Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή με αυτό ούτε από την πόρτα δεν χωράς να περάσεις, όχι να κάνεις και δουλειά.

o-LADY-GAGA-570.jpg

64.jpg

Πετυχημενο  :-D

Ποια ειναι αυτη ? Την αναγνωριζεις ? 

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτη τωρα παρουσιαζει σοβαρες ειδησεις ή τιποτα ειδησεις τυπου star/κουτσομπολια;

Εμένα πάντως, με το που την είδα, μού ήρθε διάθεση να βουτήξω μπισκοτάκια στο γάλα. Δεν ξέρω γιατί...

• Like 7
Δημοσ.

Για την ώρα πάντως βούτηξες αυτό το νήμα μέσα στο άλλο  σατανιστή ..

Δημοσ.

πάνω που έψαχνα στο ίντερνετ καμιά σεμνή πάνω στα πιάνα. Δε πα να φας πουθενά αλλού;

Δημοσ.

Σωστός και επιτέλους να και ενας που εστίασε στο θέμα και οχι στις βυζομπαλαρες !

Ναι ρε συ Maus αλλά θυμάσαι τι θέμα είχες ανοίξει? Πως να την πέσω στην γκομενα με τις βυζαρες και ας έχει γκομενο. Όπως και να το κάνουμε άνδρες είμαστε παρασυρομαστε

• Like 4
Δημοσ.

Ναι ρε συ Maus αλλά θυμάσαι τι θέμα είχες ανοίξει? Πως να την πέσω στην γκομενα με τις βυζαρες και ας έχει γκομενο. Όπως και να το κάνουμε άνδρες είμαστε παρασυρομαστε

Άσε που δεν μας ενημέρωσε...:P

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

οταν ο κοσμος καταλαβει οτι ολα αυτα που ειτε τα κραζει ειτε του αρεσουν υπαρχουν μονο και μονο γιατι αυτοι οι ιδιοι τους δινουν αξια τοτε θα παμε ενα βημα μπροστα!

Η εμφανιση δεν θα παιζει ρολο αν ο καθε ελληνας κλαρινογαμπρος δεν ετρεχε στο μαγαζι που ξερει οτι η σερβιτορα θα δειξει λιγο βυζι ή λιγο κωλο οπως και η καθε καημενη δεν ετρεχε πισω απο τους dj και τους ποτηραδες στα κλαμπ γιατι αν και ποτηρας δουλευει σε κλαμπ.

Οτι βλεπετε στην κοινωνια και στην αγορα ειναι αυτα που προτιμαει ο κοσμος οποτε ή σταματατε να τα "υποστηριζετε" ή βγαζετε το σκασμο και συνεχιζετε τη ζωη σας με αυτα που σας προσφερουν.

ΥΓ: δεν μιλαω για καποιν συγκεκριμενο και με το κλαρινογαμπρος και την καημενη απλα θελω να τονισω το προβλημα δεν εχω κατι με αυτους! ισχυει για ολους ετσι και αλλιως! 

• Like 6
Δημοσ.

Ναι, ο άλλος φταίει. Όπως έφταιγε κάποτε όταν μας έβλεπε με tattoo ή με μακρύ μαλλί και μας έλεγε διάφορα. Επειδή το "σαν πουτάνα" δε σημαίνει ότι αυτοπροσδιορίζεται ως τέτοια, σημαίνει μόνο πως ταίριαζει με τον κάλο που έχει ο άλλος στο κεφάλι του ότι αυτό ίσον πουτάνα.

Τις προάλλες έλεγες ότι αν κάποιον τον πούνε χρυσαυγίτη επειδή τον δούνε με ελληνική σημαία, δεν έχουν άδικο αλλά φταίνε οι χ.α. που τις κουνάνε συνέχεια και έχει γίνει πλέον αυτή η σύνδεση.

Αν αυτό δεν είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά τότε δεν ξέρω τι είναι

• Like 2
Δημοσ.

To post του alex_000 περιγράφει ακριβώς την πραγματικότητα.

η καθε καημενη δεν ετρεχε πισω απο τους dj και τους ποτηραδες στα κλαμπ γιατι αν και ποτηρας δουλευει σε κλαμπ.

Συζήτηση κοριτσοπαρέας γύρω στα 19-20 σε ακριβώς διπλανό τραπέζι "εγώ θα τα φτιάξω με μπαρμαν"

Μπαρμαν να ναι και ότι να ναι,true story.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θελω ο αλλος να χει καλους τροπους. Η εμφανιση συμπληρωνει το πακετο.

Οι γυναικες εχουν ενα συν σε αυτο. Αλλα οι αντρες κερδιζουν στην διαρκεια, ενας ωραιος άντρας θα ναι εμφανισημος και στα 40+ η γυναικα οχι.

Πλεον ολοι ντυνομαστε σχεδον πανομοιοτυπα, ιδια μαλλι, ιδια παπούτσια, αυτο που μας κανει ξεχωριστους ειναι η προσωπικοτητα του καθενος

Υ.Γ:

Δεν ξερω αλλα οσους χοντρους και να χω συναντήσει, τα ξερουν ολα, δεν ακουνε αυτο που τους λες, με ενα σορτσακι το καλοκαιρι παντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...