Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι 2 χρόνών? Καλά μέχρι πότε βγαίνει γάλα και από τι εξαρτάται?

Από τη ζήτηση...θεωρητικά μπορείς να έχεις γάλα για πάντα. Είναι και οικονομικός τρόπος ενίσχυσης αφου στα μεγαλώνει μέχρι και 3 νούμερα.

Δημοσ.

Δεν μιλαω για περιπτωση του ετυχε.Ανθρωπος ειναι θα τυχει να ειναι εξω δεν χαθηκε ο κοσμος.

Μιλαμε για την χιπστεροκαθιερωση του και την παγιοποιηση

Παγιοποίηση τι ακριβώς εννοείς; ότι το πετάνε έξω και ταΐζουν το παιδί ακόμα κι αν δεν πεινάει; Αν πεινάσει και τύχει να είναι έξω θα το ταΐσει.

Δημοσ.

εγω ξερω οτι τα θετικα του οφελη σταματουν καπου στους 6 μηνες.Επισης δεν ξερω αν στα μεγαλωνει αλλα εχω ακουσει οτι απο τον θηλασμο κρεμαει (απο συζητησεις γυναικων)

Παγιοποίηση τι ακριβώς εννοείς; ότι το πετάνε έξω και ταΐζουν το παιδί ακόμα κι αν δεν πεινάει; Αν πεινάσει και τύχει να είναι έξω θα το ταΐσει.

αντι να το ταισει πχ 20λεπτα νωριτερα απο οτι υπολογιζε που ειναι ειναι στο σπιτι ή 10λεπτα αργοτερα να εφαρμοζει μονιμα το αντε μωρε θα το ταισω στο δρομο ειναι επαρκες το παραδειγμα?

Δημοσ.

Μέχρι 2 χρόνών? Καλά μέχρι πότε βγαίνει γάλα και από τι εξαρτάται?

Όλοι οι παιδίατροι λένε ότι το ιδανικό είναι μέχρι δύο χρόνων. Πρακτικά βέβαια για τις περισσότερες μανάδες είναι αδύνατο.

Γάλα θεωρητικά μια γυναίκα μπορεί να βγάζει για πάντα.

Wet nurses λέγονται αυτές που το κάνουν και στο χωριό "τροφοί" (ή παραμάνες)

EDIT: Με πρόλαβε η idomeneas7 (είχα το tab ανοιχτό για να σου απαντήσω)

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα ... και το να ξύνεις τον κώλο σου είναι μια χαρά φυσιολογικό πράγμα που τα "χρηστά ήθη" το θεωρούν ως κάτι "κακό" ... δεν έχω πρόβλημα να ξύσει κάποιος τον κώλο του αλλά αν μαζευτούν 100 άτομα για να ξύσουν τον κώλο τους στη πλατεία συντάγματος ... κάτι δε πάει καλά ...

imho είναι χιπστερισμός αυτών που θέλουν να μιμηθουν "αμερικανιές" ... ε όπλα δεν έχουμε για να κάνουν πορεία ενάντια σε αυτό, θέμα περί αν οι αμβλώσεις πρέπει να επιτρέπονται ή όχι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ... αυτό βρήκαν αυτό κάνουν. 

Δημοσ.

Δεν μιλαω για περιπτωση του ετυχε.Ανθρωπος ειναι θα τυχει να ειναι εξω δεν χαθηκε ο κοσμος.

Μιλαμε για την χιπστεροκαθιερωση του και την παγιοποιηση

Τι θα πει θα τύχει, αν είναι έξω θα το κάνει οπότε θα το συναντάς πολύ συχνά.

Η χιπστερού δηλαδή θα είναι σπίτι και θα βγει επίτηδες έξω για να θηλάσει? Η διαφορά της χιπστερούς είναι στην διακριτικότητα.

Από τη ζήτηση...θεωρητικά μπορείς να έχεις γάλα για πάντα. Είναι και οικονομικός τρόπος ενίσχυσης αφου στα μεγαλώνει μέχρι και 3 νούμερα.

Wow, γαμάτο. Δεν το ήξερα.

Θα μπορούσε να βοηθήσει και την ελληνική οικονομία. lol

Η παραγωγή είναι δυνατόν να ξεκινήσει μόνο μετά από γέννα ε?

Δημοσ.

Η χιπστερού δηλαδή θα είναι σπίτι και θα βγει επίτηδες έξω για να θηλάσει? Η διαφορά της χιπστερούς είναι στην διακριτικότητα.

ναι αυτο λεω οτι η χ ψ θα επιδιωκει το κανει εξω αντι για μεσα

Δημοσ.

αντι να το ταισει πχ 20λεπτα νωριτερα απο οτι υπολογιζε που ειναι ειναι στο σπιτι ή 10λεπτα αργοτερα να εφαρμοζει μονιμα το αντε μωρε θα το ταισω στο δρομο ειναι επαρκες το παραδειγμα?

Εικάζω πως αν κάποια μπορεί να το ταΐσει στη βολή του σπιτιού της όταν τίθεται θέμα 20λεπτου (και με δεδομένο ότι το μωρό τρώει σταθερές ώρες) θα το κάνει. Όταν όμως ένα μωρό πεινάσει και αρχίσει να κλαίει όταν είναι έξω, δεν μπορείς να του πεις περίμενε 10 λεπτά να πάμε σπίτι για να μη θιχτούν οι εύθικτοι. (αν υποθέσουμε βολικά ότι το σπίτι απέχει 10 λεπτά).

Άσε που από τη στιγμή που δεχόμαστε ότι δεν είναι κάτι κακό, για ποιο λόγο να μην πει απλώς "θα το ταΐσω όταν πεινάσει;"

• Like 1
Δημοσ.

μεχρι να σταματησεις και να σακουλιασουν με την μια

• Like 1
Δημοσ.

και να αποκτήσεις το 'βυζί γραβάτα'

έτοιμος να το γράψω ήμουν

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Να ρωτήσω Εγώ τώρα, όλοι εσείς που έχετε θέμα με το δημόσιο θηλασμό να υποθέσω οταν βλέπετε την 20χρονη μου..ρα στη παραλία με το μπραζιλ και τα βυζια έξω δεν έχετε το ίδιο πρόβλημα Ε;

• Like 1
Δημοσ.

Οι ορμόνες της εγκυμοσύνης-λοχείας το σακουλιάζουν, όχι ο θηλασμός. Αν κάνεις σταδιακό weaning δεν εχεις προβλημα.

Δημοσ.

Να ρωτήσω Εγώ τώρα, όλοι εσείς που έχετε θέμα με το δημόσιο θηλασμό να υποθέσω οταν βλέπετε την 20χρονη μου..ρα στη παραλία με το μπραζιλ και τα βυζια έξω δεν έχετε το ίδιο πρόβλημα Ε;

Δημοσ.

Όλο αυτό ξεκίνησε (στην Ελλάδα) όταν ένας τσομπάνης σεκιουριτάς την είπε σε ψυχολόγο (και σελέμπριτι τρόπον τινά) μάνα σε ένα εμπορικό επειδή θήλαζε το μωρό της. 

Αυτή ούσα κάποια με προσβαση στα ΜΜΕ, ξεκίνησε μια ακτιβιστική δράση ευαισθητοποίησης και απελευθέρωσης.

'Εχοντας προηγηθεί το παραπάνω, είμαι υπέρ και δεν με νοιαζει το ατενσιο χοριλίκι και η χιπστεροποίηση από κλαρινομανάδες.

• Like 1
Δημοσ.

Οι ορμόνες της εγκυμοσύνης-λοχείας το σακουλιάζουν, όχι ο θηλασμός. Αν κάνεις σταδιακό weaning δεν εχεις προβλημα.

ελληνικα;;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...