Dolcad29 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Όπως βλέπετε και από το τίτλο έχω πρόβλημα με τις τηλεφωνικές κλήσεις στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού. Δε πρόκειτε για το σύνηθες θέμα: απόκρυψη, βρισίδια απο αγνώστους κτλ κτλ Δυστηχώς πρόκειτε για συγκεκριμένο άτομο το οποίο όποτε βλέπει οτι δε παίρνει καμία απάντηση στο κινητό μου, καλει στο σταθερο τηλεφωνο του σπιτιου μου και κανει παραπονα στο πατερα μου. Το αποτελεσμα ειναι να δημιουργητε μια συγχυση διχως προηγουμενο και ανευ λογου στο σπιτι καθως η εν λογω κοπελα ισχυρίζετε οτι δε δινω σημεια ζωης και ταχα δηθεν παιρνει να μαθει αν ειμαι καλα.Κατι τετοιο βεβαια επι της ουσίας δεν ισχυει. Να αναφερω εδω οτι δεν πρόκειτε για καποια πρωην απατημένη η εξαγριωμενη σχεση. Η κοπελα ειναι παλια μου συμφοιτήτρια και καναμε για καποιο διάστημα παρεα την εποχη που σπουδάζαμε μαζι στο Πανεπιστημιο εννοειτε οτι ακομη και τοτε δεν ενδιαφεροταν ιδιαιτερα αν πραγματικα ειμαι καλα,εκμεταλευοταν τη παρεα μου. συνεπώς το ολο ζητημα δημιουργητε γιατι θίγετε ο εγωισμος της. Καταλαβαινω οτι επρεπε να θεσω τα ορια μου νωριτερα όμως επειδη το θεμα εχει φτασει να καταντα κουραστικο και εώς ένα βαθμό προσβάλλει και την νοημοσύνη μου θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πειτε αν κάποιος μπορεί να κινηθει νομικα σε μια τετοια περιπτωση. Μπορω να πάω σε δικηγορο να κανω μηνυση ή να παρω καποια μετρα οσον αφορα τις τηλεφωνικες κλήσεις του σταθερου τηλεφωνου;Το κινητο μπορω να το κλεισω για καποιο ορισμενο διαστημα.Στο σταθερο ομως υπαρχουν και συγγενεις μου που τηλεφωνουν για ώρα ανάγκης δε μπορω να ζω με το αγχος του καθε κομπλεξικου εύθικτου.Οποιες γνώμες καλοδεχουμενες. Ευχαριστω προκαταβολικα.
Mau-Maus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αρχισε να της λες να σε παίρνει συνεχώς τηλέφωνα στο κινητό στο σταθερό παντου , μίλα της συνέχεια , πρήξε την , παίρνε την κ συ ζάλισε της τον έρωτα γίνε στενός κορσές !! ε σε μια βδομάδα το πολύ δεν θα σε ξανά ενοχλήσει 5
gatokoritso Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 εξηγησε της με ωραιο τροπο οτι σ εχει σπασει τα νευρα κ οτι δν εισαι απο ζαχαρη να χρειαζεται ν της δωσεις αναφορα καθε πεντε δευτερα αν εισαι οκ.μια δυο φορες θα το παρει το μνμ.νομικα για μια γκομενα νομιζω ειναι λιγο overkill. 1
kraken92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Της έχεις εξηγήσει ότι σε ενοχλεί αυτό; Εδώ κοντεύει να της κάνει μήνυση, εσυ τι λές;;;;
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μήνυση σαφώς και μπορείς να κάνεις, αλλά κατά πόσο αξίζει να πετάξεις λεφτά σε δικηγόρο μόνο και μόνο για μια προβληματική που σου πρίζει τα παπάρια στο τηλέφωνο; Αν δεν μπορείς να δεις τον αριθμό της τότε μπορείς να κάνεις κάποια αίτηση προς τον ΟΤΕ νομίζω και να μάθεις τον αριθμό που καλεί, μετά θα κάνεις φραγή, υπάρχει η περίπτωση να κάνεις φραγή στα απόκρυφα νούμερα, αλλά εκεί δεν θα μπορεί να σε καλέσει ο οποιοσδήποτε με απόκρυφο νούμερο. 1
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 το ζορι της ποιο ειναι με τη παρτυ της; μηπως θελει τσαπου και ψαχνει τρόπο να στο πει; 3
kraken92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 το ζορι της ποιο ειναι με τη παρτυ της; μηπως θελει τσαπου και ψαχνει τρόπο να στο πει; Ε πολύ πιθανό!
idomeneas7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν, την επόμενη φορά που θα το κάνει αυτό να πεις στον πατερα σου να της πει ότι πέθανες ή ότι έφυγες στο εξωτερικό (για λιγότερο μακάβριο). 2
Iris_89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο περίπλοκο. Αν ζείτε στην ίδια πόλη δεν λέει. Αλλά αν σας χωρίζουν χιλιόμετρα, σκέψου το. Αρχικά μπλόκαρε την από παντού (email/social media/άλλαξε και αριθμό κινητού -απόρρητο- αν θες).Μίλησε με τον πατέρα σου (αν έχετε όρεξη για πλάκα) ώστε την επόμενη φορά που θα πάρει τηλέφωνο, να της πει όπως θα το φέρει η κουβέντα, ότι δεν έχει γιο, δηλαδή και καλά οτι δεν υπήρξες ποτέ Θα σκαλώσει άσχημα είναι το μόνο σίγουρο. Τώρα αν θα επιμείνει... Θα δείξει. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις. 2
kraken92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο περίπλοκο. Αν ζείτε στην ίδια πόλη δεν λέει. Αλλά αν σας χωρίζουν χιλιόμετρα, σκέψου το. Αρχικά μπλόκαρε την από παντού (email/social media/άλλαξε και αριθμό κινητού -απόρρητο- αν θες).Μίλησε με τον πατέρα σου (αν έχετε όρεξη για πλάκα) ώστε την επόμενη φορά που θα πάρει τηλέφωνο, να της πει όπως θα το φέρει η κουβέντα, ότι δεν έχει γιο, δηλαδή και καλά οτι δεν υπήρξες ποτέ Θα σκαλώσει άσχημα είναι το μόνο σίγουρο. Τώρα αν θα επιμείνει... Θα δείξει. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Αυτό εξαρτάται απο ένα μεγάλο βαθμό πόσο ηθοποιός είναι ο πατέρας του. Αλλιώς δεν νομίζω να πιάσει.
Iris_89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό εξαρτάται απο ένα μεγάλο βαθμό πόσο ηθοποιός είναι ο πατέρας του. Αλλιώς δεν νομίζω να πιάσει. Αν το έχει πάντως, θα πέσει πολύ γέλιο
NoExit Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Όπως βλέπετε και από το τίτλο έχω πρόβλημα με τις τηλεφωνικές κλήσεις στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού. Δε πρόκειτε για το σύνηθες θέμα: απόκρυψη, βρισίδια απο αγνώστους κτλ κτλ Δυστηχώς πρόκειτε για συγκεκριμένο άτομο το οποίο όποτε βλέπει οτι δε παίρνει καμία απάντηση στο κινητό μου, καλει στο σταθερο τηλεφωνο του σπιτιου μου και κανει παραπονα στο πατερα μου. Το αποτελεσμα ειναι να δημιουργητε μια συγχυση διχως προηγουμενο και ανευ λογου στο σπιτι καθως η εν λογω κοπελα ισχυρίζετε οτι δε δινω σημεια ζωης και ταχα δηθεν παιρνει να μαθει αν ειμαι καλα.Κατι τετοιο βεβαια επι της ουσίας δεν ισχυει. Να αναφερω εδω οτι δεν πρόκειτε για καποια πρωην απατημένη η εξαγριωμενη σχεση. Η κοπελα ειναι παλια μου συμφοιτήτρια και καναμε για καποιο διάστημα παρεα την εποχη που σπουδάζαμε μαζι στο Πανεπιστημιο εννοειτε οτι ακομη και τοτε δεν ενδιαφεροταν ιδιαιτερα αν πραγματικα ειμαι καλα,εκμεταλευοταν τη παρεα μου. συνεπώς το ολο ζητημα δημιουργητε γιατι θίγετε ο εγωισμος της. Καταλαβαινω οτι επρεπε να θεσω τα ορια μου νωριτερα όμως επειδη το θεμα εχει φτασει να καταντα κουραστικο και εώς ένα βαθμό προσβάλλει και την νοημοσύνη μου θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πειτε αν κάποιος μπορεί να κινηθει νομικα σε μια τετοια περιπτωση. Μπορω να πάω σε δικηγορο να κανω μηνυση ή να παρω καποια μετρα οσον αφορα τις τηλεφωνικες κλήσεις του σταθερου τηλεφωνου;Το κινητο μπορω να το κλεισω για καποιο ορισμενο διαστημα.Στο σταθερο ομως υπαρχουν και συγγενεις μου που τηλεφωνουν για ώρα ανάγκης δε μπορω να ζω με το αγχος του καθε κομπλεξικου εύθικτου.Οποιες γνώμες καλοδεχουμενες. Ευχαριστω προκαταβολικα. Μηπως αντι για "συμφοιτητες στο Πανεπιστημιο" ενοουσες "συμμαθητες στο δημοτικο"; Γιατι με τετοια ορθογραφια δεν βγαζεις ουτε Γυμνασιο, τι Πανεπιστημιο μου λες τωρα. Καλο τρολλακι παντως, το κατεχεις το θεμα αν κρινω απο το ποσοι απαντησαν σοβαρα. 3
gokuthelegend Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού σας πως το βρήκε; Είναι καταχωρημένο στο όνομα σου και το βρήκε στον κατάλογο ή της το έδωσες εσύ;
kraken92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Πτυχιουχος Πανεπιστημιου με τετοια ορθογραφια; Μαζί στο πανεπιστήμιο είπε...Δεν ξεκαθάρισε αν το τελείωσε κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα