dacourt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 για πλακα θα την γλιτωσεις, οταν συμπληρωσεις 2 συνολικα χρονια αναβολων, τραβιεσαι αλλη μια και ηρθε η απαλλαγη Συγνώμη που θα το γράψω έτσι χύμα.. αλλά είναι ανέντιμο αυτό που πάει να κάνει.. και καθόλου σωστό. Κρίμα στα πτυχία του ιατρού που θα τον βγάλει Ι5.. ειλικρινά λυπάμαι. Θελει λιγο γκαντεμια.Τα κινητά πως τα κρύβει κάποιος; Δηλαδή δε σε ψάχνουν σωματικά αλλά όταν σε μετράνε ή βγάζεις τα ρούχα σου δε μπορεί να φανεί το κινητό; Βάλτα μέσα σε ρούχα.. δεν θα έχεις πρόβλημα και πάρε κινητό χωρίς κάμερα. καλημερα μου ηρθε χαρτι για γεα.το θεμα ειναι οτι εχω οξια οσφυαλγεια?μπορω να παω δοκιμος?θελω να παω... αλλα δεν ξερω λογο προβληματος στην πλατη με πιανουνε συχνα μεγαλοι πονοι(εχω δυσλεξια μν πειτε για την ορθογραφια μου) περιση μου δωσανε αναβολη αντι για ι4...αοπλος δλδ φετος θαμεβγαλουνε ι4? η απλα θα παω θα μου πουνε δεν εχεισ τπτ και θα δηλοσω μονοσ μου δοκιμοσ?? και οτι προβλημα μου βγει στην πορεια θα τους πω στο νοσοκομειο δεν μου ειπανε τιποτα Τι προβλήματα ΔΕΝ δέχονται για ΥΕΑ.. αλλά στο Προεδρικό έχει και άλλες περιπτώσεις. δυσλεξία.. επίσης πρόβλημα. ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ 123. Η αγκυλωτική σπονδυλαρθρίτις που προκαλεί σοβαρές λειτουργικές διαταραχές. 124. Η εκφυλιστική σπονδυλαρθροπάθεια, η εκφυλιστική νόσος του μεσοσπονδυλίου δίσκου, οι κήλες αυτού και η μεγάλου βαθμού οστεπόρωση της σπονδυλικής στήλης, εφόσον προκαλούν ουσιαστικές λειτουργικές διαταραχές και μετά την ολοκλήρωση της θεραπευτικής αγωγής. 125. Παλαιά κατάγματα ή εξαρθρήματα των σπονδύλων, εφόσον προκαλούν ουσιαστικές λειτουργικές διαταραχές, μετά την ολοκλήρωση της θεραπευτικής αγωγής. 126. Η έκδηλη παραμόρφωση της σπονδυλικής στήλης (κύφωση, σκολίωση, λόρδωση) που προκαλεί διαταραχή της ισορροπίας του κορμού και της βάδισης. 127. Η σπονδυλόλυση και η σπονδυλολίσθηση εφόσον προκαλούν ουσιαστικές λειτουργικές διαταχές μετά την ολοκλήρωση της θεραπευτικής αγωγής. Γενικότερα το Προεδρικό διάταγμα έχει ως εξής http://www.odigostoupoliti.eu/wp-content/uploads/2014/02/A17_2.pdf ναι αποφασησα δοκιμος,περισσοτερα λευτα,+ αυτα που θα μου στελνουνε... οποτε αξιζει...αρκει να δω τι ι θα με βγαλουνε αλλα εχω αυτο το μονιμο προβλημα στην πλατη,δεν πειγα να βγαλω ουτε ακτινογραφια θωρακοσ,αφου ουσιαστικα θα με πανε 401 για ολικες ακτινογραφιεσ,σβερκο-πλατι-ποδι που εχω θεματα,αν δουνε οτι δεν εχω προβλημα εφυγα δοκιμοσ Πολλά τα προβλήματα για να πας ΥΕΑ... Μια ερωτηση παιδες... Εχω παρει αναβολη μεχρι το 2018 αλλα επειδη θα τελειωσω το ιεκ τον δεκεμβριο θα κανω διακοπη αναβολης. Ποσο θα πρεπει να περιμενω μεχρι να με καλεσουν? Επισης οταν ειχα περασει "επιλογη" ( πηγα στα κεπ για να δηλωσω που θελω να πω κλπ) δεν ειχα βαλει ειδικες δυναμεις. Υπαρχει περιπτωση να μπω στις ειδικιες δυναμεις χωρις να το εχω δηλωσει? Η μπορω να το επιλεξω οταν θα παρουσιαστω? Με την επόμενη ΕΣΣΟ, αλλά να πας ένα μήνα πριν τουλάχιστον, αλλιώς πας με την μεθεπόμενη... η δευτερη επιλογη μου ειναι κυπρο λες να δηλοσω κυπρο και να τελειωνει ολο το θεμα? Θα δηλοσω κυπρο και θα πω στους δικους μου οτι κοπεικα στα αθληματα και τελειωσε χαχα ΚΥΠΡΟ πάνε μόνο Ι1 και Ι2, εδώ έγραψες ότι θα σε βγάζανε Ι4 και αντί γι αυτό σου δώσανε αναβολή.. οπότε ξέχνα και ΔΕΑ και Κύπρο. Πεζικό Ι4 άοπλο ή Ι5 και πας σπίτι σου. Αν τα προβλήματα σου με την σπονδυλική στήλη είναι μεγάλα και χρόνια.. τότε θα πάρεις την ρόζα πριν καν υπηρετήσεις, αλλά διάβασε το Προεδρικό διάταγμα που σου έβαλα. να ρωτησω, εαν παρεις μια αδεια στη θητεια σου,επιτρεπεται να ταξιδεψεις για ενα συντομο ταξιδι στο εξωτερικο? επισης,το ατομικο βιβλιαριο υγειας που λεει να παρουμε μαζι,εγω εχω ενα μαζι με τη μητερα μου ,τι κανω σε αυτη την περιπτωση? ΟΧΙ και απόλυτο ΟΧΙ.. βγες στην αναφορά και ενημέρωσε ώστε να σου παράσχουν ειδική άδεια εξόδου από την χώρα. πεζικο ελλαδα-κυπρο που ειναι καλυτερα και γιατι? Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο.. η κατάσταση έχει να κάνει με πολλά 1.Πόσα άτομα έχει η μονάδα 2.Αξιωματικοί-Υπαξ 3.Διοικητής της ευρύτερης περιοχής και τι γκάζια χώνει.. 4.συμπεριφορά οπλιτών... Τα καλύτερα στρατόπεδα είναι τα μικρά.. γιατί η εκπροσώπηση τους σε στελέχη και συγκεκριμένα του ΔΚΤΗ είναι συνήθως χαμηλόβαθμα.. Ταγματάρχης ή Αντισυνταγματάρχης και η συμπεριφορά τους είναι ποιο ανθρώπινη.
panos2171 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 καλημερα μου ηρθε χαρτι για γεα.το θεμα ειναι οτι εχω οξια οσφυαλγεια?μπορω να παω δοκιμος?θελω να παω... αλλα δεν ξερω λογο προβληματος στην πλατη με πιανουνε συχνα μεγαλοι πονοι(εχω δυσλεξια μν πειτε για την ορθογραφια μου) περιση μου δωσανε αναβολη αντι για ι4...αοπλος δλδ φετος θαμεβγαλουνε ι4? η απλα θα παω θα μου πουνε δεν εχεισ τπτ και θα δηλοσω μονοσ μου δοκιμοσ?? και οτι προβλημα μου βγει στην πορεια θα τους πω στο νοσοκομειο δεν μου ειπανε τιποτα Νομίζω πως για καλό δικό σου δεν πρέπει να πας. Τόσο στην εκπαίδευση όσο και σαν ΔΕΑ λογικά θα αναγκαστείς να σηκώσεις βάρη που δεν είναι και ότι καλύτερο για το πρόβλημά σου.
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Τα καλύτερα στρατόπεδα είναι τα μικρά.. γιατί η εκπροσώπηση τους σε στελέχη και συγκεκριμένα του ΔΚΤΗ είναι συνήθως χαμηλόβαθμα.. Ταγματάρχης ή Αντισυνταγματάρχης και η συμπεριφορά τους είναι ποιο ανθρώπινη. αυτο απο που προκύπτει; ανχη είχα εγω και η συμπεριφορά του ήταν γτπκ. Ο ίδιος δεν θα ειναι αν γίνει σχης; (Ο δε υποδιοικητής που ήταν Τχης ήταν μια απο τα ίδια)
MT60RS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Συγνώμη που θα το γράψω έτσι χύμα.. αλλά είναι ανέντιμο αυτό που πάει να κάνει.. και καθόλου σωστό. Κρίμα στα πτυχία του ιατρού που θα τον βγάλει Ι5.. ειλικρινά λυπάμαι. Ειναι λιγο ανεντιμο. Το ηθικα σωστο θα ηταν να το παει σαν "ανυποταξια". Πρακτικα σε ενα θεμα σχετικο με στρατο, δεν αξιζει να "παλεψεις για την τιμη σου" και να επωμιστεις ολη αυτη την μακρα ταλαιπωρια και νομικη αβεβαιοτητα, προκειμενου να εισαι "αληθινος" Ο "γιατρος" ειναι απλα ενας βυσματιας που κοιτα τα χαρτια (αντε να σου κανει καμμια ερωτηση, αν περιμενει να ερθει ο καφες του), βαζει και μια υπογραφη και κομπλε 1
panos2171 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 αυτο απο που προκύπτει; ανχη είχα εγω και η συμπεριφορά του ήταν γτπκ. Ο ίδιος δεν θα ειναι αν γίνει σχης; (Ο δε υποδιοικητής που ήταν Τχης ήταν μια απο τα ίδια) Έτσι. Αν ο άλλος είναι μλκς, είναι ανεξαρτήτως βαθμού, από λοχαγός μέχρι υποστράτηγος. Πάντως ισχύει ότι αν είναι μικρή η μονάδα πιθανότατα ο άλλος να είναι στα @@ του και συνήθως σε μικρές μονάδες βάζουν κατώτερους αξιωματικούς. Στο δικό μου στρατόπεδο υπήρχε λοχαγός διοικητής τον οποίο διαδέχτηκε ανθύπας. Σε τι κατάσταση βρισκόταν η μονάδα δε χρειάζεται να το σχολιάσω... Σε ΚΑΑΥ επίσης είχαν διοικητή ανθυπολοχαγό από ΣΣΕ, πιτσιρίκι δηλαδή, με τις φόρμες πήγαινε...
Tablet Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 κάποτε ήταν από τα καλύτερα, γι' αυτό είχε βγει κι αυτό το όνομα, πλέον δεν γνωρίζω... Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να κάτσω εκεί αφού είναι καλα;
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Χωρίς τεράστιο βύσμα, κανείς δεν κάθεται στο κέντρο.
Mikeasdf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ποιοι τα παίρνουν αυτά δλδ? Δεν πρέπει να έχεις υπηκοότητα στην τάδε χώρα που είναι σε πόλεμο για να υπηρετήσεις εκεί? Οπότε τι δίνουν τόσα λεφτά σε όλους τους φαντάρους τους? Να φανταστώ μιλάς για μέση ανατολή άρα τριτοκοσμικά κράτη Αυτοι που πανε ως ειρηνευτικη δυναμη.Εχω ενα ξαδερφο που αφου τελειωσε το στρατο πηγε στο κοσοβο και επαιρνε 5 χιλιαρικα το μηνα, "γεμισε" τον λογαριασμο του στην τραπεζα αφου εκατσε αρκετους μηνες εκει, γυρισε και μπηκε μονιμας ΕΠΟΠ σε μοναδα ΚΔ και βολευτηκε μια χαρα. 1
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Και στο Κόσοβο θα ήταν σε κάποιο λαγούμι, προστατευμένος απ' όσα εκτυλίσσονταν γύρω του.
Mikeasdf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Και στο Κόσοβο θα ήταν σε κάποιο λαγούμι, προστατευμένος απ' όσα εκτυλίσσονταν γύρω του. Καθολου απιθανο.Δε με νοιαζει βασικα κιολας..
dacourt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 αυτο απο που προκύπτει; ανχη είχα εγω και η συμπεριφορά του ήταν γτπκ. Ο ίδιος δεν θα ειναι αν γίνει σχης; (Ο δε υποδιοικητής που ήταν Τχης ήταν μια απο τα ίδια) Ναι είναι έτσι όπως τα λες, αλλά όσο ανεβαίνουν τόσο γίνονται και ποιο παράξενοι.. εγώ είχα Ταγματάρχη και Αντι και ήταν μια χαρά.. είναι και πως συμπεριφέρεσαι εσύ.. παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Εγώ στην Ροδόπολη Σερρών ήμουν σε ένα Τάγμα που ο ΔΚΤΗΣ είχε μοιράσει σε ΟΛΟΥΣ.. το λιγότερο από 10 μέρες φυλακή.. ο μοναδικός που ΔΕΝ δέχτηκε ποινή.. ήμουν εγώ, γιατί; γιατί πολύ απλά ήξερα τι έπρεπε να κάνω, το έκανα και με άφηναν ήσυχο.. και ήμουν ΑΜ.. που σημαίνει ότι κάθε μέρα πήγαινα στο γραφείο του ΔΚΤΗ τουλάχιστον 4-5 φορές. Πολλές φορές φταίει και η συμπεριφορά των οπλιτών.. που τα παίρνουν οι ΔΚΤΕΣ και τους τα χώνουν.
Panagiotis32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Αυτοι που πανε ως ειρηνευτικη δυναμη.Εχω ενα ξαδερφο που αφου τελειωσε το στρατο πηγε στο κοσοβο και επαιρνε 5 χιλιαρικα το μηνα, "γεμισε" τον λογαριασμο του στην τραπεζα αφου εκατσε αρκετους μηνες εκει, γυρισε και μπηκε μονιμας ΕΠΟΠ σε μοναδα ΚΔ και βολευτηκε μια χαρα. και για να σε πάρουν εκεί χρειάζονται τίποτα προυποθέσεις ή παίρνουν όποιον θέλει να πάει?
Mikeasdf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 και για να σε πάρουν εκεί χρειάζονται τίποτα προυποθέσεις ή παίρνουν όποιον θέλει να πάει? Θα σε γελασω, δε ρωτησα ποτε.
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Αυτοι που πανε ως ειρηνευτικη δυναμη.Εχω ενα ξαδερφο που αφου τελειωσε το στρατο πηγε στο κοσοβο και επαιρνε 5 χιλιαρικα το μηνα, "γεμισε" τον λογαριασμο του στην τραπεζα αφου εκατσε αρκετους μηνες εκει, γυρισε και μπηκε μονιμας ΕΠΟΠ σε μοναδα ΚΔ και βολευτηκε μια χαρα. δεν παιζει αυτο που λες, κοσσοβο πάνε οι εποπ, οι εμθ, οι απο σχολές, δεν γινονται μετά. Η ΕΛΔΥΚΟ (ελληνική δυναμη κοσσοβου) ειναι βύσματα απο τον ΕΣ που πάνε εκει για κανα εξαμηνο, τα πολύ βύσματα πάνε δυο και τρεις φορές. Δεν έχει πολεμο πια, σε καμια διαδηλωση το πολύ να τους πετάξουν καμια πέτρα... Ναι είναι έτσι όπως τα λες, αλλά όσο ανεβαίνουν τόσο γίνονται και ποιο παράξενοι.. εγώ είχα Ταγματάρχη και Αντι και ήταν μια χαρά.. είναι και πως συμπεριφέρεσαι εσύ.. παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Εγώ στην Ροδόπολη Σερρών ήμουν σε ένα Τάγμα που ο ΔΚΤΗΣ είχε μοιράσει σε ΟΛΟΥΣ.. το λιγότερο από 10 μέρες φυλακή.. ο μοναδικός που ΔΕΝ δέχτηκε ποινή.. ήμουν εγώ, γιατί; γιατί πολύ απλά ήξερα τι έπρεπε να κάνω, το έκανα και με άφηναν ήσυχο.. και ήμουν ΑΜ.. που σημαίνει ότι κάθε μέρα πήγαινα στο γραφείο του ΔΚΤΗ τουλάχιστον 4-5 φορές. Πολλές φορές φταίει και η συμπεριφορά των οπλιτών.. που τα παίρνουν οι ΔΚΤΕΣ και τους τα χώνουν. ντάξει αυτο ισχύει, αλλά δεν θα τους κρίνω απο το πως φέρθηκαν σε μένα ή σε μεμονωμένα άτομα. Ετσι όπως διοικούσαν ήταν γτπ, φουλ βύσματα, φουλ εμπλοκή, μηδέν εκπαιδευση, οι εποπ είχαν τους φαντάρους για υπηρέτες, κτλ.
Mikeasdf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 δεν παιζει αυτο που λες, κοσσοβο πάνε οι εποπ, οι εμθ, οι απο σχολές, δεν γινονται μετά. Η ΕΛΔΥΚΟ (ελληνική δυναμη κοσσοβου) ειναι βύσματα απο τον ΕΣ που πάνε εκει για κανα εξαμηνο, τα πολύ βύσματα πάνε δυο και τρεις φορές. Δεν έχει πολεμο πια, σε καμια διαδηλωση το πολύ να τους πετάξουν καμια πέτρα... Ετσι εγινε τωρα, εγω μιλαω για 10 χρονια πριν (μπορει κ παραπανω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις