Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια εγω διεκοψα αναβολη αυγουστο και μου βγαζει αυτο.

Αυγουστο την έκοψες την αναβολή;Για Φεβρουάριο σε κόβω. :P

Απο οσο θυμαμαι στην περιπτωση μου που ειχα παρουσιαστει Νοεμβριο(Δ'ΕΣΣΟ δηλαδή) η προθεσμία για διακοπή της αναβολής συμφωνα με το στρατολογικό γραφείο ήταν μεχρι την 31η Ιουλίου.

Όσο για το χαρτί εμενα προσωπικα μου ηρθε γυρω στις 22 Οκτωβρίου και παρουσιάστηκα 10 Νοεμβριου.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο για το χαρτί εμενα προσωπικα μου ηρθε γυρω στις 22 Οκτωβρίου και παρουσιάστηκα 10 Νοεμβριου.

Καλά, εμένα το χαρτί δεν μου ήρθε καν! Το είχαν στο αστυνομικό τμήμα και λιαζόταν. Κάποια στιγμή προβληματίστηκα τι έγινε και πήγα και το βρήκα να κάθεται. Μιλάμε για μια βδομάδα πριν την κατάταξη... Γι' αυτό παρακολουθούμε τις ανακοινώσεις στο ίντερνετ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αυγουστο την έκοψες την αναβολή;Για Φεβρουάριο σε κόβω. :P

Απο οσο θυμαμαι στην περιπτωση μου που ειχα παρουσιαστει Νοεμβριο(Δ'ΕΣΣΟ δηλαδή) η προθεσμία για διακοπή της αναβολής συμφωνα με το στρατολογικό γραφείο ήταν μεχρι την 31η Ιουλίου.

Τελη ιουλη με αρχες αυγουστου διεκοψα, η λοχιας (δεν ξερω τι ηταν) μου ειπε οτι θα μπω νοεμβη.νταξει ησυχασα τωρα που και σε σας αργα ηρθαν αυτη μου ειπε αμα μεχρι τις 22 οκτωμβρη δεν εχει ερθει το χαρτι να παω στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου.

Αν μπω Φεβρουαριο το χασαμε το κορμι, παω να googlarw να δω ποτε μπηκε η περσινη δ σειρα

Παιδια απο αλλο forum ειδα οτι μαλλον μπαινουμε 16-18 νοεμβρη αντε καλη θητεια να χουμε.

Επεξ/σία από user12
more info
Δημοσ.
ειδα οτι μαλλον μπαινουμε 16-18 νοεμβρη αντε καλη θητεια να χουμε.

Πάνω που περίμενα κι εγώ γύρω στις 9-10. Παράταση διακοπών, αν και θα προτιμούσα να τελειώνω πιο νωρίς

Δημοσ.

Κανεναν για 625 ΤΠ - Ιωάννινα (Τεθωρακισμένα) εχουμε; Μπαινω στις 17/11 εγω... γενικα αν ξερει κανεις να μου πει τι παιζει εκει καλα θα ηταν.

• Moderators
Δημοσ.

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2010 Δ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 109/2010 την 16/11/2010 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεχνικού (ΚΕΤΧ).

Έχετε επιλεγεί Πεζικό.

Τι σημαίνει αυτό; Ποιά περιοχή είναι;

Δημοσ.
Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2010 Δ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 109/2010 την 16/11/2010 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεχνικού (ΚΕΤΧ).

Έχετε επιλεγεί Πεζικό.

Τι σημαίνει αυτό; Ποιά περιοχή είναι;

Με κάθε επιφύλαξη:

http://www.ellinikos-stratos.com/thiteia/ketx.asp

Δημοσ.
18 του μηνος μπαινω Θηβα εγω,πυροβολικο. Αντε να τελειωνουμε:Ρ

Μια από τα ίδια και εγώ, να κανονίσουμε για κανέναν τελευταίο καφέ πριν ντυθούμε στα χακί. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...