shinigami Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα σε όλους. Απο Δευτέρα άνεργος και εγω, επειτα απο 2 χρόνια δουλειάς με εργοσημο, με λιγο ψάξιμο που εκανα δεν κατάφερα να βρω αν δικαιουμαι να βγαλω καρτα ανεργίας, γιατι άκουσα μια φημη οτι με εργοσημο δεν μπορείς να βγαλεις καρτα. Ξέρει κανείς με σιγουριά να μου τι ισχύει και τι οχι?
idomeneas7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Επίδομα ίσως να μην παίρνεις, κάρτα όμως γιατί όχι? Θεωρητικά όλοι οι άνεργοι δικαιούνται κάρτα.
gokuthelegend Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Επίδομα ίσως να μην παίρνεις, κάρτα όμως γιατί όχι? Θεωρητικά όλοι οι άνεργοι δικαιούνται κάρτα. Αυτό. Κάρτα μπορούν να βγάλουν όλοι οι άνεργοι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τώρα τυχόν επιδόματα δεν ξέρω αν δικαιούσαι, αυτό είναι άλλο θέμα και θα πρέπει να το ψάξεις.
alan2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Aν δουλευεις με εργοσημο δεν μπορεις να εχεις καρτα ανεργιας. Οταν θα εισαι ανεργος θα πας στον ΟΑΕΔ κ θα σου βγαλουν καρτα.
gokuthelegend Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Aν δουλευεις με εργοσημο δεν μπορεις να εχεις καρτα ανεργιας. Οταν θα εισαι ανεργος θα πας στον ΟΑΕΔ κ θα σου βγαλουν καρτα. Είπε ότι πλέον είναι άνεργος.
shinigami Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Α κσρτα θα βγάλω κανονικά, αλλα οχι και επίδομα αν κατάλαβα καλα σωστά?
alan2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 μαλλον σωστά αλλα δεν είναι τοσο απλό, κάνε αίτηση για επίδομα στον ΟΑΕΔ για να πάρεις σοβαρή απάντηση. 1
gokuthelegend Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Α κσρτα θα βγάλω κανονικά, αλλα οχι και επίδομα αν κατάλαβα καλα σωστά? Κάρτα μπορούν να βγάλουν όλοι οι άνεργοι, αυτό έλειπε να μην μπορείς να δηλώσεις ότι είσαι άνεργος. Δεν έχει σημασία τι έκανες πριν, εφόσον είσαι άνεργος τότε δικαιούσαι κάρτα. Όσον αφορά το επίδομα καλύτερα ρώτα τον ΟΑΕΔ, εδώ δεν θα πάρεις σίγουρη απάντηση καθώς υπάρχουν δεκάδες παράμετροι για το αν δικαιούσαι ή όχι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα