Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

wait... αν τα είχαμε δώσει πίσω τότε το χρέος που μας έχει μείνει τί είναι?

Γιατί απλά πάντα ξεφυτρώνει νέο-ανύπαρκτο χρέος...Να είναι καλά αυτοί που το υπηρετούν 

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί απλά πάντα ξεφυτρώνει νέο-ανύπαρκτο χρέος...Να είναι καλά αυτοί που το υπηρετούν 

Και γιατί δεν τυπώνουμε άπειρα € να το ξεπληρώσουμε; :rolleyes:

Δημοσ.

Απλά στηρίξου πάνω μου. Νumbers are my business.. and business is good!  Σε περίπτωση που αποτύχω (που δεν το νομίζω) πάντα υπάρχει και η ασφαλής εναλλακτική του γκουρού της αριθμομαντείας Αnorymous.

Με όλο το σεβασμό, για τα πανηγύρια είστε και οι δύο! :P :D

Δημοσ.

δεν έχει τίποτα συμβατά κινέζικα;

Εγώ τα μποϊκοτάρω τα κινέζικα προϊόντα, ναούμ! Οι Κινέζοι τρώνε ανθρώπινα έμβρυα, δεν τα 'μαθες;...

Δημοσ.

Με όλο το σεβασμό, για τα πανηγύρια είστε και οι δύο! :P :D

Τον προσβάλλεις. Για τον γκουρού δεν ξέρω, αλλά εγώ είμαι μέγας πανηγυρτζής. Καλοκαίρι, βουνό, σουβλάκια, πανηγύρι κι άγιος ο Θεός. \m/

• Like 2
Δημοσ.

Από κάποιον που έχει δουλέψει και ιδιωτικό και δημόσιο τομέα τα ίδια χάλια έχουν και οι δύο! :P

Κανένας από τους 2 δεν έχει το ηθικό πλεονέκτημα έναντι του άλλου.

Κατά τα άλλα για να απαντήσω και στο φίλο μας. Για να μπεις στο Δημόσιο κοιτάς για προκηρύξεις από το ΑΣΕΠ και ψάχνεις τρόπους να ανεβάσεις τα μόρια σου. Για ΔΕ ο πολύ υψηλός βαθμός απολυτηρίου είναι βασικός!Επίσης είναι υποχρεωτικό να έχεις χαρτί ξένης γλώσσας και υπολογιστών. Πρώτος μισθός περίπου 550€.

• Like 3
Δημοσ.

Από κάποιον που έχει δουλέψει και ιδιωτικό και δημόσιο τομέα τα ίδια χάλια έχουν και οι δύο! :P

Κανένας από τους 2 δεν έχει το ηθικό πλεονέκτημα έναντι του άλλου.

Κατά τα άλλα για να απαντήσω και στο φίλο μας. Για να μπεις στο Δημόσιο κοιτάς για προκηρύξεις από το ΑΣΕΠ και ψάχνεις τρόπους να ανεβάσεις τα μόρια σου. Για ΔΕ ο πολύ υψηλός βαθμός απολυτηρίου είναι βασικός!Επίσης είναι υποχρεωτικό να έχεις χαρτί ξένης γλώσσας και υπολογιστών. Πρώτος μισθός περίπου 550€.

Με ποιον τρόπο ανεβάζω τα μόρια μου;

Και όταν λες υψηλός βαθμός απολυτηρίου πόσο εννοείς στο περίπου;

Δημοσ.

Φτανει πια με τη παραμυθα πως οι ΔΥ κινουν την οικονομια και πως τα χρηματα τα επιστρεφουν.

Μας λετε δηλαδη πως πληρωνουμε ενα παρασιτο αλλα ειναι ok επειδη αυτο το παρασιτο επιστρεφει λεφτα αγοραζοντας.

Για ποιο λογο αυτα τα λεφτα που πληρωνουμε το παρασιτο να μην τα ξοδεψει καποιος που παραγει πραγματικα?

Για ποιο λογο να μην τα ξοδεψει ο επιχειρηματιας αλλα να πληρωνει το παρασιτο και να το ξοδευει αυτο?

Για ποιο λογο να μην τα ξοδεψει ο μικρος ελευθερος επαγγελματιας αλλα να πληρωνει 26% φορολογια για να τα ξοδευει το παρασιτο?

Για ποιο λογο να μην τα ξοδεψει ο ιδιωτικος υπαλληλος που θα μπορουσε αν δεν πληρωναμε το παρασιτο να εχει μεγαλυτερο μισθο?

Για ποιο λογο να μην τα ξοδεψει ο ανεργος που αν δεν πληρωναμε το παρασιτο θα υπηρχαν προυποθεσεις να σταματησει να ειναι ανεργος?

Για ποιο λογο να πληρωνουμε ΕΝΦΙΑ ή τοσο μεγαλο ΕΝΦΙΑ ενω θα μπορουσαμε να πληρωναμε μικροτερο αν δεν πληρωναμε το παρασιτο?

Για ποιο λογο δανειζομαστε σαν χωρα με οτι συνεπαγεται αυτο για να πληρωνουμε ενα παρασιτο?

κοκ...

Η οικονομια που περιγραφεται ειναι ακρως παρασιτικη και ειναι απο τους βασικους λογους που φτασαμε εδω.

Δυστυχως ακομα και τωρα περα βρεχει...

• Like 3
Δημοσ.

Με ποιον τρόπο ανεβάζω τα μόρια μου;

Και όταν λες υψηλός βαθμός απολυτηρίου πόσο εννοείς στο περίπου;

https://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Functions/Ipologismos+morion.csp?tabId=0&lcmenuId=

Εδώ θα δεις τί σου δίνει μόρια και πόσα έχεις. Η εργασιακή εμπειρία παίζει επίσης μεγάλο ρόλο στα μόρια.

Μπες επίσης και σε αποτελέσματα παλιών διαγωνισμών να δεις περίπου με πόσα μόρια μπαίνει ο τελευταίος.

Αλλη κίνηση που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις επαγγελματικό δίπλωμα για να γίνεις οδηγός αν δεν έχεις καλό απολυτήριο και εργασιακή εμπειρία. Εκεί έχεις περισσότερες πιθανότητες.

Φτανει πια με τη παραμυθα πως οι ΔΥ κινουν την οικονομια και πως τα χρηματα τα επιστρεφουν.

Μας λετε δηλαδη πως πληρωνουμε ενα παρασιτο αλλα ειναι ok επειδη αυτο το παρασιτο επιστρεφει λεφτα αγοραζοντας.

Για ποιο λογο αυτα τα λεφτα που πληρωνουμε το παρασιτο να μην τα ξοδεψει καποιος που παραγει πραγματικα?

Για ποιο λογο να μην τα ξοδεψει ο επιχειρηματιας αλλα να πληρωνει το παρασιτο και να το ξοδευει αυτο?

Για ποιο λογο να μην τα ξοδεψει ο μικρος ελευθερος επαγγελματιας αλλα να πληρωνει 26% φορολογια για να τα ξοδευει το παρασιτο?

Για ποιο λογο να μην τα ξοδεψει ο ιδιωτικος υπαλληλος που θα μπορουσε αν δεν πληρωναμε το παρασιτο να εχει μεγαλυτερο μισθο?

Για ποιο λογο να μην τα ξοδεψει ο ανεργος που αν δεν πληρωναμε το παρασιτο θα υπηρχαν προυποθεσεις να σταματησει να ειναι ανεργος?

Για ποιο λογο να πληρωνουμε ΕΝΦΙΑ ή τοσο μεγαλο ΕΝΦΙΑ ενω θα μπορουσαμε να πληρωναμε μικροτερο αν δεν πληρωναμε το παρασιτο?

Για ποιο λογο δανειζομαστε σαν χωρα με οτι συνεπαγεται αυτο για να πληρωνουμε ενα παρασιτο?

κοκ...

Η οικονομια που περιγραφεται ειναι ακρως παρασιτικη και ειναι απο τους βασικους λογους που φτασαμε εδω.

Δυστυχως ακομα και τωρα περα βρεχει...

Να τους λες και μπροστά τους ότι είναι παράσιτα όμως. Οχι μόνο εδώ στο φόρουμ,

Και στο γιατρό όταν πας να σε γιατρέψει, στον αστυνομικό όταν χρειαστείς να σε προστατέψει, στο δάσκαλο που μαθαίνει το παιδί σου γράμματα, στον πυροσβέστη που θα πεθάνει στις φωτιές για να μην καεί στο σπίτι σου, στο πιλότο που πετάει στο αιγαίο για να κοιμάσαι το βράδυ ήσυχος κλπ

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει όλα αυτά τα μηνύματα.. αλλά έτσι όπως το περιγράψεις περιμένεις να σου πούμε κάτι του στυλ.. κάνε αυτή την αίτηση..  θα επικοινωνήσουν μαζί σου στην επόμενη ώρα, 3.000 ευρώ μισθό το μήνα για 4ώρη εργασία, 2 μέρες την εβδομάδα, με 5 ρεπό το μήνα, μόνιμος, θα σου παρέχουν αμάξι, κοστούμι και μια γκόμενα :P

Δημοσ.

Να τους λες και μπροστά τους ότι είναι παράσιτα όμως. Οχι μόνο εδώ στο φόρουμ,

Και στο γιατρό όταν πας να σε γιατρέψει, στον αστυνομικό όταν χρειαστείς να σε προστατέψει, στο δάσκαλο που μαθαίνει το παιδί σου γράμματα, στον πυροσβέστη που θα πεθάνει στις φωτιές για να μην καεί στο σπίτι σου, στο πιλότο που πετάει στο αιγαίο για να κοιμάσαι το βράδυ ήσυχος κλπ

Ολα αυτα που λες ειναι υποχρεωσεις τους. Ειναι η δουλεια τους και ανετα μπορουν να την κανουν οσοι χρειαζονται και απαιτουνται. Πρεπει να πληρωνω αχρηστα παρασιτα για να εχω αυτες τις υπηρεσιες?

Ποιο ειναι το σκεπτικο σου?

• Like 2
Δημοσ.

Γελάω με τον βυζματία πυροσβέστη που κινδυνεύει η ζωή του παρακολουθώντας nova 9 μήνες το χρόνο

Ο πυροσβέστης εντελώς ενημερωτικά στο λέω έχει δουλειά όλο τον χρόνο γιατί δεν πάει μόνο σε φωτιές ξέρεις αλλά και σε πλυμήρες όπως και σε τροχαία ατυχήματα. Δουλεύει ο γείτονας μου στο χωρίο που μένω και όχι δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις τα τρία τελευταία χρόνια.Όταν είχαμε καλύτερες σχέσεις μου έλεγε ότι ούτε που θυμάται πόσες φορές έχει δει διαμελισμένους στον δρόμο.Αυτά τα λίγα γιατί έξω από τον χορό όλοι ξέρουμε πολλά τραγούδια

• Like 1
Δημοσ.

Ολα αυτα που λες ειναι υποχρεωσεις τους. Ειναι η δουλεια τους και ανετα μπορουν να την κανουν οσοι χρειαζονται και απαιτουνται. Πρεπει να πληρωνω αχρηστα παρασιτα για να εχω αυτες τις υπηρεσιες?

Ποιο ειναι το σκεπτικο σου?

Γενικεύσεις και αφορισμοί χωρίς στοιχεία δεν αποτελούν επιχειρήματα.

Ξέρεις πόσοι χρειάζονται και απαιτούνται; 

Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι περίπου 560.000. Ειναι λιγότεροι από το μέσο όρο της Ευρωζώνης. Ενημερώσου λίγο. 

http://crisisobs.gr/wp-content/uploads/2015/04/4_-%CE%95%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%82.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...