Προς το περιεχόμενο

Black Mirror


Bspus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.imdb.com/title/tt2085059/?ref_=fn_al_tt_1

 

Δεν βρηκα καποιο θεμα για τη σειρα οποτε ειπα να το ανοιξω

 

Για την ακριβεια προκειται για ανθολογια και οχι σειρα αφου καθε επεισοδιο ειναι αυτοτελες με διαφορετικους ηθοποιους και καταστασεις.

 

Κατι σαν μια συλλογη απο 45λεπτες ταινιες, που ολες εχουν καποια σχεση με την τεχνολογια και το πως επηρεαζει τη ζωη μας

 

Το πρωτο επεισοδιο ειναι με διαφορα το χειροτερο οποτε αν σας αφησει αδιαφορους δειτε τουλαχιστον αλλο ενα. Ειναι και πολυ λιγα ετσι και αλλιως. Απο το 2011, μονο 3 ανα season και μονο 2 seasons εχουν ολοκληρωθει. Με το σταγονομετρο βγαινουν

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eιδα το πρωτο χθες, δεν ηξερα οτι το καθε επισοδειο ειναι αυτοτελη...Με ψιλοξενερωσε λιγο αυτο νομιζα οτι θα συνεχισει ετσι κ ηθελα να δω που θα το πανε αν και ηταν λιγο περιεργο το concept του πρωτου επισοδειου και ασχετα με το λιγο γελοιο σεναριο οι ηθοποιιες κτλ ηταν κομπλε.. Θα το συνεχισω ομως να δω πως παει μιας και δεν εχω ξαναδει σειρα με αυτοτελη επισοδεια.. 

 

Edit: Τελικα το ειδα...Δεν ειχα δει οτι εχει στοιχεια sci-fi, τα οποια ειναι αρκετα! Να πω την αληθεια απο τα 6 επισοδεια, 3 η καθε μια, μονο ενα μου αρεσε (s01e03). Αν θα την προτεινα σε αλλον? Hell no..

Επεξ/σία από Haris San
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Το πρώτο επεισόδιο είναι πράγματι το χειρότερο απ' όλα, συνολικά όμως η σειρά είναι τίμια και σε αποζημιώνει στη συνέχεια. Το S01E02 μαζί με το Special ("White Christmas") είναι από τα καλύτερα αυτοτελή επεισόδια που έχω δει, ενώ και η 2η season είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το επεισοδιο με τους τυπους που ειναι κλεισμενοι μεσα και κανουν ποδηλατο (για να κανουν boost τα credit τους) ηταν εξαιρετικο.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρωτο επεισοδιο ειναι με διαφορα το χειροτερο καλύτερο οποτε αν σας αφησει αδιαφορους δειτε τουλαχιστον αλλο ενα. Ειναι και πολυ λιγα ετσι και αλλιως. Απο το 2011, μονο 3 ανα season και μονο 2 seasons εχουν ολοκληρωθει. Με το σταγονομετρο βγαινουν

fixed

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 9 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...