adtakhs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 3) σε αντίστοιχη τιμή ο intel pentium είναι ποιο γρήγορος στο 99% εφαρμογών/παιχνιδιών Nαι οκ
jgeorgiou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 λίγη σημασία έχει η ηλικία , σημασία έχει η ουσία αυτών που προτείνουμε! πάντως , έχουν περάσει πολλά μηχανάκια από τα χέρια μου , πάρα πολλά αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο. ΥΓ adtakhs αυτό το κινέζικο που μας δείχνεις είναι για να μας πείσεις? χαχαχαχαχα MaXmaD (απο κάτω) εγώ όμως πρότεινα μηχάνημα των 600ευρώ που παίζει παιχνίδια και όχι των 1000ευρώ. ΦΥΣΙΚΑ θα έχεις μπουκάλι με κάρτα των 200+ ευρώ από τον 860 αφού είναι πολύ αργός επεξεργαστής! Δεν είναι όπως παλιά που δεν μέτραγε ο επεξεργαστής , στα σύγχρονα παιχνίδια το πρόβλημα του λαιμομπούκαλου επανήλθε για όποιον δεν έχει ισορροπημένο σύστημα. Τώρα αυτά που είχα να πω τα είπα , πάω να μάθω κινέζικα τώρα για να δω τι λέει ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που λεει ποιο γρήγορο τον AMD σαν cpu.
MaXmaD Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ικανοποιητική σύνθεση για gaming που να παίζει καλύτερα από το παραπάνω δεν θα βρεις και αυτό γιατί το μόνο που χρειάζεσαι για να παίζεις νορμάλ τα games σου είναι την ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ κάρτα γραφικών που μπορείς , με την φτηνότερη πλατφόρμα , που μπορεί να την υποστηρίξει.... Ακριβως αυτο. Ξερω οτι για games θελεις 1000 ευρω pc. Με 500 δεν περιμενω να τα παιζω ολα στο τερμα. Ψαχνω οτι καλυτερο σ αυτα τα λεφτα. Απο εκει και περα η δικια μου λογικη ελεγε για κατι πιο balanced. Για αυτο και ρωτησα για bottleneck. Αφου ομως ο cpu αυτος μπορει να την υποστηριξει τοτε θα το λαβω υπ οψιν μου!
Aten-Ra Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 επεξεργαστή που τρέχει σαν celeron με κάρτα 300ευρώ? να έχουν λίγο λογική αυτά που λέμε η κάρτα γραφικών πρέπει να στοιχίζει ΜΕΓΙΣΤΟ τα διπλάσια από τον επεξεργαστή. για τον 860 η αντιστοιχία είναι nv750 or ATI 360 γιατί από εκεί και πάνω στα σημερινά παιχνίδια θα τρώμε μπουκάλι για να πάρουμε 300ευρώ κάρτα (ΑΤΙ380) πρέπει να πάρουμε επεργαστή που στοιχίζει μισα λεφτά τουλάχιστον (π.χ. Ι5 4460 , AMD 8XXX) Τον 860 με την μαμίσια ψύκτρα γιατί τον προτείνετε?? δεν τον λυπάστε? Πέρα από ότι είναι χώμα σε επιδόσεις , πείτε του τουλάχιστον ότι θα χρειαστεί 30ευρώ ψύκτρα ενώ αμα θες να έχεις σωστά 4.5Ghz για να παίζει παιχνίδι και όχι για να παίρνεις φωτογραφίες θα χρειαστείς ακριβή ψύξη. Το διδάσκουν σε κάνα lecture σε πανεπιστήμιο αυτό ?? Open your eyes and your mind Core i3 4330 vs Kaveri in dGPU 1080p Gaming Intel Core 2 Quad 9450 Gaming upgrade path – CPU or GPU ? 2
adtakhs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ακριβως αυτο. Ξερω οτι για games θελεις 1000 ευρω pc. Με 500 δεν περιμενω να τα παιζω ολα στο τερμα. Ψαχνω οτι καλυτερο σ αυτα τα λεφτα. Απο εκει και περα η δικια μου λογικη ελεγε για κατι πιο balanced. Για αυτο και ρωτησα για bottleneck. Αφου ομως ο cpu αυτος μπορει να την υποστηριξει τοτε θα το λαβω υπ οψιν μου! Δες την σύγκριση που κάνει πολύ εύστοχα ο ATEN RA μεταξύ Ι7 3770K με 6950 και ενός Core 2 Q9550 με μια 7970 (ίδια περίπου με την R9 380 είναι ) στα games .... Από εκεί θα καταλάβεις τι λέω. Επίσης στο άλλο review ο A10-7850K είναι ίδιο σαν CPU με τον X4 860K , μόνο που ο A10 έχει και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Βγάλε λοιπόν τα συμπεράσματά σου μόνος σου. Εγώ πρότεινα αυτό που θεωρώ VFM . Από εκεί και πέρα σου εύχομαι καλές αγορές.
pano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 έχουν περάσει πολλά μηχανάκια από τα χέρια μου ...πλάκα κάνω για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα.. 3
spiti Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 860K χωρίς ακριβή ψύκτρα και ακριβή μητρική για υπερχρονισμό? ποιος είναι ο εχθρός που τον μισούμε και θέλουμε να κόψει τις φλέβες του?? για γενικής χρήσης παίζει το σενάριο για παιχνίδια δεν κάνει ο επεξεργαστής. Πάρε τον τζάμπα pentium mmx που σου πρότειναν να έχεις το άλλοθι του vfm τουλάχιστον! Δεν είναι υπερβολή άλλωστε ούτε ο 860 me stock cooler είναι playable.
IceFrog Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Τη 270x την τερματιζε... τωρα εαν αυτο ειναι ανεπαρκεια αγοραστε i7 1
spiti Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 σε ποιο παιχνίδι την τερμάτιζε? στα σύγχρονα που είναι cpu intensive θα πέφτει λαιμομπούκαλο με το στοκ ταχυτητα & κουλερ που θα πηγαίνει σύννεφο! ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι για χομπίστες overclockers , να βάζεις καλή ψύξη να του ανεβάσεις την ταχύτητα σε υποφερτά επίπεδα. Υπάρχει ένα κενό από τα 85ευρώ του 860Κ μέχρι του 190 του ι5. Δυστυχώς όποιος θέλει να παίζει σύγχρονα παιχνίδια πρέπει να τα σκάσει για ι5 αλλιώς θα κάνει μισή δουλειά. Μιλάμε για επεξεργαστή που ο διπύρηνος 4170 των 125ευρώ του ρίχνει στα αφτιά , δεν ξέρω δεν νομίζω ότι δικαιολογήται κάποιος να πάρει τόσο αδύναμο επεξεργαστή για παιχνίδια.
LouCi4er Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Για πες μας ενα συγχρονο παιχνιδι που ειναι cpu indensive?Εσυ μαζι με τον jgeorgiou ειστε μεγαλα trolls.Το να λεει καποιος την γνωμη του δεν υπαρχει κανενα προβλημα,το να λεει ομως οτι του κατεβει με αποτελεσμα να παιρνει στον λαιμο του ανθρωπους που θα πεταξουν τα λεφτα τους,παει πολυ. TS:Παρε αυτο που σου προτεινει ο adtakhs,οτι καλυτερο μπορεις να παρεις στα χρηματα που δινεις. 1
jgeorgiou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 The Witcher 3: Wild Hunt Recommended System Requirementsγια AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz Για πες μας ενα συγχρονο παιχνιδι που ειναι cpu indensive?Εσυ μαζι με τον jgeorgiou ειστε μεγαλα trolls.Το να λεει καποιος την γνωμη του δεν υπαρχει κανενα προβλημα,το να λεει ομως οτι του κατεβει με αποτελεσμα να παιρνει στον λαιμο του ανθρωπους που θα πεταξουν τα λεφτα τους,παει πολυ. TS:Παρε αυτο που σου προτεινει ο adtakhs,οτι καλυτερο μπορεις να παρεις στα χρηματα που δινεις.
IceFrog Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 http://www.systemrequirementslab.com/cyri?itemId=12446 http://cpuboss.com/cpus/AMD-Phenom-II-X4-940-vs-AMD-Athlon-X4-860K Αντε για υπνο τωρα γιατι εχετε σχολειο αυριο 1
jgeorgiou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 αυτό που έβαλες είναι το μινιμουμ για 720p , στην ίδια σελίδα λέει τι προτείνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα