Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τυχερή η κόρη μου. Ούτε καν με 200 μέρες κατάληψης δεν συγκρίνεται τέτοια πρόοδος. Θα κάνει αγιασμό και μετά... διακοπές. Δασκάλα μπορεί να μην έχουμε αλλά παπά έχουμε κανονικά! Εξάλλου μόνο με μαγικά μπορείς να επιβιώσεις σ' αυτή τη χώρα. Είναι πως λέμε ότι έχουμε κανάλι με 3999 υπάλληλους που κάνει ντιμπέιτ χωρίς... οτο-κιού. Ακριβώς το ίδιο πράγμα όπως ολόκληρη πτέρυγα νοσοκομείου να κλείνει για 2 γιατρούς. Σκέφτηκα όσο κάθεται σπίτι να την βάλω να βλέπει ''Κυριακή στο χωριό'' με το ζόρι μέχρι να αυτομολήσει στην Νότια Κορέα. Αλλά αυτό θα ήταν παιδική κακοποίηση.
idomeneas7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Περίμενε κι εσύ να βγουν οι πίνακες αναπληρωτών...αμέσως "δεν έχουμε δασκάλα". Αν όντως δεν σας στείλουν, θα μαζευτείτε όλοι οι γονείς και θα πληρώνετε μια από τις άνεργες.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Περίμενε κι εσύ να βγουν οι πίνακες αναπληρωτών...αμέσως "δεν έχουμε δασκάλα". Αν όντως δεν σας στείλουν, θα μαζευτείτε όλοι οι γονείς και θα πληρώνετε μια από τις άνεργες. Εννοείς θα ξαναπληρώσω φόρους ασχέτως αν έχω πληρώσει φόρους για υπηρεσίες που δεν έχω; Περίεργα πράγματα αυτά!
idomeneas7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά από τον τίτλο νόμιζα ψάχνατε κουμπάρο, ασχετο. Δεν εννοώ κάτι σοβαρό, έτσι τα γράφω κουβέντα να γίνεται γιατί το θέμα σου δεν έχει απάντηση. Να μην πάει δηλαδίς στο πολιτικό και κλειδωθεί, που αν απαντησουμε σοβαρά εκεί θα πάει. 3
leftermann Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 παρ'τον παπά:μακάρι να είχαμε παπά. Παπαπαπάρια έχουμε. Αντ'αυτού, δυστυχώς έχουμε δασκάλα. Θα την σφάξω σαν κουνέλι όμως, και θα βγω να παίξω μπάλα. 12
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά από τον τίτλο νόμιζα ψάχνατε κουμπάρο, ασχετο. Δεν εννοώ κάτι σοβαρό, έτσι τα γράφω κουβέντα να γίνεται γιατί το θέμα σου δεν έχει απάντηση. Να μην πάει δηλαδίς στο πολιτικό και κλειδωθεί, που αν απαντησουμε σοβαρά εκεί θα πάει. Χαίρομαι που το λες αυτό για τα πολιτικά. Πάντως με ένα τρόπο που άρεσε η ιδέα σου. Αν είναι να πληρώσουμε μια άνεργη δασκάλα όλοι εμείς οι αλληλέγγυοι γονείς, κάλλιστα θα μπορούσαμε να τους πληρώνουμε ΟΛΟΥΣ και ν' αναλαμβάναμε εξ' ολοκλήρου την εργοδοσία τους. Πρόσληψη, αξιολόγηση, μονιμότητα ούτε για ανέκδοτο, απόσπαση μόνο στα Κουφονήσια, δείκτες επιδόσεων κλπ κλπ Θα μας ερχόταν και πιο φτηνά
N3k21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Και παπά έχεις...και 200 μόνιμους παρατρεχάμενους γραφειοκράτες στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των οποίων η "δουλειά" είναι να κοπανάνε σφραγίδες και να συμπληρώνουν την ηλεκτρονική αίτηση των υποψηφίων αναπληρωτών. Την οποία όμως κάποια σαΐνια έκριναν πως δεν μπορούν να συμπληρώσουν μόνοι απ΄το σπίτι τους οι ενδιαφερόμενοι, αλλά πρέπει να πληρώνονται άλλοι για να την τρέξουν. Και βλέπεις ουρές ανέργων πτυχιούχων, κυρίως νέων, ανθρώπων έξω απ' τον ΟΑΕΔ, ή τα κωλοχανεία ΚΕΚ, ή οπουδήποτε ξέρω 'γω...αλλά κατά τ' άλλα δεν επαρκούν οι εκπαιδευτικοί για να καλύψουν τις ανάγκες των σχολείων. Τι τα θες όμως, "οι εκπαιδευτικοί είναι βολεμένοι που κάνουν επιπλέον διακοπές και πρέπει να πάρουν πούλο". Αλλά τα γράφαμε κάποτε, τα έχουν κάνει μπάχαλο στην Παιδεία, συγκεκριμένα στην Παιδεία -γαμώ το φελέκι μου-, αλλά τότε ήταν της μόδας οι απολύσεις Δ.Υ., παρότι κανείς δεν είχε εξετάσει ποιοι απολύονται και ποιοι μένουν στις -άχρηστες- θέσεις τους. Ορίστε λοιπόν τα αποτελέσματα. Που είσαι ρε Cossutius να κάνουμε κουβέντα; 2
The_Judas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είναι τόσο θέμα ελλείψεων όσο κακής κατανομής. Γνωρίζω καθηγητές που έκαναν παλιότερα μάθημα 12 ώρες την εβδομάδα γιατί δεν ήθελε το κράτος να τους κουράζει και να τους στείλει μακριά. Οσον αφορά τους 20.000 αναπληρωτές, λεφτά δεν έχουμε για να τους πάρουμε αλλά τουλάχιστον έχουμε περηφάνεια γιατί είπαμε το ΟΧΙ. Επίσης έχουμε ΕΡΤ και 600 καθαρίστριες για το Υπ-Οικ. 4
Porg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αναφορά στους εργαζομένους της ΕΡΤ και τις καθαρίστριες που διεκδίσαν με σκληρό αγώνα το δικαίωμα σε ένα τίμιο και σκληρό μεροκάματο 9
DrLo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 hint: Υπάρχει κάποιος μέσα από το υπουργείο να μας ανημερώσει πόσοι εκαπιδευτικοί "διευκολύνθηκαν" να αλλάξουν θέση/σχολείο φέτος συγκριτικά με παλαιότερα ? 1
LifeAndHope Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Να δουλέψουν τα κοπρόσκυλα οι υπάρχοντες 1-2 ώρες παραπάνω και να δεις πως καλύπτονται αμέσως ΟΛΑ τα κενά. 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 θέμα οργάνωσης ειναι, όχι ωρών Να δουλέψουν τα κοπρόσκυλα οι υπάρχοντες 1-2 ώρες παραπάνω και να δεις πως καλύπτονται αμέσως ΟΛΑ τα κενά. 1
Pa0ki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Να δουλέψουν τα κοπρόσκυλα οι υπάρχοντες 1-2 ώρες παραπάνω και να δεις πως καλύπτονται αμέσως ΟΛΑ τα κενά. Eίπε ο LifeAndHope από τον καναπέ του Ρε κάντε τον πρωθυπουργό για μια μέρα να λυθούν ΟΛΑ τα προβλήματα 3
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Σίγουρα θα έρθει ο ψευτοαναρχικός να το μετατρέψει σε πολιτική συζήτηση και θα κλειδωθεί αλλά μέχρι τότε ας πω την γνώμη μου. Δασκάλα δεν έχεις ακόμα γιατί δεν έχουν βγει οι λίστες αναπληρωτών. Παπά έχεις γιατί η Εκκλησία είναι αυτοκέφαλη οπότε Εκκλησία =/= Κράτος. Επίσης, οι Παπάδες είναι λιγότεροι και προφανώς πολύ πιο οργανωμένοι. Ακόμα, αν γουστάρεις να έχεις δασκάλα, ας πληρώσεις τους μισθούς της (+ένσημα) και μετά ας διαμαρτυρηθείς. Το οτι πληρώνεις τους φόρους σου δεν σημαίνει ότι πληρώνεις για τις δασκάλες. Πληρώνεις κατα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τις ρουφιανιές που κάνουν οι Έλληνες με τις αδήλωτες επιχειρήσεις χωρίς απόδειξη (που είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αγοράζεις και εσύ από εκεί) οπότε ναι. Δίκαιο ακούγεται στο αυτί μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα