Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι. Για μια γκομενα που καθοταν παραδιπλα σε μια πτήση. Ανταλλαξαμε πολλες ματιες αλλα.. Αλλά απ ότι διάβαζα χλωμό να σου δώσουν όνομα συνεπιβάτη.

Δημοσ.

Οχι. Για μια γκομενα που καθοταν παραδιπλα σε μια πτήση. Ανταλλαξαμε πολλες ματιες αλλα.. Αλλά απ ότι διάβαζα χλωμό να σου δώσουν όνομα συνεπιβάτη.

Ειχες τετοιες ελπιδες?  :huh: Και να σου έδιναν τα στοιχεια της, θα την εβρισκες και θα της ελεγες, "τσα" ?!?! Creepy

• Like 4
Δημοσ.

Άσε. Στρωμένη δουλειά. Αλλά ήμουν ερασιτέχνης. Δεν κατάλαβα καν αν ειναι Ελληνίδα αν και μου έκανε περισσότερο για ξένη. Που θα πάει; Μικρή η πολη. Μπορεί να την ξαναπετυχω.

Facebook σκεφτομουν παντως, αν σε παρηγορεί. Και θα μπορουσα άνετα να εχω δει το όνομα της γιατί μας ελεγξαν τα διαβατήρια. Αλλα εγώ ημανε cool!

Δημοσ.

Αυτό με το παραδίπλα το έχω πάθει κι εγώ, αλλά στο σινεμά. Η προβολή όμως ήταν avant premiere και υπήρχαν τα ονόματα των νικητών στο fb. :devil:

• Like 2
Δημοσ.

ε τότε γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον Σπαλιάρα να σου συστήσει μία;

φοβάσαι μη δε σου δώσει γουρούνι στο σακί;

Δημοσ.

Welcome Friday. Και αν το έβρισκαν το όνομα τι είχες σκοπό να κάνεις ρε creeper;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...