StamTheMan Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Στις 20/4/2025 στις 9:36 ΠΜ, pakitis είπε Γι' αυτό λέμε υποκειμενικά είναι όλα. Εξαιρετικό ο ένας μάπα ο άλλος κοκ. Να λες μαπα τετοια σειρα,δεν ειναι υποκειμενικο,ειναι οτι κατι δεν παει καλα. Και εγω παλεψα να δω το The Wire, δεν ηταν για μενα η σειρα,καθως καποια πραματα δε μπορω να τα αποφυγω,ειναι εκει και με ενοχλουν. Αλλα δε θα την πω μαπα επειδη απλα δε μου αρεσε.. 3
StamTheMan Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Το 1ο ηταν πολυ αλητεια,καθαρα στο στυλ του BM που γνωρισαμε στις πρωτες σεζον. Το παμε σιγα σιγα με το κοριτσι,λογω ωραριων,αλλα μαλλον θα δω το 4ο τωρα μονος,γιατι μαλωσαμε. Ας προσεχε. 4
pakitis Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Στις 25/4/2025 στις 2:20 ΠΜ, StamTheMan είπε Να λες μαπα τετοια σειρα,δεν ειναι υποκειμενικο,ειναι οτι κατι δεν παει καλα. Και εγω παλεψα να δω το The Wire, δεν ηταν για μενα η σειρα,καθως καποια πραματα δε μπορω να τα αποφυγω,ειναι εκει και με ενοχλουν. Αλλα δε θα την πω μαπα επειδη απλα δε μου αρεσε.. Καλά για τη σειρά ναι, μιλούσαμε για συγκεκριμένο επεισόδιο/α. Όσο για το the wire που ανέφερες έτυχε να τη δω τότε που βγήκε. Για low budget παραγωγή την είδα πολύ ευχάριστα. Άμα την έβλεπα όμως φέτος δεν ξέρω αν θα μου άρεσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα