Rumpelstiltskin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 δεν είναι τίποτα, θα είσαι στους πρώτους μήνες. Άντε, με ένα πόνο... 3
zynif Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Έφαγες καμιά περίεργη σάλτσα, κιμά , σαντουιτς , σαλάτα ; Σε πλησίασε κανένας αθίγκανος ; Μου έχει συμβεί να φάω σάντουιτς με σως το πρωί και να σηκώθω το χάραμα (20 ώρες αργότερα ) και να κάνω εμετό. Ο αδερφός μου έφαγε μια σαλάτα και την άλλη μέρα έκανε νερό. Μια φορά είχα πιει ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι και την άλλη μέρα πήγα δυό-τρεις φορές στην τουαλέτα. Στην φοιτητική λέσχη μια φορά φάγανε μακαρόνια με κιμά και σε λίγες ώρες ήταν στο νοσοκομείο με ορό. Τέλος ένα καλοκαίρι ήμουν στο σταθμο του Κιφησού και είχα σκάσει από την ζέστη. Αγόρασα μια βεντάλια από μια τσιγγάνα και την άλλη μέρα είχα διάρροια.
LiquidTroll Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εάν χάνεις και βάρος , τότε σίγουρα είναι καρκίνος. 1
Pa0ki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εάν χάνεις και βάρος , τότε σίγουρα είναι καρκίνος. σίγουρα δεν είναι λύκος 4
David20 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Προχτές είχα κάτι σε τροφική δηλητηριάση... 6-7 επισκέψεις στο μπάνιο.. και άλλη μία το επόμενο πρωί.. μετά έκανα δέκατα... και ένιωθα ατονία... σήμερα δεν έχω πυρετό, πόναγε το πρωί ο λαιμός μου τώρα σχεδόν δε με πονάει.. το στομάχι μου καλά είναι.. ίσως λίγο ανακατεμένος νιώθω.. και νιώθω μια αδυναμία.. που πλέον είναι το βασικό σύμπτωμα.. κυκλοφορεί καμία ίωση; Δυο συμβουλες: 1) Θα απευθυνθεις σε ενα καλο μου φιλο και εξαιρετικο επιστημονα,πρεπει να τον εχεις ακουστα Dr Gregory House λεγεται..... 2)Ειλικρινα πιστευεις οτι θα γινεις καλα εκ του μακρωθεν μεσα απο ενα φορουμ;.....Με αρεσει που παραξενευεσαι που σε τρολαρουμε.
Muchacho Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα,χαρις στην πολυχρονη εμπειρια που εχω αποκτησει απο το αυτο το τεχνολογικο φορουμ ειμαι ο αρμοδιος να σου απαντησω.Βαση των συμπτωματων σου πασχεις απο την νοσος του Whipple.Πηγαινε στο φαρμακειο της γειτονιας σου,κατι θα σου γραψει. 1
vsl Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Φτιάξε μεθ όσο προλαβαίνεις Ξεκίνα από 'δω http://www.car.gr/classifieds/motorhomes/?fs=1&category=&make=&variant=&price-from=&price-to=®istration-from=®istration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&beds-from=&beds-to=&length-ranged=&weight-ranged=&kteo=&sort=&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale 2
_hopelesscase_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ελπίζω να έχεις βάλει κάτι στην άκρη για τον τάφο σου, να μην ξοδεύονται οι δικοί σου
NoExit Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 κυκλοφορεί καμία ίωση;Ναι κυκλοφορει. Case closed.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Παλικάρι μου με είχε πιάσει ένα τρελό κόψιμο στο στρατό που δεν με έσωσε ούτε το εμβόλιο-βουντού που την ακούς 3 χρόνια και δεν μπορούσα με τίποτα. Φοβερό μαρτύριο. Πήγα στον τσαρλατάνο που παρίστανε τον γιατρό και μου έδωσε μια χούφτα χάπια. Του λέω ''πως να τα παίρνω γιατρέ;''. Μου λέει ''ρίχτα στο παγούρι και πίνε νερό από εκεί''. Είχε συνταγή ο πούστης επιστημονικά πράγματα! Σε 4 μέρες δεν ξέρω αν πέθαινα από τα χάπια ή από το κόψιμο αλλά τελικά έζησα. Aφυδατωμένος. Keep walking!
Dinos_12345 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είσαι γέρος... κλάφτα! Ή από πέσιμο ή από χέσιμο δε λένε;
Keravnoulhs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δυο συμβουλες: 1) Θα απευθυνθεις σε ενα καλο μου φιλο και εξαιρετικο επιστημονα,πρεπει να τον εχεις ακουστα Dr Gregory House λεγεται..... 2)Ειλικρινα πιστευεις οτι θα γινεις καλα εκ του μακρωθεν μεσα απο ενα φορουμ;.....Με αρεσει που παραξενευεσαι που σε τρολαρουμε. Δεν περιμένω να γίνω καλά από γιατρούς του inomsnia απλά ήθελα να το μοιραστώ. Θα μου πεις τι σας νοιάζει, απλά ήθελα να το σχολιάσω. αυτό είναι όλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα