splash18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια, θελω να στειλω ένα φακελλο στη Σλοβακια εχω τη διευθυνση. Είναι η πρωτη φορα που στελνω κατι εξωτερικο και δεν ξερω πως.... πρεπει να παω σε ταχυδρομειο Ελτα ? σε εταιρεια τυπου ACS ? Πρεπει να βαλω γραμματοσημο ? Ποσο πληρώνω για την αποστολή του και που το δινω ? Όπως κοιταμε το φακελο τα δικα μου στοιχεια τα γραφω πανω αριστερα και του παραληπτη κατω δεξια ?
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Πάνω αριστερά τα δικά σου. Κάτω δεξιά του παραλήπτη. Πας ΕΛΤΑ στον ζυγίζουν και σου δίνουν τα ανάλογα γραμματόσημα. Τα κολλάς και έτοιμος. Μπορείς να το στείλεις και ως συστημένο για μεγαλύτερη ασφάλεια (αν έχει έγραφα ή κάτι παρόμοιο) με μια μικρή χρέωση.
gokuthelegend Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια, θελω να στειλω ένα φακελλο στη Σλοβακια εχω τη διευθυνση. Είναι η πρωτη φορα που στελνω κατι εξωτερικο και δεν ξερω πως.... πρεπει να παω σε ταχυδρομειο Ελτα ? σε εταιρεια τυπου ACS ? Πρεπει να βαλω γραμματοσημο ? Ποσο πληρώνω για την αποστολή του και που το δινω ? Όπως κοιταμε το φακελο τα δικα μου στοιχεια τα γραφω πανω αριστερα και του παραληπτη κατω δεξια ? Αν πας κατευθείαν στο κατάστημα του ταχυδρομείου ή του κούριερ θα σε βοηθήσουν εκεί, εσύ δεν χρειάζεται να κολλήσεις γραμματόσημα. Το ταχυδρομείο συνήθως είναι ποιο φθηνό από τις εταιρίες κούριερ αλλά ενδέχεται να κάνει περισσότερο χρόνο να πάει. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μπεις στην αντίστοιχη ιστοσελίδα και να δεις πόσο χρεώνουν. Δες εδώ για απλά ΕΛΤΑ, εδώ και εδώ για ΕΛΤΑ courier, και εδώ για ACS.
splash18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ενταξει σας ευχαριστω πολύ !!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το στειλεις συστημενο θα έχει μια επιβάρυνση αλλά στην αποδειξη θα παιζει ο αριθμός αποστολής ( ΕΛΤΑ ). Μολις φύγει και πάει στην Σλοβενία τότε ελεγχεις από τα τοπικά "ΕΛΤΑ" για το που βρίσκεται , αν έγινε η παραλαβή κτλπ.Το κόστος εξαρτάται από το βάρος όπως σου είπαν.
splash18 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 από ότι βλεπω είναι αρκετα ακριβο το κοστος για ένα φακελακι 35,00 στα ελτα, 45,00 στην acs καμια εναλλακτικη για μικροτερο κοστος υπαρχει ?
defacer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν παίζει να είναι 35 για ένα "φακελάκι". Δύο μερίδες γύρο και δώρο τη σαλάτα έβαλες μέσα; 1
DrLo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δε ξέρω για συστημμένο, αλλά πριν κάτι χρόνια, φάκελο Α4 μεχαρτιά για χώρα ΕΕ ήταν αρκετά κάτω από 10ευρώ.
LongTom Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 από ότι βλεπω είναι αρκετα ακριβο το κοστος για ένα φακελακι 35,00 στα ελτα, 45,00 στην acs καμια εναλλακτικη για μικροτερο κοστος υπαρχει ? Premium 1-day delivery courrier ή/και 15kg "φακελάκι" & ασφάλεια παράδοσης; Διότι νορμάλ φάκελος με κανονικό ταχυδρομείο σε χώρα της ΕΕ με 35€ δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση. 2
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Σε απλό ταχυδρομείο 35€ για φάκελο δεν χρεώνουν ούτε για τον Άρη.... 1
splash18 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 δικη μου βλακεια παιδια !!! εκανα λαθος !! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα