Elysian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω το εξης θελουμε να κανουμε ενα παρτακι και να παρουμε πχ 10 πιτσες ποια πιτσαρια ειναι η ποιο οικονομικη που θα μας ερθει ποιο οικονομικα? οι λατρεις της πιτσας ας απαντησουν παρακαλω
Ison_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω το εξης θελουμε να κανουμε ενα παρτακι και να παρουμε πχ 10 πιτσες ποια πιτσαρια ειναι η ποιο οικονομικη που θα μας ερθει ποιο οικονομικα? οι λατρεις της πιτσας ας απαντησουν παρακαλω Σε τόσες πολλές πίτσες συνήθως κάνουν προσφορές. Πάρε διάφορους τηλέφωνο και σύγκρινε.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δεν μας λες και σε ποια περιοχή είσαι. Εγώ πλέον pizza fan δεν παίρνω. Εντάξει δεν είναι άσχημη αλλά δεν τρελλαίνομαι. Προτιμώ μια πιτσαρία στη γειτονιά μου 2 ευρώ πιο ακριβή αλλά τέλεια!!! Τώρα για πολλές πίτσες καλύτερα fan αλλά θα συμφωνήσω με τους προλαλίσαντες ότι αν πάρεις ακόμα και από την γειτονιά σου σίγουρα θα σου κάνουν καλύτερη τιμή
mylo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω το εξης θελουμε να κανουμε ενα παρτακι και να παρουμε πχ 10 πιτσες ποια πιτσαρια ειναι η ποιο οικονομικη που θα μας ερθει ποιο οικονομικα? οι λατρεις της πιτσας ας απαντησουν παρακαλω golden πίτσα τηλ: 2310248798
Adon1s Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Pizza Latina , η πιο VFM πιτσαρία για πάρτυ αλλά και για μη πάρτυ. Χρόνια τώρα.
idomeneas7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Hut σιγουρα οχι, ειναι πολυ ακριβη και για τα γουστα μου τουλαχιστον δεν αξιζει. Domino's είναι η αγαπημενη μου και Φαν τρωω αναγκαστικα γιατι εδω που μενω δεν εχει κατι αλλο (οι τοπικες ηταν πιο χαλια τελευταια φορα που δοκιμασα). Ρομα επισης δεν μου αρεσει, αλλα στην πεινα την τρωω. Μην το πας μονο οικονομικα, κοιτα να σου (σας) αρεσει κιολας. Εγω κανω 20 χλμ για να παρω Domino's να τη φαω ξαναζεσταμενη... Αν θες φουλ τσιπικο, πας σε Φαν ή σε τοπικο που του λες "η Φαν το δινει τοσο, εσυ?"
Elysian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 αθηνα παιδια οτι περισσεψει δικο σας χαχα μιας και δεν μ αρεσει εμενα αλλα αφουν θελουν πιτσες θα την βγαλω με πατατακια και για καμια τουρτα καποιο καλο ζαχαροπλαστειο? οικονομικο? οταν αγαπας κανεις θυσιες......ασχετο
sadako-san Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 οταν αγαπας κανεις θυσιες......ασχετο Καθόλου άσχετο. Μπορείς να ανοίξεις θρεντ πάνω στο θέμα, μέρα που είναι. 4
picoGreedy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Η domino's έχει πολύ καλές πίτσες και παίζουν διάφορες προσφορές, ειδικά για take-away νομίζω +1 ευρό για τη δεύτερη πίτσα και άμα έχεις vodafone/cu, έχει 1+1 για όσες πίτσες πάρεις, http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12161.
*nenya* Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 αθηνα παιδια οτι περισσεψει δικο σας χαχα μιας και δεν μ αρεσει εμενα αλλα αφουν θελουν πιτσες θα την βγαλω με πατατακια και για καμια τουρτα καποιο καλο ζαχαροπλαστειο? οικονομικο? οταν αγαπας κανεις θυσιες......ασχετο Τούρτα από Passarella ή Daily Fresh ή Fresh. ΝΟΜ ΝΟΜ ΝΟΜ ΝΟΜ. Μην τσιγγουνευτείς για την τούρτα βρε!
Shadows Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Hut σιγουρα οχι, ειναι πολυ ακριβη και για τα γουστα μου τουλαχιστον δεν αξιζει. Domino's είναι η αγαπημενη μου και Φαν τρωω αναγκαστικα γιατι εδω που μενω δεν εχει κατι αλλο (οι τοπικες ηταν πιο χαλια τελευταια φορα που δοκιμασα). Ρομα επισης δεν μου αρεσει, αλλα στην πεινα την τρωω. Μην το πας μονο οικονομικα, κοιτα να σου (σας) αρεσει κιολας. Εγω κανω 20 χλμ για να παρω Domino's να τη φαω ξαναζεσταμενη... Αν θες φουλ τσιπικο, πας σε Φαν ή σε τοπικο που του λες "η Φαν το δινει τοσο, εσυ?" Oταν η pizza fan ειναι η καλυτερη επιλογη κοντα στο σπιτι σου,ειναι ωρα για μετακομιση
Puladogaver Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Εχει ενα στα κατσικοχωρια σου κανει; Οτι να ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα