Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι πολυ απλο,θα καλεσεις την εταιρια που εχεις το τηλεφωνο και θα τους ρωτησεις αν μπορουν να βαλουν καποιον αριθμο σε block λιστα ή και αν δεν γινεται απλα τους ρωτας αν υπαρχει αλλος τροπος για να μην δεχεσαι τις κλησεις.

Στο κινητο ειναι πανευκολο να ορισεις επαφες για αυτοματη απορριψη κλησης.

Σ'ευχαριστώ. 

Eγω δεν εχω βγαλει ουτε δημοτικο για αυτο δε βαζω τονους.

Εσυ που "εχεις βγαλει πανεπιστημιο" πώς νιωθεις που σε διορθωνω εγω επειδη δε μπορεις να σταυρωσεις σωστη προταση; :lol:

Tρολλαρε ελευθερα, εισαι στο καταλληλο φορουμ, δεν υπαρχει παρεξηγηση!

Έλεος ρε άνθρωπε!! Ναι οκ! Έκανα ορθογραφικά! Έχεις δει όμως πολλά τρολ να ρωτούν νομικά τι ισχύει? Μέχρι τώρα αναφέρεσαι σε άσχετα ζητήματα και κάνεις χαβαλέ. Μάντεψε ποιος είναι το τρολ. Έχεις να προσθέσεις κάτι πάνω στο θέμα? Αν έχεις θα το εκτιμούσα. Αλλιώς άσε με σε παρακαλώ...δεν έχω καμία διάθεση για ιντερνετικούς τσακωμούς.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ το έδωσα.

Υποθέτω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το αλλάξεις; Πάντως αυτό που είπαν κάποιοι παραπάνω, δηλαδή να βάλεις τους γονείς σου να της πούνε ότι έφυγες στο εξωτερικό ή ότι χτύπα ξύλο πέθανες, νομίζω ότι αξίζει μια προσπάθεια. Η στο κάτω κάτω πες στους γονείς να την πουν ότι μετακόμισες σε δικό σου σπίτι σε άλλη πόλη επειδή βρήκες δουλειά κάπου εκεί. Επίσης αν τύχει και έχεις κάποιον φίλο/συγγενή/γνωστό στο σπίτι την ώρα που θα καλέσει, μπορείς να βάλεις αυτόν να απαντήσει και να της πει ότι δήθεν ο προηγούμενος κάτοχος του νούμερου (εσύ δηλαδή), το έκοψε και το παρέλαβε αυτός, και να την παρακαλέσει να μην τον ξαναενοχλήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν συσκευές που φιλτραρουν τα εισερχόμενα τηλέφωνα. Με έχει σώσει ένα fritz box fon. Βάζεις φραγή σε κάθε νούμερο που σε ενοχλεί και δεν χτυπάει καν.

Από την άλλη πλευρά μου έτυχε περίπτωση παρενοχλησης και ο ενοχλουμενος πήγε μόνος σε εισαγγελέα και έκανε ασφαλιστικά μέτρα.

Δημοσ.

Pε παιδιά ΕΛΕΟΣ, απαντάτε σε τέτοια βλακώδη νήματα του κάθε πυροβολημένου παπαράσοβιτς που δεν έχει δουλειά να κάνει?

• Like 1
Δημοσ.

Αν είσαι ωραίο πιπινάκι δωσε μου το τηλεφωνό σου (σταθερό και κινητό) και ... θα σε ... βοηθήσω...

(Βρωμοδουλειά αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει)

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδες τι μπορει να γινει μ αυτο το πραγμα πλεον??? Μιλαμε για αφορητη κατασταση.

Καθε μερα ειτε στο κινητο ειτε στο σταθερο πανω απο 10 κλησεις εκαστως απο διαφημιστικες εταιριες, απο αριθμους 211200... ή με αποκρυψη κ.τ.λ. 

Τι μετρα μπορουμε να παρουμε γι αυτο το θεμα?????

Δημοσ.

Μητρώο 11 και σε κανένα 2μηνο απο την ώρα που θα μπεις στην λίστα αν δεν ησυχάσουν τελείως τουλάχιστον θα ελαττωθούν.

Επικοινώνησε με τον πάροχο σου για να δεις πως θα σε γράψουν σε αυτό το μητρώο. 

Δημοσ.

Και σε εμάς μετά από πολλούς μήνες ηρεμίας έχουν αρχίσει να μας πρίζουν τις πρωινές ώρες στο σταθερό, μας κλάνουν βέβαια γιατί δεν το σηκώνουμε.

Δημοσ.

Εμένα με έπαιρναν πολλές φορές από την Nova για προσφορές. Την τελευταία φορά τους είπα (δήθεν φυσικά), ότι με κάλεσε χθες άλλος υπάλληλος και την δέχτηκα την προσφορά (κάτι που προφανώς δεν έγινε). Από τότε δεν με ξαναενόχλησαν. Αν σου πουν "μα δεν βλέπουμε κάτι στο σύστημα", λες ότι το πακέτο είναι στο όνομα της κοπέλας σου, ή της μάνας σου, ή του πατέρα σου που, δήθεν φυσικά, μένετε μαζί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...