φραμπάλα Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 εγώ για διαμέρισμα 70 τμ εγγύηση ΔΕΗ πλήρωσα 50 ευρώ, για 35 τμ. πλήρωσα 20
Liverpool89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Εγω που πηγα σε ενα διαμερισμα βλεπω το μπανιο κλειστο, με ενα φουρ φουρ μεσα ακα ανεμιστηρακι. Του λεω το μπανιο θα χει υγρασια ε; μου λεει σαν μηχανολογος που ειμαι αυτο δεν παιζει, του απαντω επειδη και γω μηχανολογος ειμαι ρωταω, κολλωσε εκει λιγο. Του ειπα αν εμφανισει υγρασια, θα φυγω την αλλη μερα και μην με πεις οτι εφταιγα.
l337 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 εγώ για διαμέρισμα 70 τμ εγγύηση ΔΕΗ πλήρωσα 50 ευρώ, για 35 τμ. πλήρωσα 20 Τότε σίγουρα έχει να κάνει και με τα τετραγωνικά γιατί εμένα ήταν 108 οπότε γι' αυτό ήταν μεγαλύτερη η εγγύηση.
idomeneas7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Θεωρω και παλαιότητα (ή κάτι άλλο) γιατι για 107 εκανα κι εγω και ηταν σχεδον τα μισα απο εσενα.
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Το θέμα της φασαρίας είναι καθαρά θέμα τύχης πάντως. Μπορεί να είναι μια χαρά ήσυχο το σπίτι και την άλλη βδομάδα να έχεις καινούργιους γείτονες ταλιμπάν...100% ηχομόνωση σε διαμέρισμα δε νομίζω να υπάρχει, σε όλα ακούγεται ο θόρυβος!
mynam3 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Το σπιτι το ειδα, εδωσα τα νοικια μπροστα και ολα μια χαρα. Τα κοινοχρηστα περιλαμβανονται στην τιμη ενοικιου Κλειδαριες μπορω να αλλαξω? Υπαρχει νομοθεσια για αυτο?
DDevil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Το σπιτι το ειδα, εδωσα τα νοικια μπροστα και ολα μια χαρα. Τα κοινοχρηστα περιλαμβανονται στην τιμη ενοικιου Κλειδαριες μπορω να αλλαξω? Υπαρχει νομοθεσια για αυτο? Εσυ τι λες ρε φιλε? σπιτι σου ειναι οτι γουστάρεις θα αλλάξεις. 1
Liverpool89 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Κι σε μας ο απο κατω γελαει,σαν να βρισκεται μεσα στο δικο μας το σπιτι. Αλλαζεις κλειδαρια, τα τωρινα δωστα πισω. Εγω δεν ξερω που να το γραψω, τωρα που σκεφτηκα να σοβαρευτω μα δοκιμασω, αρχιζουν κορασιδες και με στελνουν μυνηματα 2:30 η ωρα το βραδυ. Να θες να αγιασεις και να μην σε αφηνουν 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν. Την αυτόνομη να την προσέχεις και να μην την ανάβεις πολλές ώρες γιατί και θα καις πετρελαιο και ρεύμα Να δεις για υγρασίες , υδραυλικά , ηλεκτρολογικά . Επίσης να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη αν έχει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης. Αν δεν έχει η έχει λήξει δεν θα σου αλλάξουν το όνομα στην ΔΕΗ Επίσης κοίτα καζανάκια , απορροφητήρα (είμαι παθών και ξέρω αλλά τα πλήρωσε η ιδιοκτήτρια) Και γενικά αν και έχεις μπει τώρα πλέον ψάξε εξονυχιστικά το σπίτι για ζημιές. Σπασμένα πλακάκια , μπάλκόνια , υγρασίες , οτιδήποτε. Και βγάλε φωτογραφίες τώρα που είναι νωρίς. Αν βρεις τίποτα μίλα με τον ιδιοκτήτη και πες του αναλυτικά τι έχεις βρει. Μην έρθει η ώρα να φύγεις και σου πει γιατί το πλακάκι είναι σπασμένο?Αντε τότε να αποδείξεις ότι ήταν σπασμένο από πριν. 1
mynam3 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Για ζημιες και τετοια το κοιταξα, δεν ειχε κατι το κραυγαλεο. Ονομα θα αλλαξω μεσα στην εβδομαδα στην ΔΕΗ, απλα ειχα διαφωνια με το ετερον ημισυ για το θεμα της κλειδαριας. Επιμενει οτι δεν μπορεις να τις αλλαξεις γιατι πρεπει να εχει και ο ιδιοκτητης (!!) αντικλειδι.
DDevil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Για ζημιες και τετοια το κοιταξα, δεν ειχε κατι το κραυγαλεο. Ονομα θα αλλαξω μεσα στην εβδομαδα στην ΔΕΗ, απλα ειχα διαφωνια με το ετερον ημισυ για το θεμα της κλειδαριας. Επιμενει οτι δεν μπορεις να τις αλλαξεις γιατι πρεπει να εχει και ο ιδιοκτητης (!!) αντικλειδι. Μλκιες σου λεει το έτερον ημισυ.Το σπιτι ειναι δικο σου απο εδω και στο εξης για να εισέλθει ο ιδιοκτητης του μέσα θέλει την άδεια σου ειδαλλως τον τρέχεις και δεν φτάνει.Στα συμβόλαια μέσα αν έχεις κάνει υπάρχουν συγκεκριμένες ωρες και μέρες επισκεψης δεν έρχεται οποτε γουστάρει παραβιαση οικογενειακου ασυλου και ιδιωτικου χώρου ψάξτο λιγο πές της και μετα να επιμένεις.
*nenya* Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Α επίσης να αναφέρουμε ότι για καλή συμβίωση με τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας φρόντισε κι εσύ με την σειρά σου να τηρείς τις ώρες κοινής ησυχίας, να είσαι διακριτικός [π.χ. όχι πολλά ουρλιαχτά στο σεξ, σκεφτείτε και τους διπλανούς], να είσαι ευγενικός [π.χ. να λες ένα γεια στους γείτονες όταν έρχεστε face-to-face και να ανοίγεις την πόρτα στην γιαγιά που είναι φορτωμένη τσάντες. Trust me, το να τα έχεις καλά με τους γείτονες μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμο κάποια στιγμή.] και να κρατάς το διαμέρισμά σου καθαρό. Καλή αρχή λοιπόν!
DDevil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 εΔΩ ΡΕ παιδια αν έχεις διαπραξει κάτι ποινικο για να μπει η αστυνομια να κάνει ελεγχο σε ιδιωτικο χώρο δεν έχει κανενα δικαιωμα εκτος και αν υπάρξει εντολή εισαγγελεα.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 εΔΩ ΡΕ παιδια αν έχεις διαπραξει κάτι ποινικο για να μπει η αστυνομια να κάνει ελεγχο σε ιδιωτικο χώρο δεν έχει κανενα δικαιωμα εκτος και αν υπάρξει εντολή εισαγγελεα. Και να είναι και παρών ο εισαγγελέας. Κλειδαρια μπορείς να αλλάξεις. Θα κρατήσεις την παλιά βέβαια και αν φύγεις ποτέ από το σπίτι θα ξαναβάλεις την παλιά. Ο ιδιοκτήτης δεν έχει δικαίωμα να μπει ούτε να εχει αντικλείδι. Σε καλύπτει ο νόμος Αν ο ιδιοκτήτης θέλει να περνάει μια φορά το μήνα για να ελέγχει το σπίτι για τυχόν φθορές η για οτιδήποτε έχει κάθε δικαίωμα σε συνεννόηση με εσάς. Δεν μπορεί δηλαδή να έρθει σπίτι την ώρα που λείπετε και να μπει μέσα (αν δεν εχετε αλλάξει κλειδαριά) .Θα τρέχει και δεν θα φτάνει μετά
DDevil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 μΑ ΠΡΈΠΕΙ να αλλάξουν κλειδαρια και χωρις να τον ρωτησουν κιολας.Σε ιδιωτικο χώρο δεν μπαινει κανεις χωρις άδεια.Σε δημοσιο μπαινει μονο .... τα μαγαζια διασκεδασης και ολες οι καφετεριες θεωρουνται δημοσιοι χωροι οσο λειτουργουν και φυσικα η πορτα ειναι παρανομη να σου πει κάποιος δηλαδη δεν μπαινεις μεσα στο μαγαζι μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα