Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Οσο για τους Εποπ ειχα καποια στιγμη τον Διοικητη που ειχε περασει να δει το ΗΣΑ που ειχε ενα προβλημα και καποια στιγμη λεει σε ενα Εποπ που ειχε υπηρεσια''ειστε ολοι σας παντελως ασχετοι και αχρηστοι και μονο προβληματα προκαλειτε.Μακαρι αν μπορουσα να σας διωξω ολους να μεινω μονος στη μοναδα'' εξαρταται τον διοικητη και τους εποπ, σε πολλά στρατοπεδα οι εποπ ειναι τοσο βύσματα που στην πραγματικοτητα αυτοι κάνουν κουμάντο. Ειχαμε διαφορους ντοπιους εποπ, ενας απο αυτους εμπαινε στο στρατοπεδο με bmw και εμφανιζόταν όποτε γουσταρε, στανταρ εκανε και άλλες δουλειες και τον στρατο τον είχε για χαρτζιλικι... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Χαιρεται κι απο μενα. κανω την θητεια μου εβρο και σε δυο μηνες δικαιουμαι μεταθεση μιας και θα εχω κλησει 6 μηνες παραμεθωριο. Το πιο κοντινο στρατοπεδο στο σπιτι μου ειναι η ευελπιδων στη βαρη. Οποτε ειναι πολυ πιθανο να παω εκει. προστάτης/8μηνο? το ίδιο πιθανό με τα υπόλοιπα αθηναϊκά, μιας κι όταν λένε "κοντά" στο σπίτι εννοούν ίδιο νομό...
Zein Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 εξαρταται τον διοικητη και τους εποπ, σε πολλά στρατοπεδα οι εποπ ειναι τοσο βύσματα που στην πραγματικοτητα αυτοι κάνουν κουμάντο. Ειχαμε διαφορους ντοπιους εποπ, ενας απο αυτους εμπαινε στο στρατοπεδο με bmw και εμφανιζόταν όποτε γουσταρε, στανταρ εκανε και άλλες δουλειες και τον στρατο τον είχε για χαρτζιλικι... χαχα ναι! μια απο τα ιδια! ντοπιος εμθ με γερες ακρες στην αθηνα, διοικουσε το στρατοπεδο και ειχε κανει τον δκτη και τον ταξιαρχο σκυλακια του. το θεμα ηταν πως ο συγκεκριμενος παπαρας ηταν και σαδιστης κιολας ,οποτε οταν ειχε νευρα απλα ξεσπουσε στους φανταρους με βροχες φυλακων (αναφορα = φυλακη σιγουρα απο αυτον), αναφορες μεσα στη βροχη 12 το βραδυ κτλ κτλ ηταν απο τις λιγες φορες που ηθελα να ξερασω και μονο στην σκεψη πως ειμασταν στο ελεος ενος ψυχοπαθη μονο και μονο επειδη η οικογενεια του ειχε υψηλες πολιτικες γνωριμιες... 1
aris1986 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 χαχα ναι! μια απο τα ιδια! ντοπιος εμθ με γερες ακρες στην αθηνα, διοικουσε το στρατοπεδο και ειχε κανει τον δκτη και τον ταξιαρχο σκυλακια του. το θεμα ηταν πως ο συγκεκριμενος παπαρας ηταν και σαδιστης κιολας ,οποτε οταν ειχε νευρα απλα ξεσπουσε στους φανταρους με βροχες φυλακων (αναφορα = φυλακη σιγουρα απο αυτον), αναφορες μεσα στη βροχη 12 το βραδυ κτλ κτλ ηταν απο τις λιγες φορες που ηθελα να ξερασω και μονο στην σκεψη πως ειμασταν στο ελεος ενος ψυχοπαθη μονο και μονο επειδη η οικογενεια του ειχε υψηλες πολιτικες γνωριμιες... Ετσι δυστηχως στον ταξικο κοσμο αυτοι ειναι "ανωτεροι" οχι μονο στον στρατο αλλα και εξω. Καθως η νοοτροπια θα περασει και στα παιδια τους, τα οποια θα ερθουν αντιμετωπα και με τα δικα μας παιδια αυριο-μεθαυριο. Εχω τσακωθει με τρελους "γειτονες" αποστρατους, αστα βραστα τι κουμασια ειναι.
dacourt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Παιδια, ποτε ξεκινουν οι προβες της ορκομωσιας; Κατα τις προβες προβαρεται και ο ορκος; Μετά την πρώτη εβδομάδα κατάταξης... και προς τα μέσα της δεύτερης, να περάσουν οι επιτροπές κτλ.. Φυσικά και όρκος... και αν ο καιρός είναι καλός θα κάνετε και βήμα. η προηγούμενη ΕΣΣΟ ορκίστηκαν άλλοι σε αίθουσες και άλλοι χωρίς παρέλαση λόγω του χιονιά. Χαιρεται κι απο μενα. κανω την θητεια μου εβρο και σε δυο μηνες δικαιουμαι μεταθεση μιας και θα εχω κλησει 6 μηνες παραμεθωριο. Το πιο κοντινο στρατοπεδο στο σπιτι μου ειναι η ευελπιδων στη βαρη. Οποτε ειναι πολυ πιθανο να παω εκει. Γνωριζει κανεις πως ειναι εκει; Πως πανε οι υπηρεσιες; Ακουσα πως τον ιουνιο τρως εμπλοκη, αλλα δεν γνωριζω ποσο μεγαλη εμπλοκη εννοουν κι ολΑς. Οποιαδηποτε πληροφορια για το πως ειναι η ευελπιδων για τους φανταρους ειναι καλοδεχουμενη! Sent from my iPhone using Insomnia Xώσιμο μεγάλο λένε.. και πέρσι πήγε εμπλοκή. Τώρα που πήγαν και τα βύσματα Έβρο.. ποιος ξέρει τι θα παίζει(λογικά ποιο δύσκολα). Αυτή και τα ΧΩΚ είναι κακές μονάδες.. μακάρι να έχουν αλλάξει οι καταστάσεις.
Tenshi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Χαιρεται κι απο μενα. κανω την θητεια μου εβρο και σε δυο μηνες δικαιουμαι μεταθεση μιας και θα εχω κλησει 6 μηνες παραμεθωριο. Το πιο κοντινο στρατοπεδο στο σπιτι μου ειναι η ευελπιδων στη βαρη. Οποτε ειναι πολυ πιθανο να παω εκει. Γνωριζει κανεις πως ειναι εκει; Πως πανε οι υπηρεσιες; Ακουσα πως τον ιουνιο τρως εμπλοκη, αλλα δεν γνωριζω ποσο μεγαλη εμπλοκη εννοουν κι ολΑς. Οποιαδηποτε πληροφορια για το πως ειναι η ευελπιδων για τους φανταρους ειναι καλοδεχουμενη! Sent from my iPhone using Insomnia Εξαρτάται απο το στρατόπεδο που έρχεσαι.Αν είναι κάποιο φούλ προβλεπόμενο/μάχιμο παραμεθορίου, η ΣΣΕ είναι το απόλυτο χημείο. Οι "υπηρεσίες" είναι αστείες. Το πρωί αναλώνεται σε αγγαρείες,θα μαζεύετε τα κλαδιά απο τους γύρω κήπους και θα αδειάζετε τα καλάθια των σκουπιδιών που είναι διάσπαρτα στην ΣΣΕ. Το βράδυ (απο τις 18:00 ή 20:00,δέν θυμάμαι καλά), οι σκοπιές γίνονται απο τους Ευέλπιδες.Η μόνη περίπτωση για θα κάνεις νυχτερινό,είναι η 24ωρη υπηρεσία στο φυλάκιο του υδραγωγείου,στους πρόποδες του Υμηττού. Σε περίπτωση "εμπλοκής" (5~6 μέσα) που οι ευέλπιδες λείπουν σε άδεια,οι κληρωτοί αναλαμβάνουν τις σκοπιές για όλο το 24ωρο,επανδρώνουν και το φυλάκιο της κεντρικής πύλης,μπαίνει και το περίπολο στις υπηρεσίες. Και φυσικά,υπάρχουν και οι λοιπές υπηρεσίες που αφορούν τα γραφεία,το ΚΨΜ,το κολυμβητήριο,το τυπογραφείο,το γραφείο κίνησης κλπ κλπ.Πολυβολητής Δ/νέας μπήκα,παραλίγο οδηγός Steyr βγήκα. Το μόνο κακό,για μένα,ήταν τα 30km που έπρεπε να διανύσω καθημερινά (60 αν δέν είχα υπηρεσία).
mylo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μου θυμιζεις λιγο εμενα στην μοναδα που ημουν,επειδη ολοι οι αλλοι ηταν μικροι(εκτως απο τον 1 μαγειρα που ηταν 25 και εγω ημουν 26 οταν μπηκα)επειδη χωθηκα γραφειο κινησεως που δεν πηγαινε κανενας φανταρος γιατι προτιμουσε να καθεται ολη μερα στο ΚΨΜ και να παιζει με το κινητο μεχρι και για το ξυρισμα που στους αλλους τους φωναζανε,εμενα δεν μου λεγανε τιποτα ,ποσο μαλλον για κρατησεις κλπ. Οι αλλοι 18-20χρονοι που γραφει και ο συμφορουμιτης απο πανω το νου τους τον ειχαν μονο στην εξοδο,δημιουργουσαν τα περισσοτερα προβληματα και οι μονες κουβεντες που μπορουσες να κανεις μαζι τους ηταν ειτε για το ποια γκομενα πετυχανε χτες στο δρομο,ειτε για το League of legends,ειτε για το στοιχημα-ποδοσφαιρο. Οσο για τους Εποπ ειχα καποια στιγμη τον Διοικητη που ειχε περασει να δει το ΗΣΑ που ειχε ενα προβλημα και καποια στιγμη λεει σε ενα Εποπ που ειχε υπηρεσια''ειστε ολοι σας παντελως ασχετοι και αχρηστοι και μονο προβληματα προκαλειτε.Μακαρι αν μπορουσα να σας διωξω ολους να μεινω μονος στη μοναδα'' εσύ με 18- 20αριδες τη ήθελες να συζητήσεις, για το cern? εσύ σε αυτή την ηλικία δε συζητούσες για γκομενάκια και αθλητικά?
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 εσύ με 18- 20αριδες τη ήθελες να συζητήσεις, για το cern? εσύ σε αυτή την ηλικία δε συζητούσες για γκομενάκια και αθλητικά? Για το πρωτο ναι ενταξυ δεν λεω,αλλα για το δευτερο οχι γιατι βαρεθηκα να ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο,ειδικα αν σκεφτουμε και τις ομαδες που εχουμε. Επισης οταν εννοω για θεματα εννοω να υπαρχει μια ποικιλια στην κουβεντα οχι τα ιδια και τα ιδια...
mylo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 μα εκεί είναι το θέμα πως στην ηλικία των 18 η ποικιλία περιορίζεται στα γκομενάκια, τα ποδόσφαιρα, τα pro και τα αυτοκίνητα.
Zein Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 εγω παντως ακομα για αυτα μιλαω παντως οι 18αρηδες ειναι συνηθως πιο σταμπαρισμενοι απο τα στελεχη σαν "περιπτωσαρες", σε τραγελαφικο βαθμο. Θυμαμαι εναν 19χρονο ο οποιος ειχε ανετα μυαλο 30αρη ομως ,δηλαδη πολυ εξυπνος και ωριμος, οπου μια μερα ειχε ξεχασει κατι χαζο, να κλειδωσει το φοριαμο του (απογευμα-βραδυ αυτο) για μιση ωρα που ελειπε για μια αγγαρεια. Ο λοχαγος μας τοτε του κανει κυρηγμα πως ειναι απαραδεκτος!! πως αυτο που εκανε ειναι για φυλακη! πως αυτο! πως εκεινο! πως το αλλο!! να τον κοιταει στα ματια σαν αντρας κτλ ολοι ειμασταν ετοιμοι να εκραγουμε στα γελια με αυτη την ρομποτικη συμπεριφορα (ειδικα το παιδι ). Μαλλον οι εμπειριες των στελεχων τους εχουν οδηγησει στα συμεπρασματα να προσεχουν παααρα πολυ τις μικρες ηλικιες απο το παραμικρο δειγμα.
chrisxkar Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Χαιρεται κι απο μενα. κανω την θητεια μου εβρο και σε δυο μηνες δικαιουμαι μεταθεση μιας και θα εχω κλησει 6 μηνες παραμεθωριο. Το πιο κοντινο στρατοπεδο στο σπιτι μου ειναι η ευελπιδων στη βαρη. Οποτε ειναι πολυ πιθανο να παω εκει. Γνωριζει κανεις πως ειναι εκει; Πως πανε οι υπηρεσιες; Ακουσα πως τον ιουνιο τρως εμπλοκη, αλλα δεν γνωριζω ποσο μεγαλη εμπλοκη εννοουν κι ολΑς. Οποιαδηποτε πληροφορια για το πως ειναι η ευελπιδων για τους φανταρους ειναι καλοδεχουμενη! Sent from my iPhone using Insomnia Το οτι ειναι το ποιο κοντινο δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα σε στειλουν εκει εκτος και αν εχει ερθει χαρτι και το ξερεις ηδη.Οταν λενε σε στελνουν κοντα στο σπιτι σου εννοουν σε οποιοδηποτε στρατοπαιδο στην πολη σου.Εμενα με στειλανε τους τελευταιους 2 μηνες σε στρατοπαιδο 20 χιλιομετρα απο το σπιτι μου ενω υπαρχει στρατοπαιδο στα 300-400 μετρα και αλλο ενα στα 5χλμ 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ακριβώς, πχ και Σούνιο να μένεις είναι οκ να σε στείλουν ΚΕΤΘ στον Αυλώνα... 1
Panagiotis32 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 μα εκεί είναι το θέμα πως στην ηλικία των 18 η ποικιλία περιορίζεται στα γκομενάκια, τα ποδόσφαιρα, τα pro και τα αυτοκίνητα. γιατί ο μέσος 30αρης διαφέρει πολύ νομίζεις?
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 εγω παντως ακομα για αυτα μιλαω παντως οι 18αρηδες ειναι συνηθως πιο σταμπαρισμενοι απο τα στελεχη σαν "περιπτωσαρες", σε τραγελαφικο βαθμο. Θυμαμαι εναν 19χρονο ο οποιος ειχε ανετα μυαλο 30αρη ομως ,δηλαδη πολυ εξυπνος και ωριμος, οπου μια μερα ειχε ξεχασει κατι χαζο, να κλειδωσει το φοριαμο του (απογευμα-βραδυ αυτο) για μιση ωρα που ελειπε για μια αγγαρεια. Ο λοχαγος μας τοτε του κανει κυρηγμα πως ειναι απαραδεκτος!! πως αυτο που εκανε ειναι για φυλακη! πως αυτο! πως εκεινο! πως το αλλο!! να τον κοιταει στα ματια σαν αντρας κτλ ολοι ειμασταν ετοιμοι να εκραγουμε στα γελια με αυτη την ρομποτικη συμπεριφορα (ειδικα το παιδι ). Μαλλον οι εμπειριες των στελεχων τους εχουν οδηγησει στα συμεπρασματα να προσεχουν παααρα πολυ τις μικρες ηλικιες απο το παραμικρο δειγμα. εγώ πάλι θυμάμαι ενα 18ρη βύσμα που κάθε μέρα τον ψάχνανε να πάει για υπηρεσία, Μια φορά του έγινε παρατήρηση και γύρισε κ είπε του Λοχαγού θα στο κλείσω το μαγαζάκι σου κ γύρισε κ έφυγε να πάει να πάρει καφέ στη μέση της αναφοράς
margie1990 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλησπερα σε ολους... Λοιπον η σχεση μου σημερα παρουσιαστηκε για φανταρος στην τριπολη πεζικο...μας εκανε νοημα οτι του πηραν το κινητο λογω καμερας και τωρα εχω τρομερη αγωνια επειδη δεν με εχει παρει απο καπου τηλεφωνο....ουτε καν ξερω ποτε θα με παρει.. Λοιπον το ερωτημα μου ειναι: Πως πρεπει να του συμπεριφερομαι απο το τηλεφωνο τωρα που θα ειναι μεσα;Τι πρεπει να κανω για να αποφυγω τσακωμους...ειμαστε 7 χρονια μαζι 24χρ και οι 2 αλλα και παλι δεν ξερω τι πρεπει να κανω... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις