Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Εξωτερική εμφάνιση μετράει μόνο σε καταστάσεις για σύναψη δεσμού. Είναι το πρώτο που σε έλκει. 

Και σε αντίστοιχες θέσεις εργασίας, πχ pr σε μαγαζιά, αεροσυνοδοί που χρειάζονται την εμφάνιση για Χ,Ψ λόγους πολιτικής της εκάστοτε εταιρίας.

Επίσης, ας μη ξεχνάμε και το θέμα του ταττουάζ/piercing, σε αρκετούς τομείς μπαίνει Χ 

Μετράει σε πολλά περισσότερα. Δόθηκαν παραδείγματα πιο πάνω. Πχ πως θα σε αντιμετωπίσει ο άλλος και πως θα σου μιλήσει

• Like 2
Δημοσ.

Μετράει σε πολλά περισσότερα. Δόθηκαν παραδείγματα πιο πάνω. Πχ πως θα σε αντιμετωπίσει ο άλλος και πως θα σου μιλήσει

Ναι αλλά με τι σκοπό 

Πχ αν θέλω να μιλήσω με έναν απλό άνθρωπο δεν θα πω α έχει την Χ εμφάνιση, δεν θα του μιλήσω 

Δημοσ.

Ναι αλλά με τι σκοπό 

Πχ αν θέλω να μιλήσω με έναν απλό άνθρωπο δεν θα πω α έχει την Χ εμφάνιση, δεν θα του μιλήσω 

Μπορεί να του μιλήσεις αλλιώς όμως

Δημοσ.

Μπορεί να του μιλήσεις αλλιώς όμως

Προφανώς αν με έλκει η εξωτερική του όψη και έχω τον Χ σκοπό θα του μιλήσω με τον Χ λόγο 

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς αν με έλκει η εξωτερική του όψη και έχω τον Χ σκοπό θα του μιλήσω με τον Χ λόγο 

Άρα συμφωνούμε :P

Επίσης, να πω ότι αναφέρομαι κυρίως στην εξωτερική εμφάνιση (περιποίηση, κατάλληλο ντύσιμο κλπ) κι όχι στα χαρακτηριστικά κάποιου (αν και μπορεί να αλλάξει η συμπεριφορά μας και από αυτά)  

Δημοσ.

Ναι αλλά με τι σκοπό 

Αλλιώς θα μιλήσεις σε κάποιον εμφανίσιμο και αλλιώς σε κάποιον κουασιμόδο έτσι είναι η φύση δεν μπορείς να το ελέγξεις.

Δημοσ.

Αλλιώς θα μιλήσεις σε κάποιον εμφανίσιμο και αλλιώς σε κάποιον κουασιμόδο έτσι είναι η φύση δεν μπορείς να το ελέγξεις.

Οχι ολοι
  • Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς η εξωτερική εμφάνιση παιζει μεγαλο ρόλο. Δε θα επρεπε να είναι ετσι, αλλα...

Ο τοξο πάντως εχει δικιο σε αυτο που εγραψε. Καλως ή κακως.

Δημοσ.

Δυστυχώς η εξωτερική εμφάνιση παιζει μεγαλο ρόλο. Δε θα επρεπε να είναι ετσι, αλλα...

Ο τοξο πάντως εχει δικιο σε αυτο που εγραψε. Καλως ή κακως.

Περιέγραψε τους γνωστούς "αεριτζήδες" νομίζω! :P

Δημοσ.

11933423_10153381300853612_6196843353765

Ώρα να σπάνε τα (ανόητα imho) στερεότυπα

Nick D'Aloisio

Ετών 20, σπουδάζει Οξφόρδη και παράλληλα είναι προγραμματιστής-επιχειρηματίας

220px-Nick_D%E2%80%99Aloisio%2C_Founder%

Kathryn DiMaria

Από τα 12 άρχισε να επανασυναρμολογεί ένα παλιό αυτοκίνητο. Έχει μάθει να κατασκευάζει αυτοκίνητα και πως να κάνει συγκόλληση (που χρησιμοποιεί για να φτιάξει καλλιτεχνικά μπιχλιμπίδια από μέταλο). Το CNN έχει ολόκληρο αφιέρωμα με την ιστορία της

YFeyXQG.gif

11059957_10153151223187569_1307039766586

Hou Yifan

Ετών 21. Chess Grandmaster και πρώην chess prodigy. Δύο φορές νικήτρια στο γυναικείο παγκόσμιο σκάκι

phpxmQht9.jpeg

yifan08.jpg

Lauren Marbe

Σε ηλικία 17 ετών έχει μεγαλύτερο IQ (161) από τον Einstein

LAUREN_MARBE_2704373k.jpg

Δημοσ.

Νομίζω από κάποια ηλικία και μετά άμα είσαι ικανοποιημένος από τον/την σύντροφο σου το εμφανισιακό περνάει στο αδιάφορο που λογικά το ίδιο συμβαίνει και στις υπόλοιπες μη ερωτικές συναναστροφές σου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...