stel106 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, vaggooss είπε Ήμουν σίγουρος ότι έχει μπαταρίες μολύβδου. Έτσι παθαίνουν. Καλό μηχανάκι ναι αλλά δεν αγοράζουμε ΠΟΤΕ με μπαταρίες μολύβδου. Μόνο λιθίου παιδιά. η Λιθιου πιστευεις με σχετικη προσοχη θα βγαλουν καμια 5ετηα? εστω κ με πεσμενη αποδοση?
vaggooss Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 40 λεπτά πριν, stel106 είπε η Λιθιου πιστευεις με σχετικη προσοχη θα βγαλουν καμια 5ετηα? εστω κ με πεσμενη αποδοση? Εάν αγοράσεις ένα καινούργιο σκούτερ με τις σημερινής ποιότητας μπαταρίες στα 5 χρόνια δεν θα δεις καμιά πτώση εκτός αν κάνεις 30,000 χιλιόμετρα τον χρόνο και βάλε. Εγώ τις έχω 5,5 χρόνια χωρίς καμία προσοχή και δεν έχω καταλάβει πτώση αυτονομίας. Σίγουρα υπάρχει πτώση απλά είναι μικρή και δεν μου έχει κάνει καμία διαφορά στην χρήση αυτό εννοώ για να μην παρεξηγουμε. Έχω κάνει περίπου 25.000 με 30.000 χιλιόμετρα δεν ξέρω ακριβώς γιατί χάλασε το κοντέρ πλέον. 1
stel106 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, vaggooss είπε Εάν αγοράσεις ένα καινούργιο σκούτερ με τις σημερινής ποιότητας μπαταρίες στα 5 χρόνια δεν θα δεις καμιά πτώση εκτός αν κάνεις 30,000 χιλιόμετρα τον χρόνο και βάλε. Εγώ τις έχω 5,5 χρόνια χωρίς καμία προσοχή και δεν έχω καταλάβει πτώση αυτονομίας. Σίγουρα υπάρχει πτώση απλά είναι μικρή και δεν μου έχει κάνει καμία διαφορά στην χρήση αυτό εννοώ για να μην παρεξηγουμε. Έχω κάνει περίπου 25.000 με 30.000 χιλιόμετρα δεν ξέρω ακριβώς γιατί χάλασε το κοντέρ πλέον. αληθεια το λες? πολυ θετικο ρε συ γιατι ειχα στο μυαλο μου οτι σε 3-4 χρονια θα εχουν μεγαλη πτωση και ειναι ακριβες μετα για αντικατασταση κλπ εγω υπολογιζω κανα 5-7χιλιαδες/ετος
vaggooss Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, stel106 είπε αληθεια το λες? πολυ θετικο ρε συ γιατι ειχα στο μυαλο μου οτι σε 3-4 χρονια θα εχουν μεγαλη πτωση και ειναι ακριβες μετα για αντικατασταση κλπ εγω υπολογιζω κανα 5-7χιλιαδες/ετος Δεν έχουν κανένα θέμα οι μπαταρίες,αλλά όπως είπα εφόσον είναι λιθίου.
billyst Δημοσ. Κυριακή στις 10:03 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:03 πμ Και πόσο κοστίζειν η αλλαγή μπαταρίας ρε παιδιά ;
vaggooss Δημοσ. Κυριακή στις 04:37 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:37 μμ 6 ώρες πριν, billyst είπε Και πόσο κοστίζειν η αλλαγή μπαταρίας ρε παιδιά ; Εξαρτάται τι μπαταρία έχει. Πόσα ah είναι δλδ. Αν είναι πχ 40ah θέλεις ένα χιλιάρικο σίγουρα.
Neptu Δημοσ. Κυριακή στις 06:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:08 μμ 1 ώρα πριν, vaggooss είπε Εξαρτάται τι μπαταρία έχει. Πόσα ah είναι δλδ. Αν είναι πχ 40ah θέλεις ένα χιλιάρικο σίγουρα. και όσα γλίτωσες όλο αυτό το διάστημα από καύσιμα τα δίνεις μαζεμένα 😜
vaggooss Δημοσ. Κυριακή στις 07:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:53 μμ 1 ώρα πριν, Neptu είπε και όσα γλίτωσες όλο αυτό το διάστημα από καύσιμα τα δίνεις μαζεμένα 😜 Άντε να το ξαναπώ. Αν πάρεις ένα σκούτερ με την σημερινή τεχνολογία που έχουν οι μπαταρίες θα τις αλλάξεις σε καμία 10ετια και αν. Θα έχεις γλυτώσει 3 σκούτερ όχι μια μπαταρία μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα