xpapias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μήπως υπάρχει κανείς που να έχει γνωριμίες στην Aigean; Θα ήθελα μια εύκολη πιστεύω βοήθεια.
Valerie_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 έτσι όπως το έγραψες εγώ νόμιζα την πετρελαϊκή με τα βενζινάδικα 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Aegean τοτε. Αληθεια γιατι ρωτας για κονε στην αεροπορικη; Ενδιαφερεσαι για δουλεια;
xpapias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Οχι. Για μια γκομενα που καθοταν παραδιπλα σε μια πτήση. Ανταλλαξαμε πολλες ματιες αλλα.. Αλλά απ ότι διάβαζα χλωμό να σου δώσουν όνομα συνεπιβάτη.
hliastsek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Οχι. Για μια γκομενα που καθοταν παραδιπλα σε μια πτήση. Ανταλλαξαμε πολλες ματιες αλλα.. Αλλά απ ότι διάβαζα χλωμό να σου δώσουν όνομα συνεπιβάτη. Ειχες τετοιες ελπιδες? Και να σου έδιναν τα στοιχεια της, θα την εβρισκες και θα της ελεγες, "τσα" ?!?! Creepy 4
xpapias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Άσε. Στρωμένη δουλειά. Αλλά ήμουν ερασιτέχνης. Δεν κατάλαβα καν αν ειναι Ελληνίδα αν και μου έκανε περισσότερο για ξένη. Που θα πάει; Μικρή η πολη. Μπορεί να την ξαναπετυχω. Facebook σκεφτομουν παντως, αν σε παρηγορεί. Και θα μπορουσα άνετα να εχω δει το όνομα της γιατί μας ελεγξαν τα διαβατήρια. Αλλα εγώ ημανε cool!
hliastsek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ρε συ απλα επρεπε να πας να της μιλησεις. Αλλα οπως ειπες η πολη ειναι μικρη, οποτε αν την δεις, go for it 2
Kostasspil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Όποιος έχει κονέ στην Aegean, να πει του Μελισσανίδη να πάρει καναν επιθετικό. 5
idomeneas7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Σου κάνει το όνομα του πατριώτη από πάνω?
vsl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αυτό με το παραδίπλα το έχω πάθει κι εγώ, αλλά στο σινεμά. Η προβολή όμως ήταν avant premiere και υπήρχαν τα ονόματα των νικητών στο fb. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Οχι. Για μια γκομενα που καθοταν παραδιπλα σε μια πτήση. Ανταλλαξαμε πολλες ματιες αλλα.. Αλλά απ ότι διάβαζα χλωμό να σου δώσουν όνομα συνεπιβάτη. ε τότε γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον Σπαλιάρα να σου συστήσει μία; φοβάσαι μη δε σου δώσει γουρούνι στο σακί;
totem_lost Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Οχι. Για μια γκομενα που καθοταν παραδιπλα σε μια πτήση. Ανταλλαξαμε πολλες ματιες αλλα.. Αλλά απ ότι διάβαζα χλωμό να σου δώσουν όνομα συνεπιβάτη. Welcome Friday. Και αν το έβρισκαν το όνομα τι είχες σκοπό να κάνεις ρε creeper;
Προτεινόμενες αναρτήσεις