Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν κάποιος σε έχει φλομώσει στο ψέμα τι κάνεις; Εδώ και καιρό ένας φίλος μου έχω κτλβει ότι λέει ψέματα, όχι μόνο σε εμένα, σε όλους. Θα έλεγα είναι σε τέτοιο βαθμό που τα πιστεύει και ο ίδιος. Τον κάνεις πέρα ή του το λες;

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εξαρτάται τι είδους ψέματα είναι.... υπάρχουν τα αθώα ψέματα ή λευκά ψέματα τα οποία οκ παραμένουν ψέματα αλλά δεν προκαλούν κάποιο πρόβλημα... πχ πάντα υπάρχει κάποιος στην ευρύτερη παρέα που έχει πηδήξει περισσότερες από τον Σπαλιάρα ή έχει πλακωθεί και δείρει άτομα διπλάσιου μεγέθους ή έχει κάνει τσαμπουκά σε αστυνομικούς κλπ... αυτά τα ψέματα αν και σπαστικά να τα ακούς και να γνέφεις συγκαταβατικά το κεφάλι δεν κάνουν και κάποιο κακό.

Αν τα ψέματα όμως δημιουργούν προβλήματα σε εσένα και τους γύρω σου, τότε ναι μάλλον η καλύτερη αντιμετώπιση είναι να το κάνεις πέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξέρω σε ποιά κατηγορία να τα βάλω.. δηλαδή δε λέει ψέματα για να ξεφύγει από καταστάσεις.. λέει ψέματα του στυλ ότι έχει σχέση ενώ δεν έχει, είχε πει και ψέματα ότι ήταν σε μια σχολή με υψηλά μόρια ενώ ήταν σε άλλη.. λέει ότι παλιά ήταν τούμπανο ενώ δεν ήταν.. δηλαδή από τη μια δε σου δημιουργεί πρόβλημα με τα ψέματα, τον εαυτό του κοροίδεύει.. από την άλλη δεν ξέρω τι να κάνω. Να κάνω ότι τον πιστεύω; Δε θέλω να τον πληγώσω παρόλα αυτά. 

Δημοσ.

Τζάμπα το σκέφτεσαι και πολύ, άστον να λέει αυτόν και λέγε του εσύ ναι οκ. Κάνε οτι δεν καταλαβαίνεις το ψέμα του. Βασικά και να τον πληγώσεις δεν θα αλλάξει.

Δημοσ.

Pee on him to show dominance

εσυ ρε θηριο πως εγραψες μονο με αγγλικα;

Τα ψεμματα μπορει να τα λεει απο κομπλεξ η καποιο ψυχολογικο προβλημα.  Εχω φιλο που εχει καποιο προβλημα (οχι ακριβος καθυστερημενος) και λεει τετοιου ειδους ψεμματα.  Πιστευω το κανει για να κανει fit in κατα καποιο τροπο και να αισθανετε νορμαλ.  Δε του χω πει τιποτα γιατι ειναι καλο παιδι καταβαθος αλλα οντως κατανταει λιγο κουραστικο να ακους ιστοριες που ξερεις δεν εγειναν.

Δημοσ.

Ξέρω κι εγώ έναν τέτοιο, την πρώτη φορά του είπα στα ίσια πως ξέρω ότι με δουλεύει και να μου πει την αλήθεια. Πάλι ψέμματα μου είπε. Μετά του ξαναλέω να μου πει την αλήθεια, τα μάσαγε. Μετά σταμάτησα να του μιλάω και συνεχίζει να προσπαθει αραιά και που, με ψέμματα. να με κανει να νιωσω τύψεις.

Το "καλό παιδι" δε λέει κάτι, όλοι καλά παιδιά είμαστε.

Δημοσ.

Ξέρω κι εγώ έναν τέτοιο, την πρώτη φορά του είπα στα ίσια πως ξέρω ότι με δουλεύει και να μου πει την αλήθεια. Πάλι ψέμματα μου είπε. Μετά του ξαναλέω να μου πει την αλήθεια, τα μάσαγε. Μετά σταμάτησα να του μιλάω και συνεχίζει να προσπαθει αραιά και που, με ψέμματα. να με κανει να νιωσω τύψεις.

Το "καλό παιδι" δε λέει κάτι, όλοι καλά παιδιά είμαστε.

I beg to differ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...