρεσίες είναι αστείες, χημεία κανονικά + ότι έχουν στελεχάρες μέσα.

Δημοσ.

το ξέρω, φιλαράκι έμπαινε Σ/Κ στις 7 και καθόταν 3 ώρες μέχρι να πάρει εξοδόχαρτο ώστε να φύγει στις 10:00, το θέατρο του παραλόγου...

Αυτό είναι το λογικό, γιατί μπορει κάποιος να μην επιστέψει οπότε θα πρέπει να σε κρατήσουν

Αυτό που κάναμε εμείς στο στέφανο ηταν μεν βολικό από πολλές απόψεις, αλλά δημιουργούσε και άλλα θέματα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...