Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το καπάκι μη σου πω...όλο γρατζουνιές είναι. Πάρε μια καινούργια κατσαρόλα καλύτερα.

Βοηθάω πολύ, το ξέρω.

• Like 3
Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις εποξική κόλλα 2 συστατικών με αντοχές σε υγρασία και θερμοκρασίες.

Μπορείς επίσης να βάλεις νέο καπάκι, σίγουρα θα σου βγει φτηνότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν η κατσαρόλα είναι επώνυμη, υπάρχουν ανταλλακτικά σχεδόν για τα πάντα.

Έχω κατσαρόλα πάνω από 15 χρόνια και έχω σπάσει χερούλι 3 φορές και έχω βρει χερούλι και τις 3.

Δημοσ.

μηπως να το άλλαζες εντελώς το χερούλι?

Και που να βρω καινούριο χερούλι που να ταιριάζει? Δεν είναι επώνυμη.

Και το καπάκι μη σου πω...όλο γρατζουνιές είναι. Πάρε μια καινούργια κατσαρόλα καλύτερα.

Βοηθάω πολύ, το ξέρω.

Δεν έχει γρατζουνιές, το σημείο της φωτογραφίας καλύπτεται απ το χερούλι που έχει μαζί έναν κυκλικό δίσκο.

Αλλά και να είχε δεν θα με ένοιαζε ιδιαίτερα.

Μπορείς να βάλεις εποξική κόλλα 2 συστατικών με αντοχές σε υγρασία και θερμοκρασίες.

Μπορείς επίσης να βάλεις νέο καπάκι, σίγουρα θα σου βγει φτηνότερα.

Γιατί πόσο κοστίζει αυτή η super κόλλα? Καπάκι που να ταιριάζει που να βρω και τι κόστος θα έχει?

Αν η κατσαρόλα είναι επώνυμη, υπάρχουν ανταλλακτικά σχεδόν για τα πάντα.

Έχω κατσαρόλα πάνω από 15 χρόνια και έχω σπάσει χερούλι 3 φορές και έχω βρει χερούλι και τις 3.

Δεν είναι επώνυμη. Επίσης δεν ξέρω αν θα αλλάζει κιόλας το χερούλι ούτε που να βρω.

Αν πάλι η κατσαρόλα δεν είναι επώνυμη, η κόλλα θα σου βγει περίπου στην ίδια τιμή με το να πάρεις καινούρια :P

χμ, για τι κόλλα μιλάμε και για τι τιμές?

Μήπως υπάρχουν τίποτα τεχνικοί για τέτοιες περιπτώσεις που θα βάλουν μια σταγόνα κόλλα μόνο και θα πάρουν 5-10 ευρώ για να το κολλήσουν?

Δημοσ.

με την κλασική logo στιγμής δεν θα κολλήσει ? - ουτε ξερω , τα μαστορια εδω θα μας πούνε- 

___________logo__537783a5ce975.jpg

αν την πάρεις πάντως , παρτην απο το ΑΒ  την εχει 1+1 δωρο

Δημοσ.

Γιατί πόσο κοστίζει αυτή η super κόλλα? Καπάκι που να ταιριάζει που να βρω και τι κόστος θα έχει?

Τελευταία φορά αν θυμάμαι καλά την είχα πληρώσει 6-7€.

Για καπάκι θα πας με δείγμα σε κατάστημα με ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών, κόστος λογικά κάτω από 5€.

• Like 1
Δημοσ.

Να πας σε έναν οδοντοτεχνιτη και να τον παρακαλεσεις να σου την κολλήσει με ψυχρο ακρυλικο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Να πας σε έναν οδοντοτεχνιτη και να τον παρακαλεσεις να σου την κολλήσει με ψυχρο ακρυλικο.

Η ακόμα καλύτερα να της κανει ενα σφράγισμα!!!

• Like 2
Δημοσ.

Έχω προσπαθήσει να κολλήσω καπάκι μη επώνυμης κατσαρόλας με logo στιγμής. Έπιασε μεν, αλλά μετά από 2-3 χρήσεις πάλι έφυγε η κόλληση.

Καλύτερα αγόρασε μια καινούρια..

Δημοσ.

Με εποξική 2 συστατικών δε θα έχει πρόβλημα.Πάντως έστω και άγνωστη μάρκα έχει πιθανότητες να βρει ανταλλακτικό.Πες μάρκα μπας και ξέρει κάποιος.Εγώ πάω να ρωτήσω την πεθερά μου που τα ξέρει όλα(για κατσαρόλες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...