Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να αργήσει 10 λεπτά το κατανοώ , 15 το κατανοώ , 20 κρατιέμαι...

Σκέψου τον εαυτό σου να κάθεται μια ώρα και είκοσι λεπτα σε μια στάση. Έξω από τον χορό μπορούμε να πουμε πολλά. Εσύ μπορεί να το θεωρείς λάθος και να μην το έκανες.

όταν βρεθείς σε μια παρόμοια κατάσταση μπορείς να το γράψεις εδώ.

Για να μην πω για κάτι λεωφορεία στην Δουκίσσης που αλλάζουν τα δρομολόγια και βάζουν χαρτάκια στις στάσεις με δικά τους δρομολόγια.

• Like 3
  • Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Defacer δεν είπα οτι είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουν τη πίτσα τζάμπα αλλά οτι αν σέβονται τον εαυτο τους και θέλουν να μη βάλουν λουκέτο πρέπει να τηρούν πάνω κάτω την ώρα παράδοσης...Εγω αν δω 1-2 οτι αργέί προφανώς και δεν θα ξαναπάρω...και δεν θαμαι ο μόνος.

Οσον αφορά το λεωφορείο είμαι αναγκασμένος να το παίρνω και τόσα χρόνια που χτυπάω εισητηριο δεν έχω δει να αλλάζει κάτι. Και εχω σταματήσει να παραπονιέμαι απο τότε που δε πληρώνω ;)

• Like 2
Δημοσ.

Defacer δεν είπα οτι είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουν τη πίτσα τζάμπα αλλά οτι αν σέβονται τον εαυτο τους και θέλουν να μη βάλουν μουκέτο πρέπει να τηρούν πάνω κάτω την ώρα παράδοσης...Εγω αν δω 1-2 οτι αργέί προφανώς και δεν θα ξαναπάρω...και δεν θαμαι ο μόνος.

Οσον αφορά το λεωφορείο είμαι αναγκασμένος να το παίρνω και τόσα χρόνια που χτυπάω εισητηριο δεν έχω δει να αλλάζει κάτι. Και εχω σταματήσει να παραπονιέμαι απο τότε που δε πληρώνω ;)

Ρε φιλε μη μπλεκομαστε σε συζητησεις που δεν υπάρχουν ειπε κανεις στον defacer οτι θέλουμε να τρωμε τσάμπα πιτσες? απλα οταν ο αλλος κανει τη μλκια και ειναι σωστος θα ζητησει συγγνωμη και θα επανορθώσει με κάποιο τροπο αν ειναι ομως εγωιστης και σκάρτος θα συνεχισει να επιμένει εκει έχει φαει μαυρο μια και καλή αν θελησει να επανορθώσει θα πάρει μια δευτερη ευκαιρια.Απλα τα πράγματα με τα καταστηματα και τις υπηρεσιες τους. Μη τα μπλεκουμε.

Εδω εγω με φουρνακι που αγορασα βγηκε ελαττωματικο και πηγανε να με κοροιδεψουνε οτι ετσι ειναι οταν πηγα αθηνα ξαναηρθα πανω με φωτογραφιες για το πως θα επρεπε να ειναι ενα σωστο προιον και μου το αλλαξανε ακομα και μετα απο 2 μηνες που το χρησιμοποιούσα.Τελος ή θα κανεις σωστα τη δουλειά ή μη τη κανεις καθολου οχι να βγεις και απο πάνω ομως.

• Like 1
Δημοσ.

Ο πολιτης τους πληρώνει ολους αυτους ειναι υποχρεωμένοι να ειναι συνεπεις και να μην κοπροσκυλιάζουν.

Παιδιά νομίζω πρέπει να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση μεταξύ σας.

Anyway το point μου το έκανα, με κάποιους σε κάποια πράγματα διαφωνούμε, δημοκρατία έχουμε ο καθένας εκφράζει τις απόψεις του, καλή καρδιά.

• Like 1
Δημοσ.

Το λεωφορειο οφειλει να τηρει τα αναγραφομενα δρομολογια ως προς την ώρα και να ειναι τυπικό ειναι υποχρεωμένο να εξυπηρετει το κοσμο ναι επισης ειναι υποχρεωμενο να ειναι και στην ώρα του. Αν το αφεντικό σε χέσει επειδη αργησε το λεωφορειο ενω δεν έχεις αμαξι και ειχες λογο που δεν ηταν στο χέρι σου τοτε ειναι βλάκας μεγάλος.

Προφανως και η πιτσα αν ερθει μια ωρα μετά ειναι πλεον κρυα και άχρηστη ειτε την γυρισεις πισω ειτε τη φάς τσαμπα ειναι το ιδιο. Μη σου πω οτι χαρη θα τους κανεις αμα τη φάς και τσάμπα κρυα πιτσα.

Ο πολιτης τους πληρώνει ολους αυτους ειναι υποχρεωμένοι να ειναι συνεπεις και να μην κοπροσκυλιάζουν.

Αυτό που υπάρχουν ακομα άνθρωποι που νομίζουν οτι μας κάνουν χάρη με ξεπερνάει...
  • Like 2
Δημοσ.

Θέλω να τονίσω κάτι για όλους. Σε αρκετές συζητήσεις βλέπω κριτικές , άλλες φορές άσχημες άλλες φορές λιγότερο άσχημες και άλλες φορές σωστές.

Το κακό με το σύγχρονο τρόπο σκέψης σε συνδυασμό με όλα αυτά που περνάμε όχι μόνο εμείς αλλά όλος ο κόσμος είναι ότι κριτικάρουμε και λέμε "α λάθος αυτό" " εγώ δεν θα το έκανα" μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουμε το εγώ μας. Κάποιες φορές και όχι ολες. Και δεν στοχοποιώ κανέναν εδώ μεσα

Εγώ προσπαθώ να υιοθετήσω έναν άλλο τρόπο σκέψης σε αυτή την ζωή.

Να φέρνω πρώτα τον εαυτό μου στην θέση του "θύματος" η και του "θύτη" και να κάτσω να σκεφτώ πρώτα πως θα αντιδρούσα εγώ και μετά να πετάξω την κριτική μου. 

• Like 1
Δημοσ.

Anyway το point μου το έκανα, με κάποιους σε κάποια πράγματα διαφωνούμε, δημοκρατία έχουμε ο καθένας εκφράζει τις απόψεις του, καλή καρδιά.

Αν ανοιξεις πιτσαρια και καταλαθος φέρεις κρυα πιτσα μη κάνεις τέτοιες εξηγησεις θα τη κλεισεις συντομα. :P

εγω παλι νομιζω οτι πρεπει να παραδεχτεις οτι έγραψες πατάτα.

Δημοσ.

Ο καθένας έχει την άποψη του. Απλά αν νομίζεις οτι δεν υπάρχει υποχρέωση να τιρούνται τα ωράρια πρέπει να το ψάξεις περισσότερο, ακόμα και αν διαφωνούμε σολα τα υπόλοιπα.
Δημοσ.

Αυτό που υπάρχουν ακομα άνθρωποι που νομίζουν οτι μας κάνουν χάρη με ξεπερνάει...

Κοιτα αμα σε δουν οτι λες ναι ενω σου κανουν μλκιες θα σε περάσουν για κοροιδο και θα πουν και στην υγεια σου.Εγω τσακωμους δε γουσταρω αλλα οταν γινει μλκια και ο αλλος φταιει θα πέσει το κομπλιδι χαλαρά.Αλλιως σε περνάνε για χαζο

Θέλω να τονίσω κάτι για όλους. Σε αρκετές συζητήσεις βλέπω κριτικές , άλλες φορές άσχημες άλλες φορές λιγότερο άσχημες και άλλες φορές σωστές.

Το κακό με το σύγχρονο τρόπο σκέψης σε συνδυασμό με όλα αυτά που περνάμε όχι μόνο εμείς αλλά όλος ο κόσμος είναι ότι κριτικάρουμε και λέμε "α λάθος αυτό" " εγώ δεν θα το έκανα" μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουμε το εγώ μας. Κάποιες φορές και όχι ολες. Και δεν στοχοποιώ κανέναν εδώ μεσα

Εγώ προσπαθώ να υιοθετήσω έναν άλλο τρόπο σκέψης σε αυτή την ζωή.

Να φέρνω πρώτα τον εαυτό μου στην θέση του "θύματος" η και του "θύτη" και να κάτσω να σκεφτώ πρώτα πως θα αντιδρούσα εγώ και μετά να πετάξω την κριτική μου. 

Εχει αδικο απλα δε θελει να το παραδεχτει

Δημοσ.

Μανώλη ο καθένας ακολουθεί τον τρόπο σκέψης που νομίζει καλύτερο. Προσωπικά μιλώντας, η έννοια του δικαίου δεν έχει να κάνει με το πώς αισθάνεται ο καθένας κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αν δε χτυπήσω εισιτήριο (που το έχω κάνει πολλές φορές μικρότερος, και μεγαλύτερος κάποιες φορές κατα λάθος), δε θα πω μα μου, θα πω δικό μου φταίξιμο δεν έχω δικαιολογία. That's all.

• Like 4
Δημοσ.

Μια χαρά είναι η πλειοψηφία των ΜΜΜ. Τα λεωφορεία χρειάζονται συντονισμό καθώς εμπλέκονται στη κίνηση. Καλά δεν σχολιάζω οτι μερικές φορές απλά χάνω το λεωφορείο γιατι απλά δεν χωράω..και δεν είμαι ο μόνος.

Δημοσ.

Η έννοια του δικαιου έχει να κανει και με το κατα ποσο σε σέβεται αυτος που σου προσφέρει τις υπηρεσιες που θα έπρεπε αν ο αλλος δεν ειναι δικαιος απεναντι μας εμεις γιατι να ειμαστε φιλε? παραγγελνω ενα προιον μου το φέρνει ο αλλος καθυστερημενα ή δεν ειναι οπως θα έπρεπε πρεπει εγω να βάλω το κεφάλι κάτω και να πω εγω φταιω που τον προτιμησα? οχι πρέπει να γινει μια υποχωρηση και απο μέρος του.Αυτο ειναι το δικαιο κανονικα.

Δημοσ.

Η έννοια του δικαιου έχει να κανει και με το κατα ποσο σε σέβεται αυτος που σου προσφέρει τις υπηρεσιες που θα έπρεπε αν ο αλλος δεν ειναι δικαιος απεναντι μας εμεις γιατι να ειμαστε φιλε?

Η έννοια του δικαίου όπως την ορίζει ποιός;

Δημοσ.

Εγώ αν παραγγείλω πίτσα και μου τη φέρουν μετά από 2 ώρες δικαιούμαι να τη φάω τζάμπα;

Στο spiderman 2 αυτό ακριβώς συμβαίνει. Poor spidey  :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...