Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παλι οταν ειχαμε σε αλλο σπιτι που μεναμε νομιζα χρησιμευε για να πλενουμε ρουχα κτλ.

Παντως τωρα που ξερω τι ειναι, μου φαινεται πολυ αβολο. Ποτε βασικα το χρησιμοποιουσαν δεν εχω καταλαβει.. Μετα το μπανιο η μετα το χοντρο? Επισης μετα οταν γεμιζεις με νερα εκει κατω σκουπιζεσαι με χαρτι υγειας η πετσετα?

Δημοσ.

Επισης μετα οταν γεμιζεις με νερα εκει κατω σκουπιζεσαι με χαρτι υγειας η πετσετα?

Προφανως με χαρτι υγειας. Αν σκουπιστεις με πετσετα μετα πρεπει να τη πας για πλυσιμο.

Εγω χρησιμοποιω χαρτοπετσετες. Πολυ πρακτικες, δε χρειαζονται κοψιμο ;)

Δημοσ.

Όπως και πολλοί άλλοι έτσι κι εγώ νόμιζα ότι ο μπιντές είναι για να πλένουμε τα πόδια μας. Μετά έμαθα τη χρησιμότητα του.

Στο σπίτι μου έχουμε έναν αλλά δε τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

εσείς έχετε στο σπίτι σας μπιντέ; (προφανώς στα καινούργια σπίτια δε βάζουν απ ότι κατάλαβα, είναι ντεμοντέ)

κι αν έχετε τον χρησιμοποιείτε;

στανταρ κοριτσι (ή αγόρι) για πισι

απο χιλιομετρα

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε βασικα το χρησιμοποιουσαν δεν εχω καταλαβει.. Μετα το μπανιο η μετα το χοντρο?

Mπάνιο τοπικό μετά το χοντρό.

• Like 3
Δημοσ.

είχαμε αλλά τον αφαιρέσαμε γιατί δε το χρησιμοποιούσαμε

όποτε χρειάζεται πλένομαι στη μπανιέρα

Δημοσ.

Προφανως με χαρτι υγειας. Αν σκουπιστεις με πετσετα μετα πρεπει να τη πας για πλυσιμο.

Εγω χρησιμοποιω χαρτοπετσετες. Πολυ πρακτικες, δε χρειαζονται κοψιμο ;)

Μα καλά δεν κολάει και δεν σκίζεται το χαρτί?

Δημοσ.

Βλακειες. Από την παροχή για το καζανακι βαζεται αυτό το πιστολάκι νερού και καθαρίσατε. Πραγματικά δεν ξέρω πως ζει ο κόσμος χωρίς αυτό. Αντικαθιστά λόγω πίεσης και τα σκατο βουρτσακια

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...