Chrisxxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να συνδέσω ενα πλυντήριο, θα έρθει αύριο. Κοιτώντας το χώρο είδα την παροχή του νερου, δεν μπορώ να καταλάβω όμως που θα γίνει η συνδεση με το σιφόνι ώστε να φεύγουν τα νερά. Εκεί που δείχνει το μπλε βέλος συνδεεται ο νεροχύτης. Εκεί που δείχνει το κόκκινο έχει ένα κενο, το συνδέω εκεί και το σφίγγω με ένα σύρμα; (αυτό έχει και ένα κενό, κάθε φορά που πλένω πιάτα βγαίνει αφρός, έτσι πρέπει να είναι; ) Εκεί που δείχνει το πράσινο υποψιάζομαι ότι θα κάνω βλακεία αν το βάλω. Τα μεγέθη ειναι διαφορετικά αλλά δεν εχω δει ακομα το λάστιχο.. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει υποδοχή; Αν δεν έχει τι κανω; Αλλάζω μέρος του σιφονιού;
haris_216 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εκεί που είναι το κόκκινο βελάκι (το οποίο σημειωτέον θα έπρεπε να είναι ταπωμένο τώρα που δεν χρησιμοποιειται για να μην "αφρίζει" όπως λες) είναι η αποχέτευση για το πλυντήριο αλλά...πιάτων. Αν μιλάς για τέτοιο τότε οκ, εκεί μπαίνει. Αν όμως αναφέρεσαι σε ρούχων δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσες να το συνδέσεις εκεί αφού ο σωλήνας της αποχέτευσης των πλυντηρίων ρούχων είναι πολύ φαρδύτερος. Και δεν είναι μόνο το θέμα του φαρδύτερου σωλήνα αλλά και της μεγαλύτερης ποσότητας νερού που "διώχνει" το πλυντήριο ρούχων (γι' αυτό και ο φαρδύς σωλήνας άλλωστε) και κατά πόσο θα μπορούσε να "εξυπηρετηθεί" από το μικρό σωληνάκι
gr1goris Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Στο σιφόνι που δείχνεις δεν μπορεί να συνδεθεί η αποχέτευση του πλυντηρίου Καπου πρεπει να υπαρχει αποχευτευση για το πλυντηριο συνηθως στο μπανιο τις βαζουν ειναι συνηθως καπως πιο ψηλα στους 60-80 cm απο το εδαφος και πρεπει να εχει και διπλα την παροχη του νερου
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Πρίζα ακριβώς κάτω από το νεροχύτη? 1
gr1goris Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Πρίζα ακριβώς κάτω από το νεροχύτη? Για το πλυντηριο των πιατων
censOred Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Για το πλυντηριο των πιατων Χωρίς καπάκι.. Niceee
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Οοοπα... Το μπλε πως γίνεται να είναι ο νεροχύτης? είναι όπως του μπάνιου για την υπερπλήρωση? Συνήθως τα πλυντήρια (πιάτων) έρχονται με μούφα όπως και το μπλε που δείχνεις. Καλύτερα εκεί να συνδεθεί απλά να προσέχεις μην γίνει υπερπλήρωση. Φυσικά θα ταπωθεί το άλλο που αφρίζει! *Το πράσινο είναι για τα λύματα. Άμα έχει μαζέψει βρομιές το ανοίγεις για να το καθαρίσεις. Καλό είναι 1 φορά το χρόνο να το κάνεις. Για το πλυντηριο των πιατων Δεν επιτρέπεται για κανέναν λόγο! Χωρίς καπάκι..Niceee Εδώ έχει πρίζα.. το καπάκι σε πείραξε?
Chrisxxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Θενκς. Για ρουχων αναφερόμουν. Αρα στην ουσία από αυτά που λέτε πρέπει να αλλαχτεί μέρος του σιφονιού με ένα που θα εχει 2η υποδοχή για πλυντήριο ρουχων.
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Θενκς. Για ρουχων αναφερόμουν. Αρα στην ουσία από αυτά που λέτε πρέπει να αλλαχτεί μέρος του σιφονιού με ένα που θα εχει 2η υποδοχή για πλυντήριο ρουχων. Απ όσο γνωρίζω πουλάνε χόρια το κομμάτι με την άδεια μούφα. Οπότε πας και παίρνεις μια που να κάνει και για το πλυντήριο! Απλά σημείωση στην παροχή νερού να βάλεις και ανεπίστροφη για αποφυγή υποπίεσης. Αυτό για να μην σου επιστρέψουν τα νερά από το πλυντήριο στο δίκτυο ύδρευσης.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά σημείωση στην παροχή νερού να βάλεις και ανεπίστροφη για αποφυγή υποπίεσης. Αυτό για να μην σου επιστρέψουν τα νερά από το πλυντήριο στο δίκτυο ύδρευσης. Τι ειναι η ανεπιστροφή και πως τη βαζω;; Αρα για τα νερα που βγάζει το πληντυριο παω σε ενα τυπα με υδραυλικά και ζητάω ένα κομματι με υποδοχή για το πληντυριο και αλλάζω κάποιο από το υπάρχον σιφόνι.
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ανεπίστροφη μπαίνει μετά την παροχή του νερού και πριν το λάστιχο παροχής για το πλυντήριο. Δεν ξέρω αν το λέω και σωστά αλλά άμα του περιγράψεις του τυπά θα καταλάβει. Αυτό που κάνει είναι να μην επιτρέπει το νερό να επιστρέψει στο δίκτυο. Δλδ το πλυντήριο ρουφάει αρκετή ποσότητα (με αντλία) αλλά μετά όταν κόβεται ακαριαία δημιουργείται υποπίεση και έτσι μπορεί τα νερά του κουβά του πλυντηρίου να γυρίσουν στο δίκτυό σου. Δεν ξέρω αν τα νέα πλυντήρια έχουν κάτι τέτοιο ενσωματωμένο ή έχουν ήδη στο κουτί τους, αυτό μπορείς να το βρεις βέβαια.. Θα σου έλεγα καλύτερα να πάρεις το κομμάτι εκείνο μόνο και να πας να να ζητήσεις ένα ίδιο σε διαστάσεις αλλά με μούφα για πλυντήριο. 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 πολυ λογικο αυτο που λες αλλα δεν θα το εγραφε σαν απαιτηση στο manual, οπως γραφει ανωτατες και κατωτατες τιμες πιεσης εισοδου;
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 πολυ λογικο αυτο που λες αλλα δεν θα το εγραφε σαν απαιτηση στο manual, οπως γραφει ανωτατες και κατωτατες τιμες πιεσης εισοδου; Να πω την αμαρτία μου δεν έχω δει ποτέ εγχειρίδιο πλυντηρίου Ξέρω όμως τι χρειάζεται. Αυτό που έχω τώρα είχε ήδη πάνω στον σωλήνα στην άκρη ένα βαρελάκι. Τώρα σίγουρα στα καλά πλυντήρια θα έχει, άμα όμως πάρεις από τα φτηνιάρικα εκεί δεν ξέρω. Καλό είναι να το κοιτάμε πρώτα πριν το βάλουμε γιατί δεν θα ήταν και πολύ ωραίο να πιούμε καμιά μέρα μαλακτικό 1
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Να πω την αμαρτία μου δεν έχω δει ποτέ εγχειρίδιο πλυντηρίου Ξέρω όμως τι χρειάζεται. Αυτό που έχω τώρα είχε ήδη πάνω στον σωλήνα στην άκρη ένα βαρελάκι. Τώρα σίγουρα στα καλά πλυντήρια θα έχει, άμα όμως πάρεις από τα φτηνιάρικα εκεί δεν ξέρω. Καλό είναι να το κοιτάμε πρώτα πριν το βάλουμε γιατί δεν θα ήταν και πολύ ωραίο να πιούμε καμιά μέρα μαλακτικό Το "βαρελακι" που λες evo δεν ειναι αντεπιστροφη , αλλα ασφαλεια για το πλυντηριο... Αν δεν υπαρχει νερο διακοπτει την λειτουργια... Αν δεις μεσα στο σπιραλ περναει καλωδιο για τον αισθητηρα αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα