Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης, ας μη ξεχνάμε και το θέμα του ταττουάζ/piercing, σε αρκετούς τομείς μπαίνει Χ γιατι?
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Η Εξωτερική εμφάνιση μετράει μόνο σε καταστάσεις για σύναψη δεσμού. Είναι το πρώτο που σε έλκει. Και σε αντίστοιχες θέσεις εργασίας, πχ pr σε μαγαζιά, αεροσυνοδοί που χρειάζονται την εμφάνιση για Χ,Ψ λόγους πολιτικής της εκάστοτε εταιρίας. Επίσης, ας μη ξεχνάμε και το θέμα του ταττουάζ/piercing, σε αρκετούς τομείς μπαίνει Χ Μετράει σε πολλά περισσότερα. Δόθηκαν παραδείγματα πιο πάνω. Πχ πως θα σε αντιμετωπίσει ο άλλος και πως θα σου μιλήσει 2
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 γιατι? και γω αυτό αναρωτιέμαι ... στις αεροπορικές εταιρίες δεν θέλουν σε εμφανή σημείο ταττουάζ
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μετράει σε πολλά περισσότερα. Δόθηκαν παραδείγματα πιο πάνω. Πχ πως θα σε αντιμετωπίσει ο άλλος και πως θα σου μιλήσει Ναι αλλά με τι σκοπό Πχ αν θέλω να μιλήσω με έναν απλό άνθρωπο δεν θα πω α έχει την Χ εμφάνιση, δεν θα του μιλήσω
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αλλά με τι σκοπό Πχ αν θέλω να μιλήσω με έναν απλό άνθρωπο δεν θα πω α έχει την Χ εμφάνιση, δεν θα του μιλήσω Μπορεί να του μιλήσεις αλλιώς όμως
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να του μιλήσεις αλλιώς όμως Προφανώς αν με έλκει η εξωτερική του όψη και έχω τον Χ σκοπό θα του μιλήσω με τον Χ λόγο 1
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανώς αν με έλκει η εξωτερική του όψη και έχω τον Χ σκοπό θα του μιλήσω με τον Χ λόγο Άρα συμφωνούμε Επίσης, να πω ότι αναφέρομαι κυρίως στην εξωτερική εμφάνιση (περιποίηση, κατάλληλο ντύσιμο κλπ) κι όχι στα χαρακτηριστικά κάποιου (αν και μπορεί να αλλάξει η συμπεριφορά μας και από αυτά)
8elwADSL Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αλλά με τι σκοπό Πχ αν θέλω να μιλήσω με έναν απλό άνθρωπο δεν θα πω α έχει την Χ εμφάνιση, δεν θα του μιλήσω Αλλιώς θα μιλήσεις σε κάποιον εμφανίσιμο και αλλιώς σε κάποιον κουασιμόδο έτσι είναι η φύση δεν μπορείς να το ελέγξεις.
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλιώς θα μιλήσεις σε κάποιον εμφανίσιμο και αλλιώς σε κάποιον κουασιμόδο έτσι είναι η φύση δεν μπορείς να το ελέγξεις.Οχι ολοι
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς η εξωτερική εμφάνιση παιζει μεγαλο ρόλο. Δε θα επρεπε να είναι ετσι, αλλα... Ο τοξο πάντως εχει δικιο σε αυτο που εγραψε. Καλως ή κακως.
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς η εξωτερική εμφάνιση παιζει μεγαλο ρόλο. Δε θα επρεπε να είναι ετσι, αλλα... Ο τοξο πάντως εχει δικιο σε αυτο που εγραψε. Καλως ή κακως. Περιέγραψε τους γνωστούς "αεριτζήδες" νομίζω!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα να σπάνε τα (ανόητα imho) στερεότυπα Nick D'Aloisio Ετών 20, σπουδάζει Οξφόρδη και παράλληλα είναι προγραμματιστής-επιχειρηματίας Kathryn DiMaria Από τα 12 άρχισε να επανασυναρμολογεί ένα παλιό αυτοκίνητο. Έχει μάθει να κατασκευάζει αυτοκίνητα και πως να κάνει συγκόλληση (που χρησιμοποιεί για να φτιάξει καλλιτεχνικά μπιχλιμπίδια από μέταλο). Το CNN έχει ολόκληρο αφιέρωμα με την ιστορία της Hou Yifan Ετών 21. Chess Grandmaster και πρώην chess prodigy. Δύο φορές νικήτρια στο γυναικείο παγκόσμιο σκάκι Lauren Marbe Σε ηλικία 17 ετών έχει μεγαλύτερο IQ (161) από τον Einstein
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω από κάποια ηλικία και μετά άμα είσαι ικανοποιημένος από τον/την σύντροφο σου το εμφανισιακό περνάει στο αδιάφορο που λογικά το ίδιο συμβαίνει και στις υπόλοιπες μη ερωτικές συναναστροφές σου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα