Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αυτό λέω και γω, για realtime να βγάλουνε. Έχω εφαρμογή που δείχνει το πρόγραμμα αλλά συνήθως περνάνε ότι ώρα νάναι. για να δεις real time πρεπει να χει και το λεωοφρειο κατι στυλ gps. ΓΙα πες σητν ελλαδα ναβαλεις τζι πι ες στο λεωφορειο να δεις τι θα γινει
Silverage Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Έχουν βάλει δοκιμαστικά στην Αθήνα μερικές αλλά δεν βλέπω να προχωράει.
alex_000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ δουλεύω 9 με 6 με μια ώρα υποχρεωτικό διαλλειμα 1 με 2, και επειδή μου την έσπαγε νοίκιασα σπίτι απέναντι και πάω και ρίχνω μια υπναρα κάθε μεσημέρι. 51% από 35 ως 45, και από εκεί και πάνω 56 Λολ 2
Liverpool89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ δουλεύω 9 με 6 με μια ώρα υποχρεωτικό διαλλειμα 1 με 2, και επειδή μου την έσπαγε νοίκιασα σπίτι απέναντι και πάω και ρίχνω μια υπναρα κάθε μεσημέρι. Λολ Αυτα ειναι... Εγω πηγα σε μια δουλεια ξεκιναμε 7:00-15:30 η μια βαρδια εχει αλλες δυο 15:30-23:30 23:30-7:00 διαλλειμα δεν ανεφερε πουθενα θα σαι σε μια μηχανη, θα σαι υπευθυνος, αλλα μην περιμενεις να υπαρξει εξελιξη...Ευχαριστω γεια σας χαρηκα.
Silverage Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ δουλεύω 9 με 6 με μια ώρα υποχρεωτικό διαλλειμα 1 με 2, και επειδή μου την έσπαγε νοίκιασα σπίτι απέναντι και πάω και ρίχνω μια υπναρα κάθε μεσημέρι. Λολ Πςςςςς είσαι μεγάλος 1
alex_000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ε ο Θεσσαλονικιος η θα βρεί άκρη να πιει φραπε μπροστά σε παραλία η άκρη για ύπνο. Δεν τα καταλαβαίνουμε αυτά τα Σουηδικά διαλείματα εμεις. 2
Ishmael Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Σε αντίθεση με τα στερεότυπα οι Έλληνες δουλεύουν τις περισσότερες ώρες στην Ευρώπη, κατέχοντας την 3η θέση μεταξύ των κρατών μελών του ΟΟΣΑ, ενώ τελευταίοι έρχονται οι Γερμανοί.1
defacer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει να βγάλουν και εδώ εφαρμογή για το πότς περνάν τα λεωφορεία, έχω κάτσει άπειρες ώρες να περιμένω σε στάσεις. #firstworldproblems Αναπολώ τα ανέμελα παιδικά (και όχι μόνο) χρόνια που δεν είχε apps και ενημερωτικές οθόνες και μαλακίες, πήγαινες στη στάση, στηνόσουν και χαλλλλαρά κάποια στιγμή θα περάσει. 1
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Σε αντίθεση με τα στερεότυπα οι Έλληνες δουλεύουν τις περισσότερες ώρες στην Ευρώπη, κατέχοντας την 3η θέση μεταξύ των κρατών μελών του ΟΟΣΑ, ενώ τελευταίοι έρχονται οι Γερμανοί.1 Δουλεύουν ή κάνουν ότι δουλεύουν;;
Zein Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 #firstworldproblems Αναπολώ τα ανέμελα παιδικά (και όχι μόνο) χρόνια που δεν είχε apps και ενημερωτικές οθόνες και μαλακίες, πήγαινες στη στάση, στηνόσουν και χαλλλλαρά κάποια στιγμή θα περάσει. Στα παιδικα και γενικα στα προηγουμενα μας χρονια εχουμε μια ταση να θυμομαστε μονο τα θετικα. Λεμε πχ τι ωραιο που ηταν το σχολειο και ξεχναμε το μαρτυριο του να ξυπνας καθε μερα απο τις 6-7 το πρωι για να κατσεις σε ενα ξυλινο καθισμα για ενα 6ωρο 9 μηνες το χρονο επι 12 ολοκληρα χρονια. Στα φοιτητικα χρονια ξεχναμε τις εξεταστικες, πτυχιακες τρεξιμο κτλ και θυμομαστε μονο τα μπαφιδια και τις ωραιες στιγμες που δε καναμε τιποτα. Στο στρατο , ου καλα εκει να δεις τι γινεται. 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 αυτο που δεν ξεχναμε σιγουρα ειναι η διαφορα στο μεγεθος/ποσοτητα των ευθυνων σε σχεση με το παρον
Zein Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 ευθυνες = αναπτυξη συνηθως δηλαδη, οχι παντα Αλλιως την αραζουμε με μια τεκιλα και ενα τεραστιο μεξικανικο καπελο εξω απο ενα σαλουν κατω απο τον καυτο ηλιο και παιρνουμε την σιεστα μας. Hakuna matata φαση. Κοροιδα ειμαστε να δουλευουμε?
idomeneas7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Και αργότερα τα ίδια, θα θυμόμαστε το τώρα και θα λέμε "τουλάχιστον τότε δεν είμασταν χουφταλοραμολιμέντα".
defacer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Στα παιδικα και γενικα στα προηγουμενα μας χρονια εχουμε μια ταση να θυμομαστε μονο τα θετικα. Προφανώς, έτσι πάει αυτό. Το post μου ήταν 50/50 χιουμοριστικό και "νταξ κόψε κάτι δεν είναι το τέλος του κόσμου να μη ξέρεις ακριβώς πότε θα περάσει το λεωφορείο". Λεμε πχ τι ωραιο που ηταν το σχολειο και ξεχναμε το μαρτυριο του να ξυπνας καθε μερα απο τις 6-7 το πρωι για να κατσεις σε ενα ξυλινο καθισμα για ενα 6ωρο 9 μηνες το χρονο επι 12 ολοκληρα χρονια. Νταξ κόψε κάτι μαρτύριο ;-) SUPER OFF TOPIC αλλά προσωπικά πάντως πολύ λίγα πράγματα είναι που τα σκέφτομαι τώρα και λέω πωπω αυτό ήταν χάλια. Κυρίως #teenagegeeksocialproblems.
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Συμβαίνει παντού, όταν περνάνε τα χρόνια κρατάμε μόνο τα καλά...ρώτα έναν παππού 100 χρονών. Μπορεί να μην είχαν να φάνε αλλά θα σου πει τι καλά που ήταν τότε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα