Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

θελω να στειλω ένα φακελλο στη Σλοβακια εχω τη διευθυνση.

Είναι η πρωτη φορα που στελνω κατι εξωτερικο και δεν ξερω πως....

πρεπει να παω σε ταχυδρομειο Ελτα ? σε εταιρεια τυπου ACS ? Πρεπει να βαλω γραμματοσημο ?

Ποσο πληρώνω για την αποστολή  του και που το δινω ?

Όπως κοιταμε το φακελο τα δικα μου στοιχεια τα γραφω πανω αριστερα και του παραληπτη κατω δεξια ?

Δημοσ.

Πάνω αριστερά τα δικά σου.

Κάτω δεξιά του παραλήπτη.

Πας ΕΛΤΑ στον ζυγίζουν και σου δίνουν τα ανάλογα γραμματόσημα. Τα κολλάς και έτοιμος.

Μπορείς να το στείλεις και ως συστημένο για μεγαλύτερη ασφάλεια (αν έχει έγραφα ή κάτι παρόμοιο) με μια μικρή χρέωση.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

θελω να στειλω ένα φακελλο στη Σλοβακια εχω τη διευθυνση.

Είναι η πρωτη φορα που στελνω κατι εξωτερικο και δεν ξερω πως....

πρεπει να παω σε ταχυδρομειο Ελτα ? σε εταιρεια τυπου ACS ? Πρεπει να βαλω γραμματοσημο ?

Ποσο πληρώνω για την αποστολή  του και που το δινω ?

Όπως κοιταμε το φακελο τα δικα μου στοιχεια τα γραφω πανω αριστερα και του παραληπτη κατω δεξια ?

Αν πας κατευθείαν στο κατάστημα του ταχυδρομείου ή του κούριερ θα σε βοηθήσουν εκεί, εσύ δεν χρειάζεται να κολλήσεις γραμματόσημα. Το ταχυδρομείο συνήθως είναι ποιο φθηνό από τις εταιρίες κούριερ αλλά ενδέχεται να κάνει περισσότερο χρόνο να πάει. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μπεις στην αντίστοιχη ιστοσελίδα και να δεις πόσο χρεώνουν. Δες εδώ για απλά ΕΛΤΑ, εδώ και εδώ για ΕΛΤΑ courier, και εδώ για ACS.

Δημοσ.

Αν το στειλεις συστημενο θα έχει μια επιβάρυνση αλλά στην αποδειξη θα παιζει ο αριθμός αποστολής ( ΕΛΤΑ ). Μολις φύγει και πάει στην Σλοβενία τότε ελεγχεις από τα τοπικά "ΕΛΤΑ" για το που βρίσκεται , αν έγινε η παραλαβή κτλπ.Το κόστος εξαρτάται από το βάρος όπως σου είπαν.

Δημοσ.

από ότι βλεπω είναι αρκετα ακριβο το κοστος για ένα φακελακι :(

35,00 στα ελτα, 45,00 στην acs

καμια εναλλακτικη για μικροτερο κοστος υπαρχει ?

Δημοσ.

Δε ξέρω για συστημμένο, αλλά πριν κάτι χρόνια, φάκελο Α4 μεχαρτιά για χώρα ΕΕ ήταν αρκετά κάτω από 10ευρώ.

Δημοσ.

από ότι βλεπω είναι αρκετα ακριβο το κοστος για ένα φακελακι :(

35,00 στα ελτα, 45,00 στην acs

καμια εναλλακτικη για μικροτερο κοστος υπαρχει ?

Premium 1-day delivery courrier ή/και 15kg "φακελάκι" & ασφάλεια παράδοσης;

Διότι νορμάλ φάκελος με κανονικό ταχυδρομείο σε χώρα της ΕΕ με 35€ δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...