whodatinsomniaK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε συ γράφε το εννοεί σωστα. Γιατι φλώρος; Μπορεί να είναι νίντζα! 1
manzah80 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Κοψε μου βαθμο Κι έλεγα τι να κάνω εκείνο το τριχίλιαρο που μου περισσεύει... Δωστο σε μενα να σου φτιαξω καλυτερο σωμα απο αυτη
censOred Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι φλώρος; Μπορεί να είναι νίντζα! Νίντζα είναι.. Πηγαίναμε μαζί στην ίδια σχολή για ένα διάστημα,απλά εγώ σταμάτησα γιατί ήταν ακριβός ο μήνας και εξοικονομώ χρήματα για την πλαστική της κολλητής.
Adon1s Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Καλυτερα ενα μετριο βζι αναλογικά αρμονικό στο εκάστοτε σώμα,να ταιριαζει στο σωματοτυπο και να της πηγαίνει, παρα ενα ψευτικο έκτοπο και μη εναρμονισμένο 2κιλο σιλικονης που πρωτα στριβει αυτό και μετά το σώμα.</p><p> </p><p> Θυμήθηκα εκεινη στα παρατραγουδα που ελεγε "Τ´ κρύψου;Δή μπρού να τ´κρύψου!ΝΆΤ´"</p>
LongTom Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Η Νομικού είναι ωραίο μανούλι, αληθινό-ψεύτικο δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Ενημερώσου σε παρακαλώ, Valerie_ Εν τω μεταξύ το βζί της stock φωτό κάμει μπαμ ότι είναι ψεύτικο από χασάπη χειρούργο. Σαν να τα κόλλησαν στο στέρνο,και αυτό αραιά για να πιάνουν χώρο. Υπάρχουν πολύ καλύτερες δουλειές εκεί έξω,αυτό διάλεξαν;
The_Judas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί δεν είναι όλες οι γυναίκες σαν ΑΥΤΉ ούτε στο πρόσωπο ούτε στο κορμί και το πρώτο πράγμα που κοιτάνε όλοι είναι αυτά τα 2: Εδώ μιλάμε για πρώτο ρομαντικό ραντεβού. Για να βγαίνει κάποιος με μια κοπέλα λογικά θα ενδιαφέρεται, αν την θεωρούσε άσχημη δεν θα έκλεινε ραντεβού μαζί της. 1
vrwmiaris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Χμμ ντάξει μπορούσε και καλύτερα.. Κλασικός τύπος, που τον ταΐζει η μαμά μελάτο αυγό 3
agamoi-thytai Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Στα 38 πλεον μου λειπει ο γλυκο συναισθημα του προραντεβουδιακου αγχους!!!!Μεγαλώσαμε γαμωτο. Ειμαι απο τους παράξενους που θέλω τη γυναίκα άβαφη με φυσική ομορφιά ; Εχει τύχει να ξυπνήσω και να μην θυμάμαι που την ξέρω. Βάφτηκε μετα, ολα καλά. Εντάξει σε κανένα γάμο κλπ άντε αλλά οχι κάθε μέρα makeup. Άντε να ακουμπήσεις μάγουλο πανω της. Τα θηλυκά που ανησυχείτε για το μικρό στήθος, εχει και αυτο την κ@υλα του. Αρκεί να ειναι μονο αυτο το "μειονέκτημα". Σημασία εχει είτε με μικρό είτε με μεγάλο να κάνετε τον άλλο να σας θελει και δεύτερη φορα. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μεγαλώσαμε γαμωτο. Ειμαι απο τους παράξενους που θέλω τη γυναίκα άβαφη με φυσική ομορφιά ; Εχει τύχει να ξυπνήσω και να μην θυμάμαι που την ξέρω. Βάφτηκε μετα, ολα καλά. Εντάξει σε κανένα γάμο κλπ άντε αλλά οχι κάθε μέρα makeup. Άντε να ακουμπήσεις μάγουλο πανω της. Τα θηλυκά που ανησυχείτε για το μικρό στήθος, εχει και αυτο την κ@υλα του. Αρκεί να ειναι μονο αυτο το "μειονέκτημα". Σημασία εχει είτε με μικρό είτε με μεγάλο να κάνετε τον άλλο να σας θελει και δεύτερη φορα. μίλησες σωστά, προσκυνώ
manzah80 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Εκεινος θα την θελει εκεινη ομως αν ειναι μικρο δεν νομιζω
idomeneas7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δωστο σε μενα να σου φτιαξω καλυτερο σωμα απο αυτη Πριτς, δεν έχω κόμπλεξ και έχω βρει και γαμπρό. Tα θηλυκά που ανησυχείτε για το μικρό στήθος, εχει και αυτο την κ@υλα του. Αρκεί να ειναι μονο αυτο το "μειονέκτημα". Είναι πλεονέκτημα γιατί αντιστέκεται σθεναρά στην βαρύτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα