Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έφαγες καμιά περίεργη σάλτσα, κιμά , σαντουιτς , σαλάτα ;

Σε πλησίασε κανένας αθίγκανος ;

Μου έχει συμβεί να φάω σάντουιτς με σως το πρωί και να σηκώθω το χάραμα (20 ώρες αργότερα ) και να κάνω εμετό.

Ο αδερφός μου έφαγε μια σαλάτα και την άλλη μέρα έκανε νερό.

Μια φορά είχα πιει ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι και την άλλη μέρα πήγα δυό-τρεις φορές στην τουαλέτα.

Στην φοιτητική λέσχη μια φορά φάγανε μακαρόνια με κιμά και σε λίγες ώρες ήταν  στο νοσοκομείο με ορό.

Τέλος ένα καλοκαίρι ήμουν στο σταθμο του Κιφησού και είχα σκάσει από την ζέστη. Αγόρασα

μια βεντάλια από μια τσιγγάνα και την άλλη μέρα είχα διάρροια.

Δημοσ.

Προχτές είχα κάτι σε τροφική δηλητηριάση... 6-7 επισκέψεις στο μπάνιο.. και άλλη μία το επόμενο πρωί.. μετά έκανα δέκατα... και ένιωθα ατονία... σήμερα δεν έχω πυρετό, πόναγε το πρωί ο λαιμός μου τώρα σχεδόν δε με πονάει.. το στομάχι μου καλά είναι.. ίσως λίγο ανακατεμένος νιώθω.. και νιώθω μια αδυναμία.. που πλέον είναι το βασικό σύμπτωμα.. κυκλοφορεί καμία ίωση;

Δυο συμβουλες:

1) Θα απευθυνθεις σε ενα καλο μου φιλο και εξαιρετικο επιστημονα,πρεπει να τον εχεις ακουστα Dr Gregory House λεγεται.....

2)Ειλικρινα πιστευεις οτι θα γινεις καλα εκ του μακρωθεν μεσα απο ενα  φορουμ;.....Με αρεσει  που παραξενευεσαι που σε τρολαρουμε.

Δημοσ.

Καλησπερα,χαρις  στην πολυχρονη εμπειρια που εχω αποκτησει απο το αυτο το τεχνολογικο φορουμ ειμαι ο αρμοδιος να σου απαντησω.Βαση των συμπτωματων σου πασχεις απο την νοσος του Whipple.Πηγαινε στο φαρμακειο της γειτονιας σου,κατι θα σου γραψει.

• Like 1
Δημοσ.

Παλικάρι μου με είχε πιάσει ένα τρελό κόψιμο στο στρατό που δεν με έσωσε ούτε το εμβόλιο-βουντού που την ακούς 3 χρόνια και δεν μπορούσα με τίποτα. Φοβερό μαρτύριο. Πήγα στον τσαρλατάνο που παρίστανε τον γιατρό και μου έδωσε μια χούφτα χάπια. Του λέω ''πως να τα παίρνω γιατρέ;''. Μου λέει ''ρίχτα στο παγούρι και πίνε νερό από εκεί''. Είχε συνταγή ο πούστης επιστημονικά πράγματα! Σε 4 μέρες δεν ξέρω αν πέθαινα από τα χάπια ή από το κόψιμο αλλά τελικά έζησα. Aφυδατωμένος. Keep walking!

Δημοσ.

Δυο συμβουλες:

1) Θα απευθυνθεις σε ενα καλο μου φιλο και εξαιρετικο επιστημονα,πρεπει να τον εχεις ακουστα Dr Gregory House λεγεται.....

2)Ειλικρινα πιστευεις οτι θα γινεις καλα εκ του μακρωθεν μεσα απο ενα  φορουμ;.....Με αρεσει  που παραξενευεσαι που σε τρολαρουμε.

Δεν περιμένω να γίνω καλά από γιατρούς του inomsnia απλά ήθελα να το μοιραστώ. Θα μου πεις τι σας νοιάζει, απλά ήθελα να το σχολιάσω. αυτό είναι όλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...