Προς το περιεχόμενο

Το ένα τρίτο των αγοραστών του καινούριου iPhone προέρχονται από το Android


Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πωπω ζηλεια ο tim cook που το android εχει το 90% της αγορας τι περιμενε δηλαδη ο τυπος να κανουν μεταβαση απο nokia 3210? -.-

 

Να, έτσι είναι ο Tim Cook αύτη την στιγμή, μιας και μόνο από το Iphone είχε έσοδα 32 δις $ τους τελευταίους τρεις μήνες... :rolleyes:

 

crying-money-woody-harrelson-zombieland.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά έχει "αλλάξει Εποχή" η Apple - με τέτοιου είδους δηλώσεις.

 

ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ για το Android και γενικά για κάθε τί που δε έχει το "μήλο"; ...Θα 'ταν η απάντηση του μακαρίτη (Τζομπς).

 

Χεστήκαμε για το Android! ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Apple (δηλαδή του Τζομπς!) ενδιαφερόταν για το τί κάνουν οι άλλοι ή για το να 'χει "το μεγαλύτερο μέρος της πίτας" (την αγορά)!

Καλό είναι να διασταυρώνουμε κάτι πριν το πούμε... Ο Jobs πάντα έκανε συγκρίσεις με ανταγωνιστές. Έτσι πρόχειρα: 

Steve Jobs Disses BlackBerry, Google, and 7-inch Tablets

Να μην αναφερθώ στο antenna gate και σε άλλες περιπτώσεις συγκρίσεων.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίσως υπάρχει και κόσμος που χρησιμοποιεί Windows Phones...

Η απλά θέλει να πει ότι πολλοί χρήστες μεταπηδούν από το android στο iphone. Ότι δηλαδή οι αγοραστές μεταπηδούν από android σε iphone και δεν είναι μόνο παλιοί κάτοχοι που ξαναγόρασαν iphone. Φυσικά το 30% μοιάζει μεγάλο ποσοστό αλλά όπως είπα και πάνω μιλάμε για 15 εκατομμύρια χρήστες android από το 1.4 δις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναμενομενο ειναι ,ο μονος ανασταλτικος παραγοντας για τους κατοχους των android ναυαρχιδων (τους αλλους δεν τους αφορα το θεμα ειναι overbudget  για αυτους ετσι και αλλιως ) ωστε να κανουν την μεταβαση στα ipnone ηταν η μικροτερη οθονη.

Mε την εισοδο στην αγορα του   plus πλεον δεν συντρεχει κανενας λογος εξου και αυτα τα αποτελεσματα .

 

καθολου αναμενομενο δεν ειναι.

ο αδερφος μου 'πεθαινε' να αποκτησει iPhone και μολις τελικα του βρηκα ενα σε καλη τιμη, το πουλησε μετα απο ενα μηνα γιατι δεν μπορουσε να κανει ουτε τα βασικοτερα πραγματα που στο Android τα εκανε σε δευτερολεπτα. (του τα ελεγα βεβαια αλλά..). αυτο βεβαια δεν μου εκανε τόσο εντυπωση οσο το οτι και μια φιλη μου προσφατα πουλησε το iPhone της και περασε σε ενα Turbo X Android με το οποιο κανει πολλα περισσοτερα οπως η ιδια ειπε (πανασχετη με υπολογιστες κιολας). 

 

το εντυπωσιακο για εμενα στο παραπανω ειναι πως εχω συνηθισει να βλεπω να περνανε σε iPhone ατομα που δεν εχουν ιδιαιτερες απαιτησεις απο το κινητο τους (ή για να το πω αλλιως, που δεν περιμενουν το κινητο τους να ειναι εξυπνο σαν υπολογιστης με roms / boot loaders / disk image, απειρα system tools κτλ) και όμως συμβαίνει και το αντιθετο για πολυ απλους (στο να εφαρμοστουν απο ενα λειτουργικο) μάλιστα λογους.

 

υπαρχουν και αλλοι χρηστες με απαιτησεις που δεν θα περασουν ποτέ σε iPhone για λόγους σαν αυτόν που θα παραμεινουν ονειρο για την πλατφορμα της Apple.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 μια φιλη μου προσφατα πουλησε το iPhone της και περασε σε ενα Turbo X Android με το οποιο κανει πολλα περισσοτερα οπως η ιδια ειπε (πανασχετη με υπολογιστες κιολας). 

 

Δεν πρέπει να την αγαπάς και πολύ την φίλη σου..

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού η Apple πρώτα έχασε ένα μεγάλο ποσoστό στο Android τώρα καυχιέται για καποιο πιθανό μικρό ποσoστό Android user να γυρνάνε πίσω στα Apple.

 

http://www.idc.com/prodserv/smartphone-os-market-share.jsp

 

Το μεγαλύτερο προβλημα με την Apple είναι οτι η εταιρία βασιζεται κατά μεγάλο παράγοντα σε οπαδους οι οποιοι σπευδουν να αγοράσουν την επόμενη έκδοση του κάθε Iphone που βγαίνει στην αγορά πολλές φορές φτάνοντας στην υπερβολή. Το πόση διαφήμιση έχει πέσει δεν μπορεί να το φανταστεί ανθρώπινος νους. Ακόμα και η τελευταία ταινία για τον Steve Jobs τον εμφανίζουν σαν τον ανθρωπο που έφερε την ηλεκρονική επανάσταση. Το μηχάνημα που κυρίως ευθύνεται για την εκλαΐκευση υπολογιστών για σπίτι ήταν ο Commodore 64, το μεγαλύτερο σε πωλήσεις προσωπικών υπολογιστών όλων των εποχών, το οποίο εισήχθη το 1982.

 

http://www.theguardian.com/technology/2015/oct/29/apple-could-be-the-victim-of-its-own-success

 

H αγορά Smart Phones απο το 2013 έχει αρχίσει να συμειώνει πτώση. ϊσως να φτάσαμε στο Peak Apple;

Άμα πέσουμε σε παγκόσμια ύφεση όπως το 2008 τότε δεν νομίζω ότι ο καθένας θα ασχολέιτε με το να έχει τελευτευταίας τεχνολογίας Smart phone.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...