Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας θα ήθελα να μου προτείνετε πιθανά δώρα για αποφοιτο χρηματοοικονομικης με μέλλον ως χρηματιστης. Ψάχνω κάτι στο αντικείμενο και δεν βρίσκω τίποτα...

Δημοσ.

Σκέφτηκα την ιδέα του ταμπλετ αλλά για να πάρω κάτι αξιόλογο απαιτεί πολλά χρήματα. Κάτι στη κατηγορία του ξέρετε; πχ εγώ έψαχνα τον Ταύρο της wall st σε μπρουτζινο αλλά από Ελλάδα τίποτα. Και έξω δεν μπορώ να αγοράσω ..

Δημοσ.

Να μαζευτείτε πολλά άτομα και να του δώσετε λεφτά. Το ρολόι είναι άχρηστο με τα κινητά,pc κτλ ξέρεις πάντα την ώρα έπειτα μπορεί να μην είναι του γούστου του (ή όταν πιάσει δουλειά να μπορεί να πάρει ενα πολύ καλύτερο αν θέλει απλά να έχει κάτι στο χέρι του για status symbol μιας και ειναι η μοναδική χρήση του ρολογιού στις μέρες μας)

Τα λεφτά απο την άλλη θα τον βοηθήσουν σε κάποιο (έστω και μικρό δεν έχει σημασία)  έξοδο αν σκοπεύει να ανοίξει γραφείο ας πουμε και σίγουρα θα πάρει κάτι που πραγματικά θέλει με αυτά.

Δημοσ.

το ρολόι είναι κάτι που θα μείνει για χρόνια και κατά τη γνώμη μου αποτελεί εξαιρετικό δώρο. Απλά θα πρέπει να είναι κάτι που θα ταιριάζει με το στυλ του ανθρώπου.

Δημοσ.

Καλημέρα σας θα ήθελα να μου προτείνετε πιθανά δώρα για αποφοιτο χρηματοοικονομικης με μέλλον ως χρηματιστης. Ψάχνω κάτι στο αντικείμενο και δεν βρίσκω τίποτα...

Αν ήταν εφικτό. Ένα πακέτο για μελλοντική επίσκεψη σε ψυχίατρο. Θα χρειαστεί κατά την διάρκεια της "δουλειάς".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...