Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κρίση σωματικής ικανότητας και η απόφαση για απαλλαγή (Ι5) ή για περεταίρω αναβολή (6μηνη έως 24μηνη), γίνεται μόνο μετά την κατάταξη;

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Η κρίση σωματικής ικανότητας και η απόφαση για απαλλαγή (Ι5) ή για περεταίρω αναβολή (6μηνη έως 24μηνη), γίνεται μόνο μετά την κατάταξη;

Νομιζω μπορεις να πας στο φρουραρχειο πιο πριν με χαρτι γιατρου που επιβεβαιωνει προβλημα υγειας για αναβολη.Για Ι5 δεν ειμαι σιγουρος

Δημοσ.
Νομιζω μπορεις να πας στο φρουραρχειο πιο πριν με χαρτι γιατρου που επιβεβαιωνει προβλημα υγειας για αναβολη.Για Ι5 δεν ειμαι σιγουρος

Για Ι5 πρέπει να περάσεις απο επιτροπή στρατιωτικών γιατρών.

Δημοσ.

Μόλις σου έρθει το χαρτί κατάταξης, φτιάχνεις τα χαρτά των γιατρών, πέρνεις ένα τηλέφωνο φρουραρχείο και κλείνεις ραντεβού. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι όταν δεν μπορείς να πας στο στρατόπεδο να μην κηρυχθείς ανυπότακτος.

Ύστερα σε στέλνουν (είτε σε στείλαν από το φρουραρχείο είτε από το στρατόπεδο) σε στρατιωτικό νοσοκομείο για εξέταση, ύστερα πίσω στο φρουραρχείο, και μετά καταθέτεις τα χαρτιά στο στρατολογικό γραφείο.

Αν έχεις πρόβλημα μετακίνησης αυτές τις 2-3 μέρες που σου δίνουν να τα κάνεις αυτά καλύτερα να αγγαρέψεις κάποιον. Επίσης σε όλες τις διαδικασίες να υπολογίσεις πολύ ώρα αναμονής.

Τέλος μετά από κανένα μήνα θα σε φωνάξουν για να περάσεις από την επιτροπή απαλλαγών και θα κρίνουν τι θα σου δώσουν.

Δημοσ.

Σπίτι θα είσαι, θα σου στείλουν με γράμμα τις ημερομηνίες που σε μια από αυτές θα μπορείς να κλείσεις ραντεβού για να περάσεις από την επιτροπή

Δημοσ.

τι γινετε αν παιρνεις το πτυχιο μεσα/αρχες στρατου και το χεις δηλωσει στην διακοπη αναβολη?ακουσα για 100ε σαν προστιμο:P

Δημοσ.

Εγω μπηκα 9 Φλεβαρη εχοντας δωσει τελευταιο μαθημα 27 Ιανουαριου, διχως να ειμαι σιγουρος εαν το περναω. Τελικα πηρα πτυχιο και ορκιστηκα 24 Μαρτη, πηρα μια 2ημερη φοιτητικη και πηγα.

Δημοσ.

Να ρωτησω και γω...

Γεννηθηκα το 1991 και γινομαι 19 τον αλλο μηνα.Ξεκινησα και ΙΕΚ.Ποτε πρεπει να ζητησω χαρτι απαλλαγης απο το ΙΕΚ (Δημοσιο) ?Απ'οτι διαβασα και αν θυμαμαι καλα λεει οτι πρεπει να κανω τα χαρτια κατα το ετος που διανυω το 19ο ετος της ηλικιας μου.Δηλαδη απο Ιανουαριο και μετα ?

Δημοσ.

Όχι, φέτος πρέπει να τα κάνεις τα χαρτιά σου. Ο Ε.Σ. θεωρεί οτι είσαι γεννημένος την 1/1 του έτους που γεννήθηκες, και όχι την πραγματική σου ημερομηνία γέννησης. Άρα το 19ο έτος της ηλικίας σου είναι το 2010.

Δημοσ.

η σειρα 310 απολυεται 4/11/10 λογω δημοτικων εκλογων

Μπορειτε να το διαβασετε και εσεις απο το φυλο της κυβερνησεως...

Εδω

http://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=109&

Επιλέγετε Ημερομηνία:5/10/2010

Εν συνεχεία επιλέξτε στην 3η σειρά στο ΦΕΚ B 1595 - 01.10.2010 Σελίδες 8 (25181 - 25188) το link για να το δείτε σε pdf... Το κατεβάζετε, το βλέπετε και πάτε στην σελίδα 25185 - 25186 και το διαβάζετε!

οριστε το αποσπασμα απο το ΦΕΚ

apolusi.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

Άρχοντας εις διπλούν :-D

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2010 Δ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...