Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pics-or-it-didnt-happen.jpg

Έχεις pm                                                                                                                            δεν έχεις

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αχ τι να τον κάνω τον καφέ τώρα. Ανοίγω τετοιο θέμα, κουλες ερωτήσεις κουλες απαντήσεις και γίναμε..

• Like 1
Δημοσ.

<p>

Εγώ κάθε εβδομάδα πάντως αλλάζω πλευρά και τα φοράω ανάποδα...<br />

</p><p> </p><p>

Εννοεις το μεσα-εξω ή το μπροστά-πίσω ;</p>

Δημοσ.

<br>

</p></blockquote></p><p> </p><p><br>

Εννοεις το μεσα-εξω ή το μπροστά-πίσω ;</p>

Το μέσα έξω...το μπροστά πίσω δεν με βολευει γιατί είναι σαν ταγκα....πώς αντεχεται ρε γυναίκες με κάτι συνέχεια εκεί μέσα ;

Στα σοβαρά όμως τώρα όταν είμαι σπίτι δε φοραω ποτέ εσωρουχο... φοραω είτε παντελόνι πυτζαμας το χειμώνα είτε σορτσακι το καλοκαίρι αλλά χωρίς βρακι από μέσα. Αίσθημα ελευθερίας... :)

Δημοσ.

Συνήθως κάθε μέρα. Ισως να ξεχαστώ καμιά φορά και να φορέσω και 2.

Εσείς που δεν φοράτε εσώρουχα, δεν θα πρέπει να αλλάζετε παντελόνια κάθε μέρα;

Για μένα θα ήταν άβολο το να μη φοράω, γιατί είναι ενοχλητικό να κουνιούνται όλα δεξιά-αριστερά. Επίσης υπάρχει και το πρόβλημα της μη εθελούσιας στύσης... τουλάχιστον με το εσώρουχο το καλύπτεις λίγο  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα να δεις μια απο την καλη μια απο την αναποδη κο..ς μερια μπροστα μετα μια απο την αναποδη κανονικα μια απο την αναποδη κο...ς μπροστα εεε ενα μηνα τον βγαζει

• Like 1
Δημοσ.

Στα σοβαρά όμως τώρα όταν είμαι σπίτι δε φοραω ποτέ εσωρουχο... φοραω είτε παντελόνι πυτζαμας το χειμώνα είτε σορτσακι το καλοκαίρι αλλά χωρίς βρακι από μέσα. Αίσθημα ελευθερίας... :)

lol  μη θυμισες εναν πιτσιρικα που ειχε ανοιξει θεμα για το πως θα πεισει τους γονεις του να κυκλοφορει "commando" στο δωματιο του :P

Δημοσ.

κι εγώ πολλές φορές δε φοράω και η απορία μου ήταν πάντα, για ποιο λόγο φοράμε εσώρουχα; καλύτερα είναι χωρίς.

Είναι που δε σού έχει μαγκώσει ακόμα τα καλαμπαλίκια κάνα φερμουάρ στο κλείσιμο, γι' αυτό έχεις την απορία...

• Like 3
Δημοσ.

Είναι που δε σού έχει μαγκώσει ακόμα τα καλαμπαλίκια κάνα φερμουάρ στο κλείσιμο, γι' αυτό έχεις την απορία...

Μπορεί ο μικρός Νίκολας να μην φτάνει μέχρι εκεί χα0χα0
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...