Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι σε σχεση με μια κοπελα τωρα σχεδον 11 μηνες (την ξερω 3 χρονια συμμαθητες, τρελο love story) και μπαινω φανταρος νοεμβρη..... τι λετε; θα κρατησει; :D

Τι έγινε 17ποντε, φοβόμαστε;

• Like 9
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι γνώμη έχετε παιδιά ? 

Μακρυά. Είναι ψυχοφθόρα εμπειρία που μπορεί να σε οδηγήσει σε ατράπους που δεν πρέπει να βρεθείς.

Το έχω κάνει, και πίστεψέ με ποτέ πια.

Το ίδιο για να ξεκινήσεις σχέση online ή από κάποιο dating website. Μακρυάαααααααα

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο φανταρικο και άλλο σχέση εξ αποστάσεως. Γνώμη μου: μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λυσμονιουνται

Μάτια που δεν βλέπονται, πουτανα όλα όταν ξανασυναντηθουν!!!
  • Like 5
Δημοσ.

την σημερον εποχη που εχουμε skype, viber, facebook και λειπες μαλακιες ειναι πολυ δυσκολο το να μην δεις καθολου τον αλλον. 6 χρονια σχεση εξ αποστασεων και πλεον κανονικα μαζι εδω και 2 χρονια περιπου. αμα υπαρχει θεληση ολα γινονται.

• Like 2
Δημοσ.

Ειχα μια σχεση Σαλονικη οταν ημουν 2 ετη, οταν γυρισα Αθηνα κρατησε ακομα 6 μηνες.

Δεν παλευεται, να θες να πας ενα καφε και να πρεπει να κανονιζεις μερες πριν.

Εγω θελω οταν μου ερθει για καφε με την συντροφο μου να την παρω τηλεφωνο και να παμε για καφε..σημερα.

Αλλο η επαφη οπως και να το κανουμε.

Δημοσ.

από τη μία η απόσταση μπορεί να σε ανανεώνει με όλη αυτή τη προσμονή μέχρι να δεις τον άλλο, μπορεί όμως να σε ξενερώσει κιόλας -ειδικά αν μπει τίποτα άλλο πιο ενδιαφέρον

• Like 1
Δημοσ.

Tough..

Εγω τα ειχα περασει οταν δεν υπηρχε αυτη η τεχνολογικη επανασταση (viber, smartphones fb κλπ)

Χρονοκαρτες και δωσε..

Αθηνα - Σαλονικα.

Αλλα οταν ερχοταν το πσκ της συναντησης ηταν ΜΟΥΡΛΙΑ!

Πιο πριν βεβαια ηταν χειροτερα με Ελλαδα Αγγλια

Αλλα μετα εγινε Ιρλανδια Αγγλια (πηγα Ιρλανδια εγω)

Δημοσ.

την σημερον εποχη που εχουμε skype, viber, facebook και λειπες μαλακιες ειναι πολυ δυσκολο το να μην δεις καθολου τον αλλον. 6 χρονια σχεση εξ αποστασεων και πλεον κανονικα μαζι εδω και 2 χρονια περιπου. αμα υπαρχει θεληση ολα γινονται.

6 χρονια μαλακία ειναι πολλα.

Δημοσ.

Μόνο αμα είναι για λίγο (το "λιγο" το ορίζει διαφορετικά ο καθένας). Εγώ φανταρικό άντεξα άνετα γιατι τον έβλεπα και 2 φορές το μήνα, τα 6 χρονια της Ευας με τίποτα.

Δημοσ.

Μόνο αμα είναι για λίγο (το "λιγο" το ορίζει διαφορετικά ο καθένας). Εγώ φανταρικό άντεξα άνετα γιατι τον έβλεπα και 2 φορές το μήνα, τα 6 χρονια της Ευας με τίποτα.

αξιζε η υπομονη.

• Like 1
Δημοσ.

αξιζε η υπομονη.

'Ισως πιό μικρή, με πολύ ενθουσιασμό και τρελό έρωτα να άντεχα, δεν ξερω. Τώρα και μόνο που το σκέφτομαι λέω "μπαααα".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...