Homo Masturbalis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Όπως και πολλοί άλλοι έτσι κι εγώ νόμιζα ότι ο μπιντές είναι για να πλένουμε τα πόδια μας. Μετά έμαθα τη χρησιμότητα του. Στο σπίτι μου έχουμε έναν αλλά δε τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. εσείς έχετε στο σπίτι σας μπιντέ; (προφανώς στα καινούργια σπίτια δε βάζουν απ ότι κατάλαβα, είναι ντεμοντέ) κι αν έχετε τον χρησιμοποιείτε; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Όπως και πολλοί άλλοι έτσι κι εγώ νόμιζα ότι ο μπιντές είναι για να πλένουμε τα πόδια μας. Μετά έμαθα τη χρησιμότητα του. Στο σπίτι μου έχουμε έναν αλλά δε τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. εσείς έχετε στο σπίτι σας μπιντέ; (προφανώς στα καινούργια σπίτια δε βάζουν απ ότι κατάλαβα, είναι ντεμοντέ) κι αν έχετε τον χρησιμοποιείτε; και εγω πρώτα νόμιζα ότι ήταν για να πλένουμε τα πόδια μας! Έχουμε μπιντέ αλλά δεν το χρησιμοποιούμε ποτέ. Ξέρω ότι πολλά καινουρια σπίτια δεν έχουν πάντως. edit: lol !!
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 http://boards.straightdope.com/sdmb/showthread.php?t=239412 1
idomeneas7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μεγάλωσα σε σπίτι με μπιντέ και ήξερα από την αρχή τι είναι. Ως παιδάκι τον είχα χρησιμοποιήσει μερικές φορές για τη χρήση που προορίζεται. Τώρα δεν έχω μπιντέ και ειμαι πολύ σνομπαρία στα παλιά μπάνια που έχουν. Αυτό στο βιδεάκιο ειναι τυπική γιαπωνέζικη τουαλέτα και μετράει πολύ, θέλαμε κι εμείς να πάρουμε. Κάνει ήχους καζανακίου, πετάει ζεστό νερό σε ρυθμιζόμενη πίεση, ύψος και κίνηση, γενικά είναι ωραίο. Καμία σχέση με τον μπιντέ των ελληνικών σπιτιών του '60.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Εχω και ειναι πολυ καλη λυση για "τοπικη καθαριοτητα" αν εχει την καταλληλη μπαταρια . Ακομα και για τα ποδια τον θεωρω πολυ καλη λυση . Αορω γιατι σχεδον εχει καταργηθει απο τα νεα σπιτια. 4
The_Judas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Αορω γιατι σχεδον εχει καταργηθει απο τα νεα σπιτια. μάλλον γιατί έπιανε χώρο! Πάντως αυτό στο βιντεάκι πιο πάνω είναι ωραίο σύστημα.
Joshua21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Είχα και τον χρησιμοποιούσα πάρα πολύ, ήταν πάντα γεμάτος με μανταλάκια, τσιμπιδάκια κτλ. Τελικά αγόρασα καλαθάκι για τα ψιλολόγια, και έτσι μπόρεσα να τον ξηλώσω για να πάρει τη θέση του το πλυντήριο. 2
censOred Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Τώρα δεν έχω μπιντέ και ειμαι πολύ σνομπαρία στα παλιά μπάνια που έχουν. Αν ειναι καινουριο το μπανιο και εχει μπιντέ παλι εμφανίζεις σνομπ διάθεση; 1
Adon1s Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Νόμιζα οτι είναι για έκτακτη ανάγκη,οταν πχ ειναι καποιος μέσα στη τουαλέτα και κατουράει και ειναι ξαποιος απεξω που δε κρατιεται,τοτε μπαινει μεσα και κατουρανε μαζι,αυτός στον μπιντέ. Μεχρι 6η Δημοτικου αυτό. 13
iordanis77 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Οταν πηγα στο νεο μου σπιτι ειχε μπιντε αλλα τον ξηλωσα για να κερδισω χωρο.Ο μπιντες για τους αντρες δεν εξυπηρετει ιδιαιτερα. Μπορεις να αφαιρεσεις το τηλεφωνο απ το σπιραλ του μπανιου και να το κατευθυνεις στη περιοχη...Θυμηθηκα τη παρακατω σκηνη απ το "Κροκοδειλακια" 2
web_assasin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ο μπιντες ειναι κατι πολυ χρησιμο,αλλα ο μονος λογος που εχει καταργηθει ειναι για λογους υγιεινης,για αυτο δεν το βλεπετε πλεον σε καινουργια σπιτια,οχι επειδη ειναι ντεμοντε η επειδη καποιοι το σνομπαρετε. οι φεροντες αιμοροιδες θα ξερετε ποσο απαραιτητο ειναι κατι τετοιο σε ενα σπιτι,οι υπολοιποι ας ειστε σνομπαρια σε ενα δικο μου σπιτι θα εβαζα σιγουρα καποιο μπιντε καινουργιου τυπου. προς το παρων χρησιμοποιω το τηλεφωνακι του ντους,το οποιο εχει 4 σκαλες ( μια σκαλα με μεγαλη πιεση και μια μονο δεσμη ) και κανει πολυ καλα τη δουλεια του. 4
MikeJ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας μας είχαν (καθώς είναι ψιλό παλιά του 78) Αλλά όταν κάναμε ανακαίνιση στο μπάνιο το βγάλαμε κυρίως λόγω χώρου. Πάντως υπάρχει λύση και είναι ελληνική... το Popovrisaki....χαχα http://www.popovrisaki.gr/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις