thephotoshoped Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα σας θα ήθελα να μου προτείνετε πιθανά δώρα για αποφοιτο χρηματοοικονομικης με μέλλον ως χρηματιστης. Ψάχνω κάτι στο αντικείμενο και δεν βρίσκω τίποτα...
thephotoshoped Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Σκέφτηκα την ιδέα του ταμπλετ αλλά για να πάρω κάτι αξιόλογο απαιτεί πολλά χρήματα. Κάτι στη κατηγορία του ξέρετε; πχ εγώ έψαχνα τον Ταύρο της wall st σε μπρουτζινο αλλά από Ελλάδα τίποτα. Και έξω δεν μπορώ να αγοράσω ..
VonLoutsos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Να μαζευτείτε πολλά άτομα και να πάρετε ένα ωραίο ρολόι....Πάντα μένει. 1
aGka8l Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα νεσεσερ με τα απαραίτητα για τον στρατό .... 1
gokuthelegend Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα νεσεσερ με τα απαραίτητα για τον στρατό .... Και μια κάρτα ανεργίας μετά. 1
funbreaker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Οικονομικά τελείωσε οπότε δεν θα είναι σίγουρα άνεργος.
thephotoshoped Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Εξαιρετική πρόταση το ρολόι.. Μάλλον εκεί θα καταλήξουμε με την συμβολή της παρέας. Είδα κάποια JACQUES LEMANS πολύ όμορφα.
Mr_Proper Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Να μαζευτείτε πολλά άτομα και να του δώσετε λεφτά. Το ρολόι είναι άχρηστο με τα κινητά,pc κτλ ξέρεις πάντα την ώρα έπειτα μπορεί να μην είναι του γούστου του (ή όταν πιάσει δουλειά να μπορεί να πάρει ενα πολύ καλύτερο αν θέλει απλά να έχει κάτι στο χέρι του για status symbol μιας και ειναι η μοναδική χρήση του ρολογιού στις μέρες μας)Τα λεφτά απο την άλλη θα τον βοηθήσουν σε κάποιο (έστω και μικρό δεν έχει σημασία) έξοδο αν σκοπεύει να ανοίξει γραφείο ας πουμε και σίγουρα θα πάρει κάτι που πραγματικά θέλει με αυτά.
Kostas93 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 το ρολόι είναι κάτι που θα μείνει για χρόνια και κατά τη γνώμη μου αποτελεί εξαιρετικό δώρο. Απλά θα πρέπει να είναι κάτι που θα ταιριάζει με το στυλ του ανθρώπου.
d_gkal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 ενα κλασικο ρολοι ταιριαζει σε ολους και με ολα τα στυλ!
censOred Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλυτερη φαση απο ρολοι ειναι 1smartwatch
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα σας θα ήθελα να μου προτείνετε πιθανά δώρα για αποφοιτο χρηματοοικονομικης με μέλλον ως χρηματιστης. Ψάχνω κάτι στο αντικείμενο και δεν βρίσκω τίποτα... Αν ήταν εφικτό. Ένα πακέτο για μελλοντική επίσκεψη σε ψυχίατρο. Θα χρειαστεί κατά την διάρκεια της "δουλειάς".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα