idomeneas7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μιξοαντλητής: Όταν είσαι σιχανομενος ή έχεις καμιά αλλεργία η καταρροή είναι ανυπόφορη και χρειάζεται να φυσάς την μύτη σου κάθε 3 λεπτά. Θα είναι μια συσκευή με ειδικά σωληνάκια, πολύ μικρά που να μπαίνουν στην μύτη κι εκεί θα διακλαδίζονται και θα ρουφάνε τα υγρά. Τον μυξοαντλητή δηλαδή θα τον φοράς συνέχεια? Γιατι αν ναι, θα ειναι αντιαισθητικο να βγαινουν σωληνακια απο τη μυτη σου και αν όχι, υπάρχει ήδη συσκευή αναρρόφησης. Η λύση είναι ο κρυφός μυξοαντλητής: ρινογαστρικό σωληνάκι με αντλία που θα ρουφάει από το βλεννογόνο και θα στέλνει στο στομάχι. Διπλό σωληνάκι να πιάνει και τα δύο ρουθούνια, όπου θα ενώνεται εξωτερικά στη στυλίδα με μαλακή διάφανη σιλικόνη ώστε να μην φεύγει από τη θέση του. Εγώ είχα σκεφτεί μια παραλλαγή για αυτούς που τις αμολάνε συνέχεια Ο πορδοαντλητής είναι πιό δύσκολος στην υλοποίηση. Εκεί η λύση είναι εσώρουχο με φίλτρο όπου επιτρέπει στον αέρα να περάσει αλλά δεσμεύει τις δυσάρεστες οσμές.
funbreaker Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγώ είχα σκεφτεί μια παραλλαγή για αυτούς που τις αμολάνε συνέχεια Καλή ιδέα αλλά πως θα ήταν τεχνικά? Ούτε να κάτσεις δεν θα μπορείς. Τον μυξοαντλητή δηλαδή θα τον φοράς συνέχεια? Γιατι αν ναι, θα ειναι αντιαισθητικο να βγαινουν σωληνακια απο τη μυτη σου και αν όχι, υπάρχει ήδη συσκευή αναρρόφησης. Η λύση είναι ο κρυφός μυξοαντλητής: ρινογαστρικό σωληνάκι με αντλία που θα ρουφάει από το βλεννογόνο και θα στέλνει στο στομάχι. Διπλό σωληνάκι να πιάνει και τα δύο ρουθούνια, όπου θα ενώνεται εξωτερικά στη στυλίδα με μαλακή διάφανη σιλικόνη ώστε να μην φεύγει από τη θέση του. Ναι θα τον φοράς συνέχεια, θα μπορεί να προσαρμόζεται σε τίποτα γυαλιά. Το μειονέκτημα του εσωτερικού είναι ότι θέλει εγχείριση.
d_gkal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλή ιδέα αλλά πως θα ήταν τεχνικά? Ούτε να κάτσεις δεν θα μπορεις. καποιοι θα γουσταρουν παντως 3
zio10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 το διευκρίνησα για τους θεσσαλονικείς που έχουν άλλο μετρικό σύστημα To ξέρω ναι, πλάκα έκανα κι εγώ
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Αν κάνει και κάτι για τον ήχο της πορδής θα ήταν ιδανικό
xpapias Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Αν κάνει και κάτι για τον ήχο της πορδής θα ήταν ιδανικό Εσύ το πήγες ακόμα πιο μπροστά. Μιλάς για πορδοαντλητή με σιγαστήρα!
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγώ είχα σκεφτεί μια παραλλαγή για αυτούς που τις αμολάνε συνέχεια Αυτό υπήρχε παλιά και λεγόταν κλανιόλα 1
Rumpelstiltskin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 δεν είναι εφεύρεση, αλλά διασταύρωση ζώων αυτό που σκέφτηκα.γουρούνι με κότα, και έτοιμο το κοτομπέικον.Θα είναι συμπαθέστατο ζώο, και νοστιμότατο. 1
iordanis77 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εγώ είχα σκεφτεί μια παραλλαγή για αυτούς που τις αμολάνε συνέχεια Στα Επτανησα υπηρχε καποτε η κλανιολα (ή κλανιορα), χωρις πλακα, αναφερεται στα προικοσυμφωνα της εποχης. Οι επτανησιοι τρωγανε πολλα οσπρια. Τη φορουσανε την ωρα του υπνου, μεσω ενος σωληνα τα αερια βγαινανε εκτος δωματιου. YΓ. Με προλαβε ο cthulhucarbide δεν είναι εφεύρεση, αλλά διασταύρωση ζώων αυτό που σκέφτηκα. γουρούνι με κότα, και έτοιμο το κοτομπέικον. Θα είναι συμπαθέστατο ζώο, και νοστιμότατο. Το γουρουνι θα πηδηξει τη κοτα ή η κοτα το γουρουνι?
gdriver Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ναι! Το έχω σκεφτει κι εγω αυτο, με τη διαφορα οτι θα ειναι πινακας led που τον βαζεις στο παρμπριζ και εχει speech to text οποτε λες το μυνημα που θελεις και εμφανιζεται γραπτως στον απο πισω σου. Οποτε λες χρήσιμα πράγματα όπως "τι πας κωλοφεραντζα ρε, δε βλεπεις εχω αλλους μπροστα?" ή "χαμήλωσε τα φώτα μας τύφλωσες". Εγώ θα το αγόραζα σίγουρα αυτό. και όμως το έχω βρει σε ένα μαγαζί στο περιστέρι και κάποτε πέτυχα έναν στο δρόμο που το είχε. βέβαια έβαζε μαλακίες μηνύματα τύπου, "είμαι πολύ μαγκιόρας, on road trip. Γενικώς κάτι χαζομάρες.
idomeneas7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ναι θα τον φοράς συνέχεια, θα μπορεί να προσαρμόζεται σε τίποτα γυαλιά. Το μειονέκτημα του εσωτερικού είναι ότι θέλει εγχείριση. 'Οχι βεβαια, δες ng tube insertion. Απλα αυτο που λεω δεν θα εξεχει καθολου.
Geosim79 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Φορητή Διάβαση....πατάκι ρολό με γκρι-άσπρες ρίγες που τοποθετείται πανεύκολα σε δρόμο πόλης προκειμένου να σχηματίσει διάβαση για να περάσουν οι πεζοί στο απέναντι πεζοδρόμιο.....
Rumpelstiltskin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Στα Επτανησα υπηρχε καποτε η κλανιολα (ή κλανιορα), χωρις πλακα, αναφερεται στα προικοσυμφωνα της εποχης. Οι επτανησιοι τρωγανε πολλα οσπρια. Τη φορουσανε την ωρα του υπνου, μεσω ενος σωληνα τα αερια βγαινανε εκτος δωματιου. YΓ. Με προλαβε ο cthulhucarbide Το γουρουνι θα πηδηξει τη κοτα ή η κοτα το γουρουνι? μέσω lab βρε συ. αλλιως δε το βλέπω να γίνεται.
panosno1com Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Εγώ είχα σκεφτεί μια παραλλαγή για αυτούς που τις αμολάνε συνέχεια θα τις μαζευει να ζεσταινει το σπιτι, φυσικο αεριο κυριολεκτικα σα να λεμε !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα