Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν λέω ότι όλες οι γυναίκες είναι τίποτα. Αν όμως ο άλλος αποφεύγει να μιλήσει για τα προβλήματά του μέσα στην σχέση συνήθως κάπου εκεί είναι το θέμα.

Σε αυτή την περίπτωση τότε το πραγματικό πρόβλημα είναι οτι διάλεξε να συζήσει με μια που δεν μπορεί να συνεννοηθεί, και όχι οτι εκείνη απλώνεται σαν αστερίας ή οτιδήποτε άλλο. OP high five για την επιλογή σου - κάνε μόκο και βρίστην από μέσα σου σαν άνδρας!

Πχ πειναω...

Για να σου πει η γυναικα πειναω, θα στο παει καπως ετσι "Θυμασαι τοτε που περπαταγαμε στον Χ δρομο και σου ελεγα για τα προβληματα της φιλης μου της Σουλας? Ε εκει δεν ηταν ενα ωραιο ιταλικο? Ε.. εσυ ποσο πιστευεις οτι θα κανει η μακαροναδα στον φουρνο?"

Πάλι ΜΠΡΑΦ joke; Σιριουσλι;

• Like 1
Δημοσ.

αυτο το να εισαι και μονος ρε παιδι μου μεσα στο σπιτι ενω ειναι και ο αλλος...οχι παω σαλονι σαλονι και συ..

παω μεσα στο δωματιο να δω καμια σειρα μεσα κ συ να θες αγκαλιες.

ολες ετσι ειναι δεν νυσταζω κατσε να με κανεις παρεα...

ασε που απορια το χα πως θα την κανω να αποδεχτει τη κλανια ως φυσιολογικο να μην πρεπει να ξενιτευομαι καθε φορα μπαλκονι,...ελεος πια

οσο για ηλικιες που ειπαμε πριν εγω ειμαι 28 και αυτη 25

Δημοσ.

ασε που απορια το χα πως θα την κανω να αποδεχτει τη κλανια ως φυσιολογικο να μην πρεπει να ξενιτευομαι καθε φορα μπαλκονι,...ελεος πια

Το θέμα αυτό έχει συζητηθεί προ πολλού http://www.insomnia.gr/topic/569749-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%AC/page-1 

Δεν θυμάμαι όμως πού καταλήξαμε οπότε καλά κάνεις και το επαναφέρεις.

Δημοσ.

Πόσο καιρό είστε μαζί?

Δεν έκανες καλό στρώσιμο στην αρχή και δεν τραβάει το μοτέρ τώρα

• Like 2
Δημοσ.

Θα ειχε ενδιαφερον παντως να ακουσουμε αυτους που συζουν με τα ταιρια τους τι κανουν με τις φυσικες τους αναγκες.

Τις εκτελούμε με ευλάβεια (και με κλειστή την πόρτα).

• Like 1
Δημοσ.

Καλά από τι είναι φτιαγμένες οι πόρτες σου, από χαρτόνι; :P

Εντάξει τώρα και να πέσει και καμια κλανιά σε άσχετο χρόνο, τι να γίνει; Η γιαγιά μου λέει είναι υγεία!

αυτο το να εισαι και μονος ρε παιδι μου μεσα στο σπιτι ενω ειναι και ο αλλος...οχι παω σαλονι σαλονι και συ..

παω μεσα στο δωματιο να δω καμια σειρα μεσα κ συ να θες αγκαλιες.

Σε αυτό έχεις μεγάλο δίκιο, σε καταλαβαίνω. Γιατί δεν το συζητάς μαζί της χαλαρά; Πες της οτι χρειάζεσαι τον προσωπικό σου χρόνο μερικές φορές και οτι το να είστε συνέχεια σιαμαίοι δεν είναι καλό για μια σχέση (όπως στο λέω να το πείς αυτό, θα της χτυπήσει καμπανάκι). Εμείς αυτό το είπαμε πριν καν συζήσουμε και δουλεύει πολύ καλά! Εκείνη δεν έχει καμιά δουλειά να κάνει εκτός από να σε κυνηγάει από πίσω;

Δημοσ.

Η συγκατοίκηση τα έχει αυτά, αν δεν τα έλαβες υπόψην από πριν μάλλον δεν έπρεπε να προχωρήσεις. Μετά λες στο σπίτι δεν την παλεύεις μόνος, με την κοπελιά δεν την παλεύεις, μήπως τελικά δεν ξέρεις τι θέλεις ή δεν ξέρεις πως μπορείς να διαμορφώσεις την ζωή σου για να μην αισθάνεσαι άβολα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην λέτε βλακειες η αφοδευση είναι σεξι και ενισχύει τον έρωτα.
"Θα είμαι η λεκάνη σου... Θα γίνεις το καζανακι μου; "

Επεξ/σία από Jethro
  • Like 1
Δημοσ.

αν ταιριάζεις με τον άλλον η συγκατοίκηση είναι ιδανική... 

έχω συγκατοικήσει με πολλά άτομα, όχι απαραίτητα σχέσεις. ένα από αυτά ήταν ένας ιταλός, με τον οποίο όμως δεν είχαμε σχέση. 

Έμπαινε στην τουαλέτα και καθυστερούσε πολύ, τουλάχιστον μια ώρα. Μια μέρα επέστρεψα σπίτι και έπρεπε να κατουρήσω, ποτέ άλλοτε δεν του είχα κάνει παρατήρηση, αλλά ήταν ανάγκη, χτυπάω την πόρτα και του ζητάω ευγενικά να βγει. Βγήκε μετά από ένα 20' και μου την είπε κι όλας. Πράγμα που με εκνεύρισε, και του είπα "κοίταξε να σου πω, δε γίνεται να κατουρήσω μέσα στο δωμάτιό μου".

Επίσης μια φορά χρησιμοποίησα τον λεμονοστύφτη του και μου την είπε πάλι να μην τον χρησιμοποιώ. 

Και κάτι τέτοια άλλα χαζά.... κι παρόλαυτα, παρόλο που είχαμε τσακωθεί, κρατήσαμε καλή σχέση. Είπαμε μάλιστα ότι αν μείνουμε ανύπαντροι κι αυτός κι εγώ θα παντρευτούμε... αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να παντρευτώ ένα άτομο το οποίο λεκιάζει επίτηδες το πάτωμα για να δει αν θα το καθαρίσω.... 

Πάντως αν ταιριάζεις με τον άλλον δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από τη συγκατοίκηση.... τη λατρεύω!

Πρέπει όμως γενικά να είσαι και άνθρωπος ανεκτικός αλλιώς όλα σε πειράζουνε. 

Φίλε όπως σου είπανε και τα παιδιά, μίλησε στην κοπέλα όσο πιο ευγενικά μπορείς και πες της αυτά που σε πειράζουνε. 

Αλλά κόψε και κίνηση γενικά, είναι μερικά άτομα που χέστηκαν για τον άλλον και κάνουν πάντα του κεφαλιού τους, αν είναι καμιά τέτοια δε θα περάσεις καλά γενικότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε και WC. Το έχει αποκλειστικά ο άντρας και κάνει ο,τι θέλει μέσα (καπάκι σηκωμένο, τρίχες στο νιπτήρα, κλπ) και στο μπάνιο πάει μόνο για...μπάνιο οπότε το έχω εγώ όπως θέλω. Μπαίνω συχνά μέσα αν θέλω να πάρω κάτι την ώρα που κάνει μπάνιο.

Δημοσ.

καλα αυτο δεν ισχυει. 1 χρονο συγκατοικηση με την πρωην μου δεν ειχαμε ουτε μια στιγμη βαρεμαρας κτλ. Και τα πηγαιναμε καλα σε ολα γιατι τα βρισκαμε μια χαρα.

Οσο για τη τουαλετα αποκτησε οικειοτητα και αστην να βαφετεαι οσο καθεσαι

Και τοτε γιατι εγινε πρωην?

Παιδες ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω να συζησω με μια κοπελα.

Την πρωτη φορα ευτυχως χωρισαμε και εφυγε απο το σπιτι. :ph34r:

Τωρα πηγα να μεινω εγω σε μια κοπελα. Ειναι ο τριτος μηνας και αρχισα να μην την παλευω παλι.

Ειδικα στον υπνο που απλωνεται σαν αστεριας και σε πεταει σε μια γωνια, ή οταν δεν νυσταζει θα κανει τα παντα να μεινεις ξυπνιος. Ολη την ωρα αγκαλιες και φιλακια, δεν ξερω πως την παλευουν οι φιλοι μου και λενε οτι ειναι και ωραια να μενεις με καποια

Στην αρχη ειχε και τα καλα του αλλα τωρα θελω να την κανω με ελαφρα.

Καμια γνωμη; Απορω πως θα παντρευτω :X

Φιλε μου δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελεις .... Οποιος ειναι εκ πεποιθησεως εργενης δεν μπλεκει σε τετοια εσυ την σπιτωσες κ τι γνωμη νΑ σου πουμε εμεις?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...