Onelove Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, σήμερα αγόρασα μια GTX970 G1 Gaming και εγκατέστησα το MSI Afterburner και μου δείχνει ότι έχω 3GB μνήμη. Παίζει κάτι με την κάρτα ή με το πρόγραμμα.
SPANK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν νομίζω οτι υπάρχει καποιο πρόβλημα λογικά σου δίνει λάθος ένδειξη , κατέβασε το gpuz και δες εκει επίσης πέρνα τους νεώτερους drivers απο nvidia 1
selianx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 To Afterburner από default στο γράφημα δείχνει μέχρι 3072MB. Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του MSI AB, στο tab "Monitoring", να βρεις το "Memory Usage" και να αλλάξεις το "Maximum Limit" σε 4096MB.
mkp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 settings -> monitoring -> memory usage -> maximum limit (και βάλε ότι θες εδώ)
Onelove Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά! edit: Να κατεβάσω τους τελευταίους drivers από την εφαρμογή της nvidia δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα έτσι;
Xristaras12 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά! edit: Να κατεβάσω τους τελευταίους drivers από την εφαρμογή της nvidia δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα έτσι; εαν εννοείς το geforce experience ναι,κατέβαζε απο εκει κανονικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα