tony81 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αχ τι να τον κάνω τον καφέ τώρα. Ανοίγω τετοιο θέμα, κουλες ερωτήσεις κουλες απαντήσεις και γίναμε.. 1
Adon1s Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 <p> Εγώ κάθε εβδομάδα πάντως αλλάζω πλευρά και τα φοράω ανάποδα...<br /> </p><p> </p><p>Εννοεις το μεσα-εξω ή το μπροστά-πίσω ;</p>
Joshua21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλάζω όταν αποκτήσει σημάδι φρεναρίσματος. 1
Kostasspil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν τα αλλάζω, είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί τους.
MikeJ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 <br> </p></blockquote></p><p> </p><p><br> Εννοεις το μεσα-εξω ή το μπροστά-πίσω ;</p> Το μέσα έξω...το μπροστά πίσω δεν με βολευει γιατί είναι σαν ταγκα....πώς αντεχεται ρε γυναίκες με κάτι συνέχεια εκεί μέσα ; Στα σοβαρά όμως τώρα όταν είμαι σπίτι δε φοραω ποτέ εσωρουχο... φοραω είτε παντελόνι πυτζαμας το χειμώνα είτε σορτσακι το καλοκαίρι αλλά χωρίς βρακι από μέσα. Αίσθημα ελευθερίας...
Liverpool89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Να κολλησουν τα μπουτια σας, να σας γινουν να....
The_Judas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Συνήθως κάθε μέρα. Ισως να ξεχαστώ καμιά φορά και να φορέσω και 2. Εσείς που δεν φοράτε εσώρουχα, δεν θα πρέπει να αλλάζετε παντελόνια κάθε μέρα; Για μένα θα ήταν άβολο το να μη φοράω, γιατί είναι ενοχλητικό να κουνιούνται όλα δεξιά-αριστερά. Επίσης υπάρχει και το πρόβλημα της μη εθελούσιας στύσης... τουλάχιστον με το εσώρουχο το καλύπτεις λίγο 1
soteras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Κοιτα να δεις μια απο την καλη μια απο την αναποδη κο..ς μερια μπροστα μετα μια απο την αναποδη κανονικα μια απο την αναποδη κο...ς μπροστα εεε ενα μηνα τον βγαζει 1
somebody(: Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Στα σοβαρά όμως τώρα όταν είμαι σπίτι δε φοραω ποτέ εσωρουχο... φοραω είτε παντελόνι πυτζαμας το χειμώνα είτε σορτσακι το καλοκαίρι αλλά χωρίς βρακι από μέσα. Αίσθημα ελευθερίας... lol μη θυμισες εναν πιτσιρικα που ειχε ανοιξει θεμα για το πως θα πεισει τους γονεις του να κυκλοφορει "commando" στο δωματιο του
MikeJ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Should have gone commando https://www.youtube.com/watch?v=5CXJObRJohc 2
deesnider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 κι εγώ πολλές φορές δε φοράω και η απορία μου ήταν πάντα, για ποιο λόγο φοράμε εσώρουχα; καλύτερα είναι χωρίς. Είναι που δε σού έχει μαγκώσει ακόμα τα καλαμπαλίκια κάνα φερμουάρ στο κλείσιμο, γι' αυτό έχεις την απορία... 3
tony81 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι που δε σού έχει μαγκώσει ακόμα τα καλαμπαλίκια κάνα φερμουάρ στο κλείσιμο, γι' αυτό έχεις την απορία...Μπορεί ο μικρός Νίκολας να μην φτάνει μέχρι εκεί χα0χα0
deesnider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί ο μικρός Νίκολας να μην φτάνει μέχρι εκεί χα0χα0 Τα κρεμαστά διδυμάκια εννοώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις