Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αμα ειναι σε κανα σουπερ δημο κ ειναι τιγκα στα σαντουιτς κ τους καφεδες τι κανεις;;;; :P

Πας να πεις στον πατερα σου να φυγει με το αμαξι γτ σε περιμενει διπλοπαρκαρισμένος

Δημοσ.

η εργασια την κυριακη ειναι ανηθικη παρανομη και επονειδιστη. ουτε εκλογεσ ουτε δουλεια ουτε τιποτα. την κυριακη ο κοσμοσ πηγαινει στην εκλησια για να λαβει τη χαρη του αγιου πνευματοσ να κοινωνησει. αν θελει το κρατοσ κυριακατικουσ εργατες να φτιαξει μητρωα αθεων και σατανιστων στα προτοδικεια και να φερνουν αθεους και αντιπροσωπουσ του σατανα για τα ψηφοδελτια. ο χριστιανοσ εκτελει πνευματικο εργο την κυριακη. ποιοσ ξερει απο ποιο μελος των σιωνιστων πιεστηκε ο τσιπρας και εβαλε την κυριακη να γινουν εκλογεσ. 

αν ερθουν αστυνομικοι στο σπιτι αφηστε σημειωμα μπροστα απ΄'την πορτα να πεταχτουν στην ενορια της περιοχης σας. αν σας βρουνε στον ιερο ναο και σας συρουν με το ζορι στο εκλογικο τμημα θα τους τακτοποιησει ο θεος.

• Like 4
Δημοσ.

Τελικά η καλύτερη λύση είναι να είσαι ετεροδημότης. Κάτι ξέρω που δεν μεταφέρω τα εκλογικά δικαιώματα...

Γιατί να μην έχουμε e-voting (ηλεκτρονική ψηφοφορία), να καταργηθούν αυτά τα καραγκιοζιλίκια και οι χαμένες εργατοώρες; 400άρια (όσο ένα PS4) σε τόσο δύσκολες εποχές μου ακούγονται απαράδεκτα... άλλοι δουλεύουν 1 μήνα για να βγάλουν αυτά τα λεφτά.

Κανονικά η τρόικα θα έπρεπε να απαιτήσει e-voting, μπας και γλυτώσουμε μερικά εκατομμύρια € για κάθε φορά που γίνονται εκλογές.

Να φτιάξουν μια εφαρμογή για smartphones (τέρμα η δικαιολογία της παραλίας) ή/και site με ειδικό κλειδάριθμο (αυτόν του taxisnet) και για τα γερόντια να στήσουν κιόσκια με touch screen (μια χαρά έμαθαν τα ATM ελέω capital controls, μην ακούσω κιχ).

Κάτι Λετονίες και Λιθουανίες έχουν χρόνια τώρα (προ κρίσης) e-voting και ήταν/είναι πιο φτωχοί από εμάς... θέμα χρημάτων είναι ή θέμα θέλησης/κουλτούρας;

Μετά ας κάνουν εκλογές και κάθε 3μηνο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όχι αυτό το χάλι όμως!

Το εγχειρίδιο που χρησιμοποιούν τα στελέχη της τρόικας έχει γραφτεί πριν 30 χρόνια.

Οπότε όπως έχεις διαπιστώσει και στην πράξη δεν έχει γίνει ούτε μισή μεταρρύθμιση επιπέδου δυτικού σύγχρονου κράτους.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχάς λίγο καλύτερη ορθογραφία ρε αδερφέ, τρεις φορές έπρεπε να το διαβάσω για να κατανοήσω πλήρως. Στο θέμα μας. Η διαδικασία της ψήφου διαρκεί μέσες-άκρες ένα τέταρτο της ώρας. Άιντε λίγο παραπάνω αν στο όνομα σου έχει μεγάλη σειρά. Γιατί να το κάνεις τόσο μεγάλο θέμα; (Επίσης έχω οικογένεια και ή Κυριακή είναι ιερή γιατί είναι ή μοναδική μέρα που θα καθησω να χαρώ το 4 ετων παιδι μου) Δεν αντιλέγω καθόλου στο δικαίωμα σου να έχεις την Κυριακή καθαρή, αλλά για ένα τέταρτο θα κάνουμε μπάζες τώρα; Επίσης, ο βουλευτής εκλέγεται, δεν μπαίνει μόνος του, οπότε έτσι για να ξες, ο ψηφοφόρος του δίνει το δικαίωμα να έχει 7.000+€ τον μήνα. Αν δουλεύεις 16+ ώρες τζαμπα τότε είσαι δυο φορές κορόϊδο που δεν ζητάς μισθό (πόσο μάλλον ένσημα). Το αφεντικό σου, όσο εύκολα είδε ότι δούλεψες τζάμπα, τόσο εύκολα θα σου το πει να το κάνεις ξανά. Και αν όντως είσαι ο Έλληνας που παρουσιάζεσαι, πάνε ΤΩΡΑ και κάνε τον καταγγελία. Θα τον κάνεις; Μπα. Δεν ξέρεις, και δεν θες να χάσεις την δουλειά σου. Μην ανησυχείς, το ενστερνίζομαι. Αλλά μην το παίζεις γνώστης.

Για την ορθογραφία φταίει ή αυτόματη του android....δεν Μίλησα για την ψήφο πήγαινα παντα και θα πηγαίνω παντα να ψηφίσω είναι δικαίωμα μου δημοκρατικό....για εφορευτική μιλαω....δεν πρόκειται να πετσξω μια μέρα για αυτά τα καρναβάλια...είσαι λίγο άκυρος για την απάντηση σου...μιλάμε για εφορευτικες...δε νδουλευω 16+ τζαμπα είμαι σε παρα πολύ καλη δουλεια με το 8 Ώρο μου και την μισθοδοσία μου στην ώρα της....επίσης είμαι 36 και όχι 20....ποιος έλληνας παρουσιάζονται ακριβως???? Μιλάω για αυτους που θα δουλέψουν ΤΖΑΜΠΑ την Κυριακή μέχρι τις 12-1 και Δεύτερα πρωι είναι ΥΠΟΧΡΡΩΜΕΝΟΙ να πάνε στην δουλεια τους αφού δεν τους δικαιολογεί το κράτος άδεια.....γιατί τόση σκορδοκαιλα? Δ.Υ είσαι ? Γέλα γιατί μας λες ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ και μιλάς για 15 λεπτα υπόθεση....μάλλον μπέρδεψες τα τοπικ
Δημοσ.

Επειδη εχω κανει το γραμματεα πολλες φορες μπορω να σου πω με σιγουρια οτι δεν αρκουν 2 ατομα. Με 3 και παλι ειναι οριακα.

Επειδη οντως υπαρχουν και φορες που δεν εχει εμφανιστει ουτε ενας εφορευτικη, καταληγουμε να ζηταμε τη βοηθεια των εκλογικων αντιπροσωπων, τουλαχιστον να μοιραζουν ψηφοδελτια η να βοηθανε οσους δεν ξερουν τι να κανουν (και ειναι παρα πολλοι).

Το έχω κάνει 2 φορές (ως γραμματέας) με τον κολλητό μου που είναι δικηγόρος και βγήκε πολύ άνετα.

Μιλάμε για βουλευτικές εκλογές στην Αθήνα με καταμέτρηση σταυρών και 30+ κόμματα

Μάλιστα το μεσημεράκι βγήκα έξω για καμιά ώρα για να φέρω φαγητό.

Μέχρι τις 3:00 το πρωί ειχαμε τελειώσει τα πάντα.

Δημοσ.

400 ευρά σε δύο μέρες, ούτε πιάτσα να έκανε...

Για αυτό πρέπει να είσαι νομικός ή μπορώ να πάω κι εγώ?

Για αυτό πρέπει να είσαι βύσμα. Τσάμπα λεφτά περνουν χωρίς να κάνουν τίποτα. Όπως οι πολιτικοί ένα πράγμα.

Δημοσ.

Το έχω κάνει 2 φορές (ως γραμματέας) με τον κολλητό μου που είναι δικηγόρος και βγήκε πολύ άνετα.

Μιλάμε για βουλευτικές εκλογές στην Αθήνα με καταμέτρηση σταυρών και 30+ κόμματα

Μάλιστα το μεσημεράκι βγήκα έξω για καμιά ώρα για να φέρω φαγητό.

Μέχρι τις 3:00 το πρωί ειχαμε τελειώσει τα πάντα.

2 ατομα χωρις εφορευτικη και χωρις κανενα αλλον να βοηθαει και ηταν ανετα?

Καλα στην καταμετρηση, εκει οντως δε χρειαζεται παραπανω (αν και βοηθαει)

Αλλα κατα τη διαρκεια της ψηφοφοριας μονο αμα το εβλεπα θα το πιστευα.

Εκτος αν εννοεις μια χαρα τα ψηφοδελτια να τα παιρνουν μονοι τους.

Δημοσ.

Δεν θα τους πέσει και ο κώλος...κι εγώ μόνη μου το παίρνω για να μην πετάω τζάμπα όσα δεν θέλω.

Δημοσ.

ισχυει αυτο που λενε οτι αν μενεις εκτος της περιφερειας που ψηφιζεις πχ μενεις Α αθηνων και ψηφιζεις Α πειραια δεν σε καλουν για εφορευτικη ή ειναι ουρμπανια ???

Δημοσ.

.............................Παλαιότερα που (άλλος) Δήμος δεν είχε προβλέψει, ήταν δικό μου χρέος, παρήγγειλα και κέρασα όλους φαγητό και καφέδες. Κι όχι μόνο εγώ, πολλοί συνάδελφοι μου έκαναν και κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Αν και αυτό που έκανες (κι εσύ και οι άλλοι) είναι προς τιμήν σας, εμένα (πες με περίεργο) δεν με καλύπτει (σε σχέση με το κράτος και την όλη διαδικασία). Και αυτό γιατί δεν μπορώ να περιμένω και ούτε έχω την απαίτηση να γίνει η...σίτιση με ευθύνη και έξοδα του δικαστικού αντιπροσώπου.

Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν βρέθηκα σε κατάσταση που να μου λείψουν τα 10 ευρώ για να πάρω κάτι να φάω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν περιμένω (και για την ακρίβεια απαιτώ) από το κράτος μέσα στα τόόόσα έξοδα των εκλογών να συμπεριλάβει και αυτό. Και ακόμα και αν έχει πετάξει το μπαλάκι στους δήμους (ή δικαίως και να βρίσκεται εκεί) εμένα δεν μου λέει κάτι. Κανένας δήμος δεν με φώναξε να πάω για εκλογές αλλά το χαρτί που με καλούσε ήρθε από πιο κεντρική εξουσία.

Δημοσ.

2 ατομα χωρις εφορευτικη και χωρις κανενα αλλον να βοηθαει και ηταν ανετα?

Καλα στην καταμετρηση, εκει οντως δε χρειαζεται παραπανω (αν και βοηθαει)

Αλλα κατα τη διαρκεια της ψηφοφοριας μονο αμα το εβλεπα θα το πιστευα.

Τα ψηφοδέλτια κανονικά σε πακέτα, όλα κομπλέ. Το θέμα είναι να οργανώσεις τα πράγματα και να μην τα αφήσεις στην τύχη τους.

Η πλάκα είναι ότι κάποια στιγμή εμφανίστηκαν κάποιοι από την εφορευτική και τους διώξαμε γιατί απλά θα χάναμε χρόνο δείχνοντας τους τι πρέπει να κάνουν.

Δημοσ.

Δεν θα τους πέσει και ο κώλος...κι εγώ μόνη μου το παίρνω για να μην πετάω τζάμπα όσα δεν θέλω.

Δέν είναι θέμα πεσίματος κώλου, έτσι είναι η νόμιμη διαδικασία. Απαγορεύεται να πάρεις μόνος σου ψηφοδέλτιο, πρέπει να σου δώσουν όλο το πακέτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...